Wavin

  Ana sayfa > Wavin

WAVIN

Türkiye'nin yerleşik markalarından biri olması ile birlikte wavin aslında çok daha önceki dönemlerde birleşim gerçekleştirmiş iki marka sayesinde ortaya çıkmıştır. Çünkü aslında Pilsa markası köklü bir Türkiye markası olması ile birlikte daha sonraki dönemlerde Wavin markası ile birleşim gerçekleştirmiş ve bugün Türkiye'de yerden ısıtma sistemleri gibi noktalarda bilinen bir kullanım oluşturmuştur. 

Wavin  Markası Nasıl Doğdu?

Wavin markası, Türkiye'de köklü ve eski bir marka olarak bilinmesi ile birlikte aslında 50 yıl gibi bir geçmişe sahiptir. Marka ülkemizde plastik boru sektöründe çalışmalarını sürdürürken, temel olarak inşaat, altyapı ve telekom gibi birçok noktada da yerini almıştır. Markanın kuruluş öyküsü bundan 50 yıl öncesine dayanmaktadır ve sonrasında yaşanan bir birleşim sayesinde bugün wavin markası piyasaya giriş gerçekleştirmiştir. 

Marka tarihçesi incelendiğinde aslında Pilsa marka kurulumunun 1971 yılında Adana'da başladığı görülebilir. 1971 yılında Adana'da endüstriyel faaliyetlere devam eden Sabancı Holding bünyesinde Pilsa Plastik A. Ş. İsmi ile bir şirket kurulumu gerçekleştirilmiştir. Takriben 40 yıl süre boyunca bu marka sektöründe çok önemli faaliyetler gerçekleştirmiş, Türkiye bazlı üretimler sağlamış ve birçok Avrupa ülkesine ulaşmayı da başarmıştır. 2008 yılında ise daha kapsamlı bir büyüme gerçekleştirmek ve Avrupa'da daha etkin bir hale gelmek açısından Pilsa Plastik A. Ş. Hollanda markası olan Wavin ile birleşim sağlamıştır. 

2008 yılında yaşanan bu birleşme sonrasında artık Türkiye'de faaliyet gösteren Pilsa markası, dünya genelinde wavin olarak yeni bir marka şeklinde sektörel gelişim elde etmiştir. Ancak yaşanan değişimler ile birlikte tam 4 yıl sonrasında 2012 yılında ise Wavin şirketlerinin tamamı büyük bir çerçeve içerisinde birleştiğinde bugün Güney Amerika'nın en büyük şirketleri arasında gösterilen Mexichem bünyesi altında bir toplanma sağlanmıştır. Bu durum, Türk sermayesi kapsamında da adı bilinen wavin markasının global bir noktaya ulaşmasına yardımcı olmuştur.

Markanın ilerleyen tarihçesine bakıldığında, 2019 yılında da daha büyük bir değişimin yaşandığı ve bu bağlı topluluğun ORBIA  olarak isim değiştirdiği görülmüştür. Bu sayede artık wavin markası bulunduğu bu topluluk içerisinde yerden ısıtma sistemleri ve tesisat gibi noktalarda profesyonel hizmetler vermeye başlamıştır. 

Bugün Türkiye'de de yerini alan ORBIA yenilenmiş yapısı ile birlikte güçlü bir marka oluştururken, firmamız bu wavin markasının yerden ısıtma sistemleri ürünleri, bayi hizmetleri ve servis hizmetleri açısından Türkiye'de önemli bir noktada bulunmaktadır. Markanın firmamız güvencesi altında gerçekleştirilen sulu yerden ısıtma sistemleri ve elektrikli yerden ısıtma sistemleri, dünya genelinde 6 kıtada ve onlarca ülkede tercih edilmektedir.

Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Firmamızın Türkiye'de sunumunu gerçekleştirdiği wavin yerden ısıtma sistemleri, çok uzun yıllardır Türkiye'de nitelikli bir şekilde tercih edilen sistemler arasında bulunmaktadır. Keza marka özellikle tesisat boruları açısından üretime başlamıştır ve sonrasında sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda çok daha geniş bir üretim yapısı oluşturmuştur. Bugün markanın üretim yapısı içerisinde yerden ısıtma sistemleri için borular, ek parçalar, paneller, kollektörler, kontrol üniteleri, termostatlar, straforlar ve tüm ekipmanlar bulunmaktadır. 

Firmamız sizler için gerçekleştirdiği tüm yerden ısıtma sistemlerinde wavin markası tarafından sunulan ürünleri ve komplike bir şekilde sağlanan sistemleri tercih ederek konforlu, sağlıklı ve uzun ömürlü ısıtma sistemleri elde etmenize imkan sunmaktadır. Bu açıdan markanın güvenilir sistemlerini elde edebilmek için Türkiye'nin birçok farklı kentinde firmamız servis ve bayi ağı sayesinde hizmet alınabilir. Çağımızın gereksinimlerini karşılayan, ekonomik ve tasarruflu ısıtma sistemleri açısından siz de wavin yerden ısıtma sistemleri kullanımını tercih edebilirsiniz. 

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr