Rehau

  Ana sayfa > Rehau

REHAU

Global bir marka olarak tanınan ve dünya genelinde yerden ısıtma sistemleri gibi önemli uygulamalar konusunda faaliyetler gösteren Rehau markası bugün Türkiye'de de firmamız güvencesi ile yerini almayı başarmaktadır. Firmamız, ülkemizin birçok farklı kentinde sunduğu bayi ve servis hizmetleri sayesinde Türkiye'de bu kaliteli markanın yerden ısıtma sistemlerinin hem yaşam alanlarında hem de çalışma alanlarında kullanılmasını sağlamaktadır. 

Rehau Marka Öyküsü

Köklü bir marka olarak 1948 yılında kurulumu gerçekleştirilmiş olan Rehau markası günümüze kadar birçok farklı alanda başarılar elde etmiş ve sürekli gelişimini sürdürmüş bir markadır. 80 yıl gibi bir geçmişe sahip olan marka, bugün özellikle Rehau yerden ısıtma sistemleri sayesinde Türkiye'de de çok iyi tanınan markalar arasına girmeyi başarmıştır. Eğer Rehau hangi ülkenin sorusu konusunda bir cevap aranırsa, markanın İsviçre merkezli olduğu ve Almanya'da birçok fabrikasının bulunduğundan da bahsedilebilir. 

Enerji, ısıtma ve iklimlendirme gibi birçok farklı sektörde faaliyetleri bulunan Rehau markası, bugün milyonlarca kişinin istihdam edildiği bir şirket olarak İsviçre'nin Bern kentinde merkezini bulundurmaktadır. Bahsedildiği şekilde Almanya'da bulunan fabrikaları ile birlikte aslında dünyanın birçok farklı ülkesinde fabrikaları, satış ofisleri, servis hizmetleri ve bayi hizmetleri yer almaktadır. 

Kurulduğu günden bu yana Avrupa çapında çok büyük bir gelişme elde etmiş olan Rehau markası, bugün kıtada 25 farklı fabrika, 60 adet satış ofisi ve 11 idari birim ile birlikte varlığını sürdürmektedir. Bunun yanında Türkiye'de birçok farklı noktada Rehau Türkiye bayileri ve servis işletmeleri bulunmaktadır. Hatta bu işletmelerden birini çok uzun yıllardır kaliteli hizmetleriyle firmamız oluşturmaktadır. 

Rehau Markası Hangi Sektörlerde Yer Almaktadır?

Rehau markası bugün dünya genelinde bilinen özelliği ile birlikte temel olarak tesisat hizmetleri, yapı hizmetleri ve yerden ısıtma sistemleri gibi geniş bir hizmet standardı ile varlığını sürdürmektedir. Ancak özellikle Avrupa ve Türkiye genelinde yerden ısıtma sistemleri sayesinde çok daha bilinen bir yapıya sahip olmuştur. Bu kapsamda ülkemizde firmamız tarafından ve Avrupa'da birçok ülkede servis firmaları tarafından da Rehau markası tarafından üretilen yerden ısıtma boruları, zemin straforları ve sistem ekipmanları kullanımı tercih edilmektedir. 

Markanın sunduğu yerden ısıtma sistemleri yüksek kaliteli bir şekilde ve konforlu ısıtma sağladığı için Türkiye'de firmamızın en çok uyguladığı sistemler arasında bulunmaktadır. Aslında marka bugün sunduğu hizmetlerde PVC pencere, su kontrol tesisatları, sıcak su kontrol sistemleri, kullanım suyu hat sistemleri gibi birçok farklı noktada üretimler ve hizmetler verse de Türkiye'de firmamız tarafından Rehau yerden ısıtma sistemleri uygulanması için hizmet verilmektedir. 

Firmamız Rehau markası ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirmesi kapsamında birçok kentte örnek olarak İstanbul ve Ankara gibi önemli kentlerde Rehau bayi ve servis işletmesi olarak da hizmet vermektedir. Özel servis yapısına sahip olan firmamız, markanın sunduğu sulu yerden ısıtma sistemlerinde tüm malzemeler, ekipmanlar, sistemler ve projeler bazında hizmetler sunulmaktadır. 

Bugün çok daha kapsamlı bir şekilde marka tarafından sunulan hizmetler incelenmek istendiğinde, firmanın rehau com web sayfası adresi üzerinde istenilen tüm bilgilere çok kolay bir şekilde ulaşma imkanı bulunmaktadır. Sayfanın Türkçe kullanım bölümü sayesinde de Türkiye'de verilen hizmetler ve Türkiye'de özel servis olarak firmamızın sunduğu şekilde sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda verilen hizmetler görülebilir. 

Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

İsviçre ve Almanya güvencesi ile birlikte Türkiye'de yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması açısından da Rehau markası bilinen en güçlü markalardan biri olarak kabul edilmektedir. Özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri, bugün kullanılan teknik ve kaliteli ekipmanlar, güçlü ve profesyonel uygulamalar sayesinde ısıtmanın konforlu, ekonomik ve çok daha sağlıklı bir hale gelmesini sağlamaktadır.

Marka hizmetlerini Türkiye'nin birçok kentinde özel ve profesyonel bir servis üzerinden almak istediğinizde, firmamız ile çok kolay bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. Isı pompası veya petekli kalorifer sistemlerine göre çok daha güçlü bir konfor ve sağlıklı bir ısıtma sağlayan sulu yerden ısıtma sistemlerinde firmamız strafor döşemesi, boru döşeme işlemleri, kolektör bağlantıları ve evinizdeki ısı sistemlerinin yerden ısıtma ile bağlantısı gibi her noktada kapsamlı bir hizmet sunmaktadır.  

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr