Rehau Servis

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Servis

Rehau Servis 

Mekanik anlamda veya elektronik anlamda herhangi bir sistemin yaşam veya çalışma alanında sunulması sonrasında verilen bu hizmetin ardıl hizmetleri içerisinde de servis hizmetleri yer alır. Örnek olarak firmamız Rehau markası tarafından üretimi gerçekleştirilen sulu yerden ısıtma sistemlerini sunması sonrasında gereken her noktada bu uygulamalar için rehau servis hizmetlerini de sağlamaktadır.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin sürekli olarak aynı kalite ve konfor içerisinde kullanılmaya devam edilmesi açısından rehau servis hizmetleri, her zaman çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Çünkü servis hizmetleri sayesinde sistem içerisindeki arızalanmış herhangi bir parçanın onarılması, değişmesi gereken parçaların değiştirilmesi veya sadece belirli dönemlerde rutin bakım yapılması mümkün olmaktadır.

FİRMAMIZ 2017- 2019 YILLLARINDA REHAU YETKİLİ SERVİSİ OLARAK GÖREV ALMIŞTIR. HAK ENERJİ (A. Haktan Çuhadaroğlu) 2019 YILI ARALIK AYI İTİBARİ İLE REHAU TÜRKİYE İLE KARŞILIKLI ANLAŞMA İLE REHAU YETKİLİ SERVİSLİĞİNİ SONA ERDİRMİŞTİR. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.



Rehau Yerden Isıtma Servis Hizmetleri Nelerdir?


Sonbahar mevsiminin gelmesi ve kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte konutlarda ya da çalışma alanlarında kullanılan sulu yerden ısıtma sistemlerinde tıpkı diğer ısıtma sistemlerinde olduğu gibi bir bakım gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunmaktadır. Çünkü bu sistemler içerisinde de sirkülasyon halinde bulunan su ve yine sistemin ısınması için bağlı olarak çalışan kombi gibi cihazlarda bakım yapılarak, sorunsuz bir kullanım sürdürülebilir. Bu açıdan da özellikle mevsim başlangıcı ile birlikte rehau servis işletmeleri üzerinden hizmet talep edilmelidir.

Bugün İstanbul genelinde servis hizmetleri talep edilmesi açısından firmamız çok uzun yıllardır nitelikli bir ekip ile birlikte sizlere hizmet sunmaktadır. Genel çerçevede gerçekleştirdiğimiz rehau servis hizmetlerine bakıldığında, özellikle rutin bakımlar ile sulu yerden ısıtma sistemlerinin konforlu çalışmasını sürdürmesi amaçlanmaktadır. 

Her yıl rutin bir şekilde bakımları gerçekleştirilen Rehau sulu yerden ısıtma sistemlerinde öncelikli olarak bağlantılı şekilde çalışan kombinin sorunsuz çalışmaya devam etmesi için kontroller sağlanır. Sonrasında rehau servis hizmetleri sayesinde sistem çalışmasını düzenli ve doğru hacim debisi ile sağlayan kollektör parçalarının kontrolleri gerçekleştirilir. Çünkü yerden ısıtma sistemleri içerisinde bulunan kollektör en önemli noktalardan biri olarak, sirkülasyon oluşturacak suyun giriş ve çıkış işlemini hacim devresini kontrol ederek gerçekleştirir.

Diğer noktalarda rehau İstanbul servis hizmetleri sayesinde rutin bakım işlemleri gerçekleştirilirken, sistem içerisindeki su basıncının doğru değerde bulunup bulunmadığı, dolaşan sirkülasyon suyunun yeterli miktarda olup olmadığı ve vana ayarlarının doğru yapılıp yapılmadığı kontrol edilir. 

Sistem içerisinde su sirkülasyonunun her zaman eksiksiz ve doğru hacim ile sağlanması, ısıtmanın doğru şekilde yapılmasını sürdürür. Tüm bu ayrıntılar, rehau teknik servis hizmetleri kapsamında rutin bakım işlemleri ile gözden geçirilmesi gereken ayrıntılardır. Bu noktada rehau yerden ısıtma servisi olarak firmamız karşılaşılan tüm sıkıntıların giderilmesi için onarım ve parça değişimi gibi noktalarda da hizmet vermektedir.



Rehau Teknik Servis Onarım Hizmetleri


Kullanılan tüm mekanik ve elektrikli eşyalarda karşılaşılan arızalarda tamamen parça değişimi veya sistem değişimi yapılması yerine onarım yoluna gidilmesi, en ekonomik yöntemlerden birisidir. Bu açıdan firmamız rehau servis hizmetleri kapsamında öncelikle sistem içerisinde arızalı bulunan noktaların onarım işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Hatta firmamız rehau yerden ısıtma servisi olarak bu işlemlerin gerçekleştirilmesi için çok uzun yılların tecrübesiyle tüm parçalarda en doğru teknikler ile hızlı sonuçlar sağlamaktadır. 

Sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde genellikle rehau Anadolu yakası servis hizmetlerimiz sırasında tespit ettiğimiz onarım gerektiren noktalar arasında kollektör ve vana arızaları bulunmaktadır. Örnek olarak kollektör üzerinde görülen bir arızada bilhassa debi ayarlamaları için kullanılan parçalarda sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bu durumda eğer parçanın onarımı gerçekleştirilebilecek ise rehau Avrupa yakası servis hizmetleri konumuna firmamız bu onarımın sağlanması ile hizmet verecektir.



Rehau Servis Parça Değişimi Hizmetleri


Firmamızın rehau servis durumunda verdiği rutin bakım hizmetleri ve onarım hizmetleri dışında en önemli hizmetlerden birini de parça değişimi oluşturmaktadır. Parça değişimi hizmetleri sadece ve sadece rehau teknik servis sayesinde gerçekleştirilebilecek hizmetlerdir. Örnek olarak firmamız bu konuda rehau servis seviyesinde yer aldığı için sulu yerden ısıtma sistemlerinde yer alan tüm parçaların stoklarına sahiptir ve aynı gün içerisinde dahi parça değişim hizmetleri sağlayabilir.

Sağladığımız rehau Avrupa yakası servis hizmetleri sayesinde örnek olarak sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde bulunan kollektör, termostatik vana, kontrol paneli, otomasyon sistemi veya vana gibi noktalarda değişimler gerçekleştirilebilir. Özellikle yanlış kullanım, elektrik tesisatında yaşanan kısa devre sıkıntıları veya hasar verecek hatalar gerçekleştirilmesi durumunda otomasyon sisteminde bulunan kontrol paneli ve oda termostatı gibi noktalarda arızalar yaşanabilir. Bu durumda da rehau servis hizmetleri sayesinde bu parçanın değiştirilmesi ile yeniden pratik ve konforlu kullanım sürdürülebilir.

rehau yerden ısıtma



Servis Hizmetleri Nasıl Talep Edilebilir?


Firmamızın çok uzun yıllardır sunduğu rehau Anadolu yakası servis hizmetleri Üsküdar ilçesinde başlayacak şekilde Anadolu Yakası'ndaki her ilçeye ulaşacak bir konumda bulunmaktadır. Öte yandan rehau Avrupa yakası servis hizmetleri konumunda da fatih ilçesinden başlayan hizmetler aynı şekilde bölgedeki tüm ilçelere ve semtlere ulaşabilecek konumda yer almaktadır. 

Aslında firmamız temel olarak rehau İstanbul servis işletmesi olması vasıtasıyla bugün İstanbul'un istediğiniz her noktasında tek bir gün içerisinde ulaşabileceğiniz bir noktada bulunmaktadır. Bu çerçevede talep edeceğiniz rehau servis hizmetlerini telefon numaralarımız üzerinden veya web sayfamız üzerinde bulunan iletişim bilgilerinden faydalanarak kolaylıkla alabilirsiniz. Firmamız sizlere rehau yerden ısıtma servisi hizmetlerini genellikle aynı gün içerisinde ve tam teşekküllü bir şekilde ulaştıracaktır.



Rehau Teknik Servis Hizmetlerinde Aşamalar Nelerdir?


Firmamızın sizler için sunduğu rehau teknik servis hizmetlerine bakıldığında, ilk aşamada belirttiğiniz adrese ulaşılır ve sistem üzerinde kontroller gerçekleştirilir. Eğer bulunan sistem Rehau marka yerden ısıtma sistemleri arasında bulunuyorsa, bu sistemin yedek parçaları ve son teknikleri sayesinde hızlıca çözüm sağlanabilir. Aslında Rehau markasına ait olmayan sistemlerde de aynı şekilde tüm yedek parçalar ve onarım teknikleri ile çözüm elde edilebilir.

Kontrollerin gerçekleştirilmesi ve sulu yerden ısıtma sistemlerinin marka ya da modelinin belirlenmesi sonrasında da firmamız rehau İstanbul servis hizmetleri kapsamında sorunları tespit eder ve bu sorunların nasıl çözüleceği konusunda sizlere bilgi sunar. Bununla birlikte verilecek hizmetin fiyatları açısından da bilgi sağlandığı için net bir karar vermeniz beklenir.

Yapılan incelemeler sırasında rehau yerden ısıtma servisi sayesinde su ve elektrik tesisatındaki sorunlar, en önemli detaylar ve kullanılan ürünlerin son durumları incelenir. Bu sayede de sorunun temel noktasının belirlenmesi ile birlikte belirtilen fiyata onay verdiğinizde, yapım aşamalarına geçilir ve sorun çözülerek sağlıklı kullanım tekrar yerine getirilir. 



Rehau Servis Fiyatları


Firmamızın sunduğu rehau servis hizmetlerinde talep edilecek fiyatlarının belirlenmesi açısından da öncelikle yapılan incelemeye bağlı olarak sorunun ne olduğu tespit edilir ve bu sorunun giderilmesi için nasıl bir rakam gerektiği belirtilir. Sunduğumuz rehau teknik servis hizmetlerinde talep edilen rakamlar müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde farklı ödeme koşullarıyla ödenebilir.

Ödeme koşulları kapsamında rehau yerden ısıtma servisi personellerimizin sunduğu fırsatları değerlendirerek, peşin ödeme, kredi kartı ile ödeme ve belirli miktarlarda kredi kartına taksitli ödeme gibi farklı fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bilmeniz gereken en önemli ayrıntılardan birisi ise firmamızın sizler için sunduğu rehau İstanbul servis hizmetlerinde her zaman en uygun fiyat garantisi ile avantaj oluşturulduğudur. 


Rehau Yerden IsıtmaRehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli Kullanımı Rehau Yerden Isıtma KatalogRehau Yerden Isıtma Fiyat Rehau Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr