Rehau Yerden Isıtma

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Yerden Isıtma

Rehau Yerden Isıtma


Rehau yerden ısıtma zeminde ısı kayıplarını önleyen straforlar üzerine döşenmiş borulardan oluşan bir otomasyon bütünüdür. Kombi yada ısı pompasından aldığı sıcak suyu yerden ısıtma kollektörü sayesinde tüm odalara ulaştırır. Rehau oda termostatı sayesinde her odanın sıcaklığını farklı yapabilirsiniz. Rehau yerden ısıtma ürünleri ısıtmada maksimum verim sağlar. Rehau yerden ısıtma straforu kabartmalı özel yapısı üzerine dökülen zemin şapı ile diğer malzemelere kıyasla çok daha üstün bir yapışma sağlar. Rehau yerden ısıtma straforu üzerine atılan şap, dolgu şapı olduğu için gözenekli yapısı sayesinde şaptaki çatlamaları minimuma indirmektedir. Yerden ısıtma straforu zemin ısıtma borularının düzgün şekilde montajını sağlamakla birlikte ısı kaybını önleyerek mükemmel ısı yalıtımı sağlar. İyi yalıtım olmazsa ısının bir miktarı aşağıya kaçabilir. Burada döşeme altına döşenen ısı yalıtımının önemi ortaya çıkar. Rehau yerden ısıtma malzemeleri dünya standartlarında imal edilerek bütün enerjinin bina içerisine aktarılmasını sağlamaktadır. 

Arzu ederseniz istanbul'un merkezindeki yüksek stok kapasitesi olan depolarımızdan sizlere istediğiniz an yerden ısıtma malzemeleri teslim edilir. Tır bazlı ücretsiz nakliye hizmeti verilir. Sizde hemen 0507 261 00 00 arayarak en uygun fiyat garantisi ile yerden ısıtma ürünleri satın alabilirsiniz. Enerji verimliliği ve konforlu ısınma sistemlerine olan ilginin artışı doğrultusunda yerden ısıtma sistemlerinde de talep oldukça artmıştır. En sık kullanılan sulu yerden ısıtma sistemlerinde ısıyı taşıyan alttan ısıtma borularındaki ısı kaybını önleyen sistemin altyapısını oluşturur. Konutlarda, villalarda , iş yerlerinde İç mekanlara dağıtım merkezi bir kolektörden yapılmaktadır. İç mekanların değişik ısı ihtiyaçlarının kontrolü pay ölçer veya duvar termostatları ile ayarlanır. Rehau yerden ısıtma boruları ile ısıtılan hacim arasındaki ısı köprüsü taban zeminlerine dökülen şap betonudur.

Rehau zemin ısıtma suyun ısınmasını sağlayacak bir kaynak üzerinden bu sıcak suyu alması vasıtasıyla zeminde döşenmiş olan yerden ısıtma borularını kullanan ve zeminden yukarıya doğru ulaşacak ısının elde edilmesini sağlayan sistemler sunmaktadır. Bilindiği üzere Rehau markası, uluslararası çerçevede tanınan bir marka olarak yaklaşık 80 yıldır sektörde faaliyetlerini devam ettiren İsviçre merkezli bir markadır. Marka dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de faaliyet göstermek ile birlikte özellikle yerden ısıtma sistemleri konusunda firmamız üzerinden hizmetlerini alabileceğiniz markalar arasında bulunmaktadır.




Rehau Yerden Isıtma Kullanılan Çağdaş Yapılar


Çağdaş yapısı ile kullanım alanına ferahlık katan, konforlu, sağlıklı, ekonomik ve sorunsuz bir ısıtma sistemi olarak Rehau alttan ısıtma bugün akla gelebilecek onlarca farklı yapıda kullanılan bir yere sahiptir. En temel kullanım alanları arasında elbette konutlar yer alırken, konutlar bağlamında da tüm konut çeşitlerinde bu sistem uygulanabilir. Yani bir apartman dairesi, stüdyo daire tarzında bir rezidans, bir villa, müstakil bahçeli bir ev, yazlık konutlar, çiftlik evleri veya malikaneler gibi her noktada bu sistem kullanılabilir.

Aslında açık alanlar dahil olmak üzere herhangi bir yapıda Rehau zemin ısıtma sistemlerinin kullanılması için bir engel ile karşılaşılması neredeyse mümkün değildir. Çünkü akla gelebilecek her yapıda düz bir zemin yer aldığı için bu zemin üzerinde döşenen yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma boruları sayesinde bu ısıtma sistemi kullanımı mümkün hale gelmektedir. Zeminde döşenen bu tesisatın sadece sıcak suyu sağlayabilecek ve farklı yakıtları kullanabilen bir kaynak ile bağlantısının kollektör vasıtasıyla sağlanması gerekir. 

Akla gelebilecek tüm ev çeşitlerinde Rehau yerden ısıtma sistemlerinin kullanımı mümkün olduğu gibi açık alanlar ve işletmelerde de bu sistemin kullanılması mümkün olmaktadır. Örnek olarak bugün okullar, hastaneler, devlet kurumları ve alışveriş merkezleri gibi kalabalık alanlarda Rehau ısıtma sistemleri çok sık görülmektedir. Çünkü bu sistemler özellikle alışveriş merkezleri gibi kalabalık ve geniş alanlarda düzenli sirkülasyon sayesinde ısıtmanın tüm yapının merkezinden yukarıya doğru ulaşmasıyla en sağlıklı ısıtmayı sunmaktadır.

İşletmeler bazında bakıldığında Rehau alttan ısıtma sistemleri mağazalar, ofisler, bürolar, iş merkezleri, iş hanları veya spor salonları gibi birçok farklı noktada tercih edilen sistemlerdir. Örneğin kapalı yüzme havuzlarında havuz kenarında zemin altına döşenmiş bir Rehau zemin ısıtma sistemi sayesinde daha sağlıklı ve konforlu bir spor tesisi elde edilebilir. Çocuklar için kurulmuş eğlence merkezleri, kreşler ve bakımevleri gibi konumlarda zeminden ısıtma sistemleri en sağlıklı ve güvenilir ısıtma sistemleri arasında bulunmaktadır.

Açık alanda Rehau alttan ısıtma sistemlerinin kullanımına bakıldığında da özellikle bazen otoparklar, halı sahalar, basketbol sahaları, tenis kortları ve işletme bahçeleri gibi noktalarda bu sistemler tercih edilmektedir. Özellikle halı sahalar gibi noktalarda kış mevsimi için bu ısıtma sistemleri kullanıldığında, çok sağlıklı ve konforlu bir şekilde spor yapma imkanı elde edilmektedir.


rehau yerden ısıtma sistemleri




Rehau Zemin Isıtma İçin Profesyonel Uygulama


Uygulaması tamamen profesyonel bir yaklaşım gerektiren Rehau ısıtma sistemlerinde firmamız gibi tecrübesini kanıtlamış firmaların tercih edilmesi her zaman önemlidir. Firmamız bünyesinde markanın tüm sistemlerinde uzmanlık elde etmiş bir personel ekibi yer alırken, bu ekip bahsedilen tüm yapılarda uygulamayı sorunsuz bir şekilde sağlayabilir. Üstelik bu uygulamada a'dan z'ye kullanılan her parça yine Rehau markası tarafından üretilmektedir.

Rehau markası için bayi konumunda bulunan firmamız, bu bağlamda sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılabilecek yerden ısıtma boruları, strafor, kollektör, oda termostatı, izolasyon malzemeleri ve bağlantı malzemeleri gibi tüm parçalarda malzeme stoklarına sahip olarak hizmet vermektedir. Bu sayede herhangi bir yapıda yani bir çalışma veya yaşam alanında ve Rehau ısıtma sistemleri talep edildiğinde, öncelikli olarak yapıda keşif çalışması sayesinde elde edilen bilgiler ve ölçüler ile bir proje hazırlanır.

Rehau yerden ısıtma sistemleri mutlak bir şekilde bir proje bağlamında uygulanan sistemlerdir. Yapının kaç bölümü olduğu, hangi bölümlerde ısıtma tesisatı kurulması gerektiği, ihtiyaç duyulan malzeme miktarı, ısıtma kapasitesi, yalıtım ihtiyacı gibi her nokta ayrı ayrı gözden geçirilerek uygulama yapılmalıdır. Aksi takdirde ilerleyen süreçte çalışır bir hale getirilecek Rehau zemin ısıtma sistemleri, istenilen verimi sağlamayacak ve istendiği şekilde konforlu bir ısıtma elde edilemeyecektir.

Bugün modern teknolojiler sayesinde üretimleri gerçekleştirilen Rehau alttan ısıtma ürünleri, her parçası ile birlikte pratik ve teknik bir kullanıma sahiptir. Örneğin, zemin ısıtma straforları döşenirken mutlaka doğru ölçüler ile kullanılmalı, montaj işleminin pratiklik sağlaması açısından ayrıntılarına dikkat edilmelidir. Yerden ısıtma boruları doğru bir şekilde birbirlerine kaçaksız olarak bağlanacak şekilde kullanılmalı, kollektör bağlantısı test edilerek sorunsuz bir şekilde yapılmalıdır.

Yıllar boyunca garanti sağlayacak, sorunsuz bir şekilde kullanılacak, yakıt tasarrufu oluşturarak ekonomik ısınma sağlayacak bir Rehau alttan ısıtma sistemi için montaj aşamasında belirtilen tüm bu noktalara dikkat etmek önemlidir. Bu nedenle firmamız gerçekleştirdiği montaj işlemlerinde kullandığı her parça ile birlikte garantili bir sistem ortaya çıkarmak için proje ile bire bir ilerleme sağlamakta ve her aşamada test çalışmalarını sağlayarak sorunsuz bir sistem oturtmaktadır. 



Rehau Yerden Isıtma İle Hayatınızı Değiştirin


Yıllar boyunca yaşadığınız kalorifer tesisatlı veya sobalı evler yerine artık konforlu bir şekilde ısınma imkanı elde etmek ve kış mevsimini daha keyifli geçirmek için sizde yerden ısıtma sistemlerine geçiş gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda firmamızın önerdiği en profesyonel markalardan biri olan Rehau markası sayesinde aradığınız konforu garantili bir şekilde elde ederken, yapıda ömür boyu kullanılabilecek bir ısıtma sistemi kurulmaktadır.

Bugün genellikle Rehau zemin ısıtma sistemleri yapılarda inşaat aşaması ile birlikte zeminde kurulmakta ve ilk noktadan itibaren kombi bağlantısı ile birlikte kullanılmaktadır. Ancak isteğe bağlı olarak bu sistemler daha önce parke kaplaması yapılmış bir evde dahi yeniden uygulanabilir. Uygulama üstünde şap betonu dökülmesi vasıtasıyla zemin çalışmaları da yeniden yapılabilir.

Evlerinizde bugünün koşullarıyla çağdaş bir yaşam alanı sağlayabilmek ya da işletmelerinizde daha düşük maliyetler ile ısınma sistemleri elde edebilmek için Rehau yerden ısıtma doğru seçimlerden biri olarak görülebilir. Onlarca farklı referans ile birlikte bugün toplu konutlar, iş merkezleri, oteller, okullar gibi birçok noktada uygulaması gerçekleştirilmiş ısıtma sistemleri insanın ısınmaya ihtiyaç duyduğu her yerde pratik otomasyon sistemleri ve garantili uygulamalar ile gerçekten konfor ve kalite sağlamaktadır. 



Rehau Bayi


Günümüzde tüm yaşam ve çalışma alanlarında yani yaşamın her alanında enerjinin tasarruflu bir şekilde kullanılması ve ısınma ya da soğutma ihtiyaçlarının karşılanması sırasında tasarruf elde edilmesi gerekmektedir. Bu açıdan özellikle ısıtma sistemlerinde Türkiye'de değişimin elde edilmesi açısından da son yıllarda yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Firmamız bu hizmetler açısından da İstanbul merkezli olarak rehau bayi konumunda yer almaktadır.

Rehau markası, çok eski ve köklü bir marka olarak uzun yıllardır dünya genelinde yerden ısıtma sistemleri uygulamaları ve farklı sektörlerde hizmetler vermektedir. Firmamız bu hizmetler açısından rehau bayi olarak özellikle sulu yerden ısıtma hizmetleri konusunda sizler için yaşam ve çalışma alanlarında uygulamalar gerçekleştirmektedir. Bu uygulamalar sayesinde bulunduğunuz her alanda daha konforlu, daha sağlıklı ve daha ekonomik bir ısınma elde edilebilmektedir.



Rehau Markasının Tarihi


Türkiye'de özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri sayesinde tanınmış olan Rehau markası, aslında dünya üzerinde neredeyse 200'e yakın bayi işletmesine sahiptir. Bu noktada Türkiye'de bulunan rehau bayileri arasında da firmamız köklü ve önemli bir konumda bulunmaktadır.

1948 yılında Helmut Wagner sayesinde kurulumu gerçekleştirilmiş Rehau markası, bugün dünya çapında tanınmış bir markadır. Markanın bu kadar tanınmasını sağlayan noktalardan birisi de kurulduğu ilk günden bu yana su hortumları ve boru üretimi konusunda gerçekten büyük bir kaliteli sağlamış olmasıdır. Hatta bugün dahi hem yerden ısıtma sistemlerinde hem de farklı hizmet noktalarında dünya genelinde rehau bayileri yer almaktadır.

Rehau, yıllar içerisinde geliştirdiği teknolojisi, büyüyen yapısı ve daha fazla ülkeye ulaşan kalitesi sayesinde bugün Türkiye'de de çok önemli yere sahip markalardan biri olmuştur. Bu bağlamda Türkiye'de hizmet veren en önemli işletmelerinden biri olarak, firmamız da İstanbul rehau bayi konumunda yer almaktadır. Bu sayede de yaklaşık 70 yıllık bir geçmişi bulunan Rehau markasının teknolojilerini ve hizmetlerini İstanbul halkına sunmaktadır.

Marka, 1951 yılında Volkswagen için yedek parça üretimi gerçekleştirmiş daha sonrasında 1958 yılında ısı ve ses yalıtımı açısından önemli çalışmalar sağlamış ve bütün dünyada tanınmayı başarmıştır. Ardından 1980 yılına kadar devam eden bu çalışmalar ile birlikte belirtilen yıl içerisinde sıhhi boru ve boya üretimleri gerçekleştirmeye başlamıştır. Bugün firmamızın sunduğu İstanbul rehau bayi hizmetleri sayesinde İstanbul kentinde ve Türkiye'nin birçok farklı kentinde de alınabilen sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda firma 1986 yılında ilk adımlarını atmıştır.

Bu teknoloji konusunda ilerleyiş gösteren Rehau markası, 2001 yılında yeni bir oluşum ile sanata destek verme açısından da öncü bir firma olmayı başarmıştır. Günümüze kadar geliştirdiği sistemle ile birlikte bugün özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri gerçekten konforlu, ekonomik ve aranan sağlıklı ısıtmayı oluşturmaktadır. İşte tam bu noktada Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri rehau bayi olarak aradığınız hizmetleri sağlamaktadır.




Rehau Bayi Hizmetleri Nelerdir?


Rehau markası, dünya genelinde yaptığı çalışmalar ile bugün aslında çok geniş yapıda birçok farklı noktada hizmetler sunmaktadır. İlk olarak bilinen hizmetlerinden birisi sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması olurken, aslında bireysel müşteriler açısından pencere sistemleri, kullanım suyu hattı sistemleri, sıcaklık kontrol sistemleri, sıhhi tesisat hizmetleri ve su kontrol sistemleri gibi noktalarda da hizmetleri bulunmaktadır. Fakat firmamız İstanbul rehau bayi olarak markanın sunduğu sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda sizlere hizmetler vermektedir.

Yerden ısıtma sistemleri, Rehau markasının bilinen en güçlü hizmetlerinden biri olarak bugün özellikle esneklik, sürdürülebilirlik ve konfor sağlayan yapısı nedeni ile tercih edilmektedir. Bu noktada mutlak olarak orjinal ve tam profesyonel şekilde bu hizmetin alınması için İstanbul rehau bayi olarak firmanız tercih edilmelidir. Çünkü firmamız rehau bayi konumunda özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri açısından uzman personellere ve tecrübeli bir yaklaşıma sahiptir.

Rehau markası, kuruluşundan bugüne kadar her zaman güvenilir yapısını sürdürmüş olması ile birlikte bu konuda da hem sulu yerden ısıtma sistemleri hem de diğer hizmetlerinde dünya genelinde rehau bayileri sayesinde hizmetler sunmaktadır. Bu konuda da Türkiye'deki rehau bayileri açısından yine marka üzerinden bir inceleme yaptığınızda, kolaylıkla firmamıza ulaşmanız mümkün olacaktır.

Güvenilir bir yapıya sahip olan ve verdiği hizmetlerde müşterileri için her zaman kaliteyi sunmak isteyen Rehau markası, bu güvenilir yapısı ile birlikte Türkiye'nin de en fazla tercih edilen ısıtma sistem markalarından biri olmayı başarmaktadır. Bu konuda faaliyet alanları içerisinde bulunan ısıtma ve iklimlendirme gibi konularda da bilhassa profesyonel bir rehau bayi olarak firmamız İstanbul şehrinde çalışmalarını yürütmektedir.




Rehau Bayi Hizmet Türleri Nelerdir?


Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası'nda veya Anadolu Yakası'nda ikamet etmekte olan her müşterimiz, İstanbul rehau bayi olarak firmamız üzerinden birçok farklı noktada hizmet talep edebilir. Aslında bölgede rehau bayileri açısından birçok nokta yer alsa da firmamız her zaman ön plana çıkmaktadır ve verdiği hizmetlerde hem yüksek kaliteyi hem de müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Firmamızın tercih edilmesi vasıtasıyla bugün İstanbul rehau bayi hizmetleri çerçevesinde öncelikli olarak sulu yerden ısıtma uygulamalarının gerçekleştirilmesini talep edebilirsiniz. Zira direkt olarak marka üzerinden temin edilmiş ürünler ve markanın sağladığı proje kriterleri sayesinde bugün İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz birçok farklı Rehau sulu yerden ısıtma sistemi örneği bulunmaktadır. Bu sayede benzer bir şekilde siz de özel rehau bayi olarak firmamız üzerinden bu sistemler konusunda hizmet alabilirsiniz.

Firmamızın sizler için sunduğu Avrupa yakası rehau bayi hizmetleri çerçevesinde veya Anadolu Yakası hizmetlerinde sadece uygulamalar gerçekleştirilmesi değil bakım, onarım, rutin kontroller ve parça değişimi gibi hizmetler bulunmaktadır. Bu hizmetler çerçevesinde de yine firmanın sunduğu orijinal yedek parçalar, garantili ürünler ve son teknolojiyi takip eden bir yapı ile bayi hizmetleri sağlanmaktadır.

rahau yerden ısıtma



Rehau Bayi Yerden Isıtma Hizmetleri Nelerdir?


Firmamızın Anadolu Yakası rehau bayi veya Avrupa Yakası bayii olarak sizler için sunduğu hizmetlere bakıldığında, öncelikli olarak sulu yerden ısıtma sistemleri ön plana çıkmaktadır. Sulu yerden ısıtma sistemleri markanın geliştirdiği en önemli hizmetlerden biri olarak son yıllarda Türkiye'de de çok fazla tercih edilen uygulamalardan biri olmayı başarmaktadır. Çünkü bu sistem sayesinde yaşam veya çalışma alanlarında konforlu, huzurlu, esnek ve daha tasarruflu bir ısıtma elde edilmektedir.

Son yıllarda geliştirilen birçok farklı teknolojiye bakıldığında, özellikle yenilenebilir enerji sayesinde daha profesyonel bir şekilde ısınma sistemleri sağlanmaktadır. Bu kapsamda da Rehau markası, her zaman ön plana çıkan markalardan biri olurken, firmamız da Avrupa yakası rehau bayi olarak uzun yıllardır bu yüksek standartlı hizmetleri sürdürmektedir.

Firmamızın sahip olduğu tecrübeli ve uzun yıllardır niteliklerini koruyan ekipler sayesinde sulu yerden ısıtma sistemlerinde hem danışmanlık hem proje çalışmaları hem de uygulama hizmetleri sunulmaktadır. Bu konuda da farklı ilçelerden hizmet alınabilmesi için örnek olarak Anadolu yakası rehau bayi açısından hizmet noktamız Üsküdar ilçesinde yer almaktadır. Zira Avrupa yakası rehau bayi konumunda da firmamız Fatih ilçesinde yer alan merkezi ile sizlere hizmet vermektedir.

Firmamızın sunduğu bu sistemler düşük enerji sarfiyatı ile birlikte aslında yine evlerinizde yer alan kombi ya da kat kaloriferi gibi mekanizmaları kullanmaya devam etmenize imkan tanımaktadır. Çünkü sulu ısıtma sistemleri örnek olarak kombi vasıtası ile ısıtılmış suyu kendi zemin mekanizması içerisinde dolaştırır ve bu sirkülasyon sayesinde elde edilen ısıyı zeminden yukarıya doğru taşır. İşte bu kapsamlı sistemin gerçekleştirilmesi açısından da mutlaka profesyonel konumda bulunan bir rehau bayi üzerinden hizmet almanız gerekmektedir.

Firmamız örnek olarak Anadolu yakası rehau bayi olarak sulu yerden ısıtma sistemlerinin kurulması için size sunduğu çözümler ile birlikte hizmet istediğiniz alanı göz önünde bulundurur ve tam kapsamlı profesyonel bir proje çalışması sağlar. Sonrasında bu proje yine rehau bayi konumundaki firmamız bünyesinde bulunan profesyonel personellerimiz sayesinde hayata geçirilir ve artık yaşam ya da çalışma alanlarınızda kaliteli bir ısıtma sistem elde edilir.




Rehau Bayi Hizmetleri Nasıl Alınabilir?


Firmamızın bugün güvenilir bir şekilde sizler için sunmuş olduğu hizmetlerin alınabilmesi için yılın 365 günü ve 24 saat boyunca firmamıza kolayca ulaşma imkanınız bulunmaktadır. Bu çerçevede bulunduğunuz ilçeye bağlı olarak İstanbul rehau bayi konumunda şubelerimiz ile görüşme gerçekleştirerek, hizmet taleplerinizi sağlayabilirsiniz. Bu konuda isterseniz sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması, isterseniz o sistemlerde bakım ve onarım hizmetlerinin sağlanmasını isteyebilirsiniz.

Firmamız temel olarak profesyonel şekilde yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet veren yapısı ile birlikte bugün Avrupa yakası rehau bayi konumunda Fatih merkezli olacak şekilde bölgede bulunan her ilçe ve her semt için hizmet verebilecek bir kapasiteye sahiptir. Benzer şekilde aynı kapasite Anadolu yakası rehau bayi konumunda da yine firmamız tarafından Üsküdar ilçesinden başlamak üzere tüm ilçelerde sağlanmaktadır.

Çok uzun yıllardır sahip olduğu İstanbul rehau bayi konumu ile birlikte firmamız her hizmet için öncelikli olarak yerinde inceleme gerçekleştirmektedir. Yani örnek olarak evinizde sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanmasını talep ediyorsanız, bu konuda öncelikle evinizde bir keşif çalışması yapılması, ardından uygulama için bir proje hazırlanması ve bu sayede de hazırlanan takvim içerisinde uygulamanın gerçekleştirilmesi gerekecektir.

Farklı bir noktada evinizde bulunan daha önce gerçekleştirilmiş Rehau arkasındaki sulu yerden ısıtma sistemleri açısından da firmamız rehau bayi olarak sizlere bakım ve onarım hizmetleri sağlamaktadır. Bu konuda da yine firmamıza telefon numaralarımız ve internet sayfamızda yer alan iletişim bilgilerimiz ile ulaştığınızda, genellikle aynı gün içerisinde evinizde inceleme yapılarak kullandığınız sulu yerden ısıtma sistemlerinin sorunları ve bu sorunların çözümleri belirlenerek hizmet verilir.




Rehau Bayi Hizmet Fiyatları Nasıl Belirlenir?


Firmamız sayesinde almış olduğunuz Avrupa yakası rehau bayi hizmetleri veya Anadolu Yakası hizmetleri çerçevesinde her zaman öncelikle yapılan inceleme sayesinde verilen hizmetin boyutları belirlenir. Yani örneğin, 100 metrekare boyuta sahip olan bir konutta sulu yerden ısıtma hizmetleri talep ettiğinizde, Anadolu yakası rehau bayi hizmetleri için ödeyeceğiniz rakamlar, 50 metrekare bir konut için ödeyeceğiz fiyatlar ile net bir şekilde farklılık gösterecektir.

Bahsedilen bu farklılığa bağlı olarak her koşulda firmamız bölgede hizmet veren rehau bayileri içerisinde en uygun rakamları sunmaktadır. Çünkü çok uzun yıllardır Avrupa yakası rehau bayi konumunda bulunduğumuz için bu politikayı sürdürmekte ve müşteri memnuniyetine çok yüksek bir önem vermekteyiz.

Gerçekleştirdiğimiz projelerde Anadolu yakası rehau bayi hizmetleri veya Anadolu Yakası hizmetlerinde gerçekleştirilecek proje için kullanılacak malzeme miktarları belirlenmektedir. Örnek olarak bugün herhangi bir rehau bayi üzerinden bu hizmeti talep ettiğinizde, zeminde yapılacak çalışma için kullanılması gereken strafor, yerden ısıtma borusu, kollektör ve termostat gibi ürünlerin miktarları tespit edilir.

Tespit edilen kullanılacak malzeme miktarları, proje boyutu ve projenin gerçekleştirilmesi için gereken tüm ihtiyaçlar ortaya çıkarıldıktan sonra rehau bayi üzerinden alınacak hizmet sayesinde ödenmesi gereken ücret de net bir şekilde belirlenebilir. Bu kapsamda Anadolu yakası rehau bayi hizmetleri çerçevesinde veya Avrupa Yakası hizmetleri çerçevesinde ödeyeceğiniz ücret konusunda da firmamız her zaman müşteri memnuniyeti sağlayacak kapsamda kolaylıklar sunmaktadır.




Rehau Türkiye Bayileri


Yaklaşık 80 yıllık mazisi ile birlikte dünya genelinde tanınan ve Türkiye'de de her zaman kabul edilen bir konumda bulunan Rehau markası, bugün İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok kentinde bayiler vasıtası ile hizmetler vermektedir. Bu kapsamda Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri firması olarak firmamız tarafından da rehau İstanbul bayi konumunda İstanbul'un hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakası için hizmetler verilmektedir.

Firmamızın sağladığı rehau İstanbul bayi hizmetlerinde öncelikli olarak firmanın gerçekleştirdiği sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması politikası bulunmaktadır. Çünkü sulu yerden ısıtma sistemleri ekonomik, sağlıklı, konforlu ve daha çevreci bir yaklaşım ile ısıtmanın elde edilmesine imkan sağlamaktadır. Aslında bu hizmet sadece İstanbul ilinde değil birçok farklı kentte de firmamız sayesinde elde edilebilen bir kalite standardı oluşturmaktadır.




Rehau Ankara Bayi Hizmetleri


Firmamız çok uzun yıllardır İstanbul'un Fatih ilçesinde merkezi bulunan ve Anadolu Yakası'nda da Üsküdar'da merkezi bulunan bir yapıyla Rehau markasının hizmetlerini sunsa da aynı zamanda rehau Ankara bayi konumunda da hizmetler vermektedir. Çünkü Rehau markasının yüksek kalite ve konfor oluşturan sulu yerden ısıtma gibi sistemlerinin Başkent Ankara'da da her konut ve her çalışma alanında yer alması amacımız bulunmaktadır.

Firma olarak rehau Ankara bayi konumunda başkentte sunduğumuz hizmetlerde hem yerden ısıtma sistemlerinin profesyonel şekilde uygulanması hem de bu noktada ürün satışları gibi hizmetler verilmesi yer almaktadır. Yani örnek olarak var olan bir sulu yerden ısıtma sistemi için Rehau markası tarafından üretilmiş kollektör, kontrol paneli, otomasyon sistemi veya termostatik vana gibi ürünler noktasında da firmamız rehau Ankara bayi olarak hizmet vermektedir.




Rehau İzmir Bayi Hizmetleri


İstanbul ve Ankara sonrasında Türkiye'nin üçüncü büyük şehrinde de Rehau markasının hizmetlerinin sağlanabilmesi ve nitelikli sulu yerden ısıtma sistemlerinin hem yaşam hem çalışma alanlarında kullanılır hale getirilmesi için firmamız bayi hizmetleri sunmaktadır. Bu kapsamda da rehau İzmir bayi konumunda yer alan işletmemiz, kentin en merkezi bölgelerinden birinde bulunarak aradığınız bu hizmetleri yılın 365 günü sizler için sağlamaktadır.

Eğer İzmir kentinde çok daha düşük bir enerji kullanımı ile birlikte çok daha yüksek tasarruf oluşturan bir sulu yerden ısıtma sistemi istiyorsanız, bu konuda rehau İzmir bayi olarak firmamızı seçebilirsiniz. Bu kapsamda sadece web sayfamız üzerinde bulunan bilgileri kullanmanız vasıtasıyla veya telefon üzerinden iletişim kurarak, firmamızdan bu konuda destek talep edebilirsiniz.



Farklı Kentlerde Rehau Bayi Hizmetleri


Üç büyükşehirde sunmuş olduğumuz Rehau bayi hizmetleri dışında aslında firmamız örnek olarak rehau Antalya bayi konumunda da hizmetler sağlamaktadır. Çünkü Antalya gibi ılıman bir iklime sahip olan kentlerde de özellikle kış mevsiminde çok daha tasarruflu bir yapı ile sulu yerden ısıtma sistemleri rahatlıkla kullanılabilir.

Farklı bir açıdan bakıldığında rehau Bursa bayi hizmetleri sayesinde de Türkiye'nin en soğuk şehirlerinden birinde kış aylarında en yüksek ısıtma derecelerine dahi ulaşmak için sulu yerden ısıtma sistemleri kapsamında uygulamalar sağlanmaktadır. Bu yapı benzer olarak rehau Yalova bayi hizmetlerimiz sayesinde de elde edilebilir.

Türkiye'nin dört bir yanında kalite standartlarını, uygun fiyatlı hizmet çerçevesini ve Rehau markasının kalitesini ulaştırmak isteyen firmamız Muğla ve Aydın gibi turistik kentlerde de bu hizmetleri sağlamaktadır. Örneğin, rehau Muğla bayi sayesinde kentte bulunan müstakil konutlarda ve villa gibi yapılarda da sulu yerden ısıtma sistemleri uygulamaları sağlanabilir. Yine farklı bir örnek olarak rehau Aydın bayi hizmetleri kapsamında da Kuşadası gibi turistik bölgelerde oteller ya da turistik işletmelerde de bu hizmetler verilebilir.



REHAU Yerden Isıtma Bayisi & En Uygun Fiyatlar


Yerden ısıtma sistemi mekanlardaki oluşabilecek ısı kayıplarını minimum seviyeye indiren, eski ve kullanışlı bir sistemdir. Zeminin altına yerleştirilen borular sayesinde, enerji kaynağından elde edilen ısı zeminin tamamına iletilir. Günümüzde çok fazla alternatif ısıtma yöntemi olsa bile ısıyı eşit bir şekilde yayan yerden ısıtma sistemi geçerliliğini her daim korumayı sürdürüyor.  Sistemin varlığı Türkiye’de 1980’li yıllara kadar uzanıyor. Yerden ısıtma sistemleri sadece küçük konutlarda değil çok daha büyük alanlarda sıkıntısız bir şekilde kullanılabiliyor. Tabi zamanla sistemi teknolojik olarak gelişmesi de bu durumu yaratmıştır denilebilir. Özellikle yerden ısıtma sistemlerine damga vuran Rehau gibi markaların gelişimi çok fazla yarar sağlamıştır.



REHAU HAKKINDA


Rehau yerden ısıtma alanında referans olarak gösterilen markaların başına gelmektedir. Pek çok firma gibi Hak Enerji de Rehau yerden ısıtma sistemleri ile çalışma birlikteliği sürdürüyor. Günümüzde ısıtma alanında göz önüne çıksa da Rehau 1948 yılından bu zamana çok farklı alanlarda hizmet vermeyi devam ettirdi. Ünlü Alman firma 1989 senesinde Türkiye’de de hizmet vermeye başladı. Rehau’nın ısıtma teknolojilerindeki ilk hamlesi 1986 yılında gerçekleşti. Şirket ısı pompasıyla alakalı enerji tasarrufu programını ise 2010 yılında oluşturdu. Günümüzde yerden ısıtma Rehau garantili materyaller sayesinde çok daha sağlam ve çok daha uzun ömürlü kullanım sağlayabiliyor.



REHAU YERDEN ISITMA ÖZELLIKLERI


Yerden ısıtma teknolojilerinde sulu yerden ısıtma ve elektrikli ya da kablolu ısıtma teknikleri göze çarpar. Bir Alman firması olan Rehau yerden ısıtma bayileri ile oldukça geniş çaplı alanlara ve kitlelere hitap edebiliyor. Bunlardan biri olan Hak Enerji, yerden ısıtma konusundaki denetimlerini ve güçlü saha ekibini, bu denli güçlü bir markanın referansı ile harmanlıyor. Rehau yerden ısıtma kullanımı konusunda Hak Enerji size danışmanlık, keşif, planlama, projelendirme ve uygulama hizmeti verir. Rehau güvencesi ile oluşturulan projeler oldukça yüksek kalite standartları içerir. Borulardan çelik kolektörlere, strafordan diğer kontrol ekipmanlarına kadar her materyal tek elden, bir bütünlük ve uyum içinde kendine yer bulur.

Hak Enerji’nin, yerden ısıtma gibi karmaşık ve zorlu bir organizasyonu başarıyla hizmete sunan Rehau ile çalışması, müşteriler açısından da büyük bir şans olarak kabul görür. REHAU güvencesi ile oluşturulan yerden ısıtma sistemlerinde çok ciddi bir tasarrufa ulaşılabiliyor. Seneye vurulduğunda yaklaşık olarak %13 civarında bir enerji tasarrufu elde edilebiliyor. Rehau sayesinde yüksek performanslar sunan, modern bir ısıtma sistemine kavuşmanız hayal değildir. Aynı zamanda çoğu noktada tadilata uygun olarak hizmet verebilir. Bunun için de ıslak ya da kuru sistemleri ile kolayca çözüme ulaşılır. Söz konusu baz alınan sistem bugün dev futbol sahalarında dahi, çim ısıtma teknikleri bağlamında sorunsuz olarak değerlendiriliyor. Büyük endüstriyel alanlarda, lojistik bölgelerde ya da hangarlarda Rehau, yerden ısıtma sistemi için gerekli ekipmanları ve altyapıyı hemen hazır hale getirir.



REHAU YERDEN ISITMA ÜRÜNLERİ


Rehau yerden ısıtma kollektörü sistemin en önemli parçalarından biri olsa da asıl önemli belirleyici olan borulardır. Rehau yerden ısıtma borusu uygulamanın türüne ve alanın fiziksel şartlarına göre tercih edilmelidir. Sıcak su direkt bu borulardan geçtiği için ortamın eşit şekilde ısınmasına önemli bir rol oynar. Rehau yerden ısıtma borusu fiyatı da elbette bu ölçüde ele alınmalıdır. Termostat ile mekanlarınızın sıcaklığını dilediğiniz şekilde kontrol altına alabilirsiniz. Dijital termostatlar ile oda sıcaklığınızı ayarlamak artık çok kolay. Rehau yerden ısıtma straforu ise şap altında tercih edilen güçlü bir izolasyon malzemesidir.



REHAU YERDEN ISITMA SISTEMLERI FIYATLARI


Rehau yerden ısıtma fiyat listesi 2022 yılı özelinde güncellenmiş olsa da uygulamalar için bir fiyat standartı oluşturma imkanımız zordur. Rehau yerden ısıtma fiyat listesi pek çok hususi koşula bağlantılı olarak değişeceğinden, yetkili bayilerden biri olan Hak Enerji ile iletişime geçmeniz, somut rakamlar açısından daha doğru olacaktır.


FİYAT TEKLİFİ AL



REHAU ÜRÜN LİSTESİ


    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 16 x 2,0, oksijen bariyerli, 500 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 17 x 2,0, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 17 x 2,0, oksijen bariyerli, 600 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 20 x 2,0, oksijen bariyerli, 120 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 20 x 2,0, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 20 x 2,0, oksijen bariyerli, 500 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 25 x 2,0, oksijen bariyerli, 120 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 25 x 2,0, oksijen bariyerli, 300 m kangal

    • RAUTHERM S PE-Xa Boru 32 x 2,0, oksijen bariyerli, 100 m kangal

 

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 10,1 x 1,1, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 14 x 1,5, oksijen bariyerli, 120 m kangal

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 14 x 1,5, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 14 x 1,5, oksijen bariyerli, 600 m kangal

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 16 x 1,5, oksijen bariyerli, 120 m kangal

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 16 x 1,5, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM SPEED PE-Xa Boru 16 x 1,5, oksijen bariyerli, 500 m kangal

 

    • Noppenplatte Yerden Isıtma Straforu 22 Dansite

    • Noppenplatte Yerden Isıtma Straforu 30 Dansite

    • Noppenplatte Yerden Isıtma Straforu 40 Dansite

 

    • Cırtlı sistem RAUTHERM SPEED K

    • RAUTHERM SPEED K Cırtlı Boru

    • RAUTHERM SPEED K PE-Xa Boru 10,1 x 1,1, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM SPEED K PE-Xa Boru 14 x 1,5, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM SPEED K PE-Xa Boru 14 x 1,5, oksijen bariyerli, 600 m kangal

    • RAUTHERM SPEED K PE-Xa Boru 16 x 1,5, oksijen bariyerli, 240 m kangal

    • RAUTHERM SPEED K PE-Xa Boru 16 x 1,5, oksijen bariyerli, 500 m kangal

 

    • RAUTHERM SPEED Cırtlı Yapışkan Döşeme Plakaları EN

    • RAUTHERM SPEED Plus Döşeme Hasırları

    • RAUTHERM SPEED Plus Renova

 

    • Kuru Yapı Sistemi

    • Duvardan Isıtma Sistemi

 

    • Debi göstergeli ısıtma devresi kolektörü

    • HKV-D AG 2 Ağızlı Debi Göstergeli Çelik Kolektör

    • HKV-D AG 12 Ağızlı Debi Göstergeli Çelik Kolektör

 

    • Otomatik debi regülatörlü ısıtma devresi kolektörü Easyflow

    • HKV-D AG Easy Flow 2 Ağızlı Debi Göstergeli Çelik Kolektör

    • HKV-D AG Easy Flow 12 Ağızlı Debi Göstergeli Çelik Kolektör

 

    • Debi göstergesiz ısıtma devresi kolektörü

    • HKV AG 2 Ağızlı Debi Göstergeli Çelik Kolektör

    • HKV AG 12 Ağızlı Debi Göstergeli Çelik Kolektör


**Tüm Kollektör Ürün Grupları 2 – 12 arası ağız sayılı tüm kolektörleri kapsamaktadır


    • Sabit Değer Ayar Seti

    • Kablolu Döşemeden Isıtma Kontrol Ürünleri

    • Nea H 24 V / 230 V kontrol paneli

    • Nea HC 24 V / 230 V Kontrol paneli ( Pompa Kontrollü)

    • Oda termostatı Nea H 24 V / 230 V

    • Oda termostatı Nea HT 24 V / 230 V

    • Oda termostatı Nea HCT 24 V / 230 V

    • Oda termostatı Termostat E

    • Nea Smart Oda Termostatı 24 V

    • Nea Smart Oda Termostatı Dijital 24 V

    • Nea Smart Basis 24 V Kontrol Paneli

    • HKV Ayar Vanası ( ZV 25 )

 

    • Kablosuz Döşemeden Isıtma Kontrol Ürünleri

 

    • Nea Smart R Oda Termostatı

    • Nea Smart R Oda Termostatı Dijital

    • Nea Smart R Basis 230 V kontrol Paneli

    • Nea Smart R Tekrarlayıcı

    • Nea Smart R Anten

 

    • Termostatik Vana UNI (24 V / 230 V)

 

    • Kolektör Dolabı / Sıva Altı – UP Tip 1 Ölçü: 610 x 700 x 120

    • Kolektör Dolabı / Sıva Altı – UP Tip 2 Ölçü: 810 x 700 x 120

    • Kolektör Dolabı / Sıva Altı – UP Tip 3 Ölçü: 1010 x 700 x 122

    • Kolektör Dolabı / Sıva Altı – UP Tip 4 Ölçü: 1210 x 700 x 123

    • Kolektör Dolabı / Sıva üstü – AP Tip 1 Ölçü: 555 x 625 x 120

    • Kolektör Dolabı / Sıva üstü – AP Tip 1 Ölçü: 755 x 625 x 120

    • Kolektör Dolabı / Sıva üstü – AP Tip 1 Ölçü: 955 x 625 x 120

    • Kolektör Dolabı / Sıva üstü – AP Tip 1 Ölçü: 1155 x 625 x 120

 

    • Şap Katkı Maddesi

    • Kenar izolasyon bandı PE Folyolu Kendinden Yapışkanlı / Yapışkansız L=100 m

    • Aksesuar, Bağlantı ve ek Parçaları


Rehau Yerden IsıtmaRehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli Kullanımı Rehau Yerden Isıtma KatalogRehau Yerden Isıtma Fiyat Rehau Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr