Danfoss Yerden Isıtma

 Ana sayfa > Haberler > Danfoss Yerden Isıtma

28 Aralık 2021

Danfoss Yerden Isıtma

90 yıllık köklü geçmişi ile yerden ısıtma sisteminde en çok tercih edilen markalardan biridir. Hidrolik yapıya sahip olan sulu yerden ısıtma sistemi kolay ve konforlu şekilde ısınma ihtiyacının giderilmesine olanak sağlamaktadır. Danfoss yerden ısıtma güvencesi ile döşeme işlemine başlanmadan önce mekân içi inceleme yapılmaktadır. Mekânın iç ve dış durumu göz önünde bulundurularak yerden ısıtma sistemi için proje hazırlanmaktadır. Bu proje ısının ev içindeki durumunu ve etkileyen bir unsurdur. Yalıtımın en iyi şekilde yapılması ve döşemenin her detaya dikkat edilerek tasarlanması için bu proje oldukça önemlidir. Projenin hazırlık aşamasında bu konuda uzman mühendisler çalışmaktadır. Keşif araştırmasında zemin durumu, özellikleri ve bütçe hesaplanması gibi detaylara dikkat edilmektedir. Projenin hazırlanması akabinde döşeme işlemi için diğer detaylar tamamlanmaktadır. Pe-xa borular, zemin straforu, kollektörler, termostatik vanalar ve oda termostatları uygun görülen şekilde döşenmektedir. Kullanılan tüm malzemeler yüksek kaliteye sahiptir. Yerden ısıtma döşemesi işlemi uzun vadeli kullanım imkanı sunmaktadır.

Kış aylarında ısınma ihtiyacının önemi düşünüldüğünde konforlu bir ısınma yönteminin tercih edilmesi oldukça doğaldır. Eski usul petekler yalnızca ısının yeteri kadar kullanılamamasında değil görüntü sebebiyle de olumsuzluklara neden olmaktadır. Öyle ki petek kullanımı sebebiyle mobilyalar yerleştirilirken dikkatli davranılması gereklidir. Yerden tasarruf edilmesine yardımcı olan yerden ısıtmalı sistem uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır. Duvarların kullanımını engelleyen petek kullanımını ortadan kaldırmaktadır. Herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için güvenilir tercihler yapılması gereklidir. Danfoss köklü geçmişi ile kalitesini kanıtlamıştır. Kullanılan malzemeler her türlü olumsuz durum dikkate alınarak tasarlanmıştır. Döşeme işleminin büyük bir titizlikle yapılması sırasında birçok farklı unsura dikkat edilmektedir. Yerden ısıtma maliyetleri kullanılan marka ve mekanın metrekaresine bağlı olarak belirlenmektedir.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr