Elektrikli Yerden Isıtma Nedir?

 Ana sayfa > Haberler > Elektrikli Yerden Isıtma Nedir?

19 Mayıs 2022

Elektrikli Yerden Isıtma Nedir?

Herhangi bir enerji kaynağından faydalanmadan kendi içerisinde bulunan elektrik tesisatı vasıtasıyla sıtma oluşturan bu sistemler, diğer bir ismi ile kablolu yerden ısıtma olarak da bilinmektedir. Sistem içerisinde sulu sistemlerde olduğu gibi zemin kaplaması gerçekleştirecek şekilde kimi zaman strafor kimi zaman ısıtma halısı döşenerek üst kısmında elektrik kablolarının döşeme işlemi gerçekleştirilir.

Firmamızın sizler için sunduğu güvenceli, garantili ve tasarruflu bir tercih olarak devi elektrikli yerden ısıtma sistemleri uygun maliyeti ile birlikte kullanıldığında, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürerek çok yüksek bir verim sağlamaktadır. Aslında tüm yerden ısıtma sistemleri verimli ve konforlu bir ısıtma oluştursa da döşeme altında direkt olarak kullanılan bu sistem düşük enerji sarfiyatı ile kaliteli ısınma fırsatı sunmaktadır.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr