Danfoss Yerden Isıtma

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Yerden Isıtma

Danfoss Yerden Isıtma


Yerden ısıtma sistemleri, modern çağın en fazla tercih edilen ısıtma sistemleri olmakla birlikte insan vücudunun ısınma fizyolojisi, ısının yayılma biçimi ve enerjinin tüketilme oranı gibi değerler göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bugün Avrupa'da ve dünyanın birçok farklı ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de bu sistemler açısından Danfoss yerden ısıtma gibi uygulamalar tercih edilmektedir. Bu sistemler bahsedilen kriterlere göre ısınmanın daha konforlu, sağlıklı ve ekonomik şekilde elde edilmesini sağlamaktadır. 

İnsanlar çağlar boyunca yaşadıkları alanları iklimlere, coğrafi yapıya ve çevrenin imkanlarına göre inşa etmişlerdir. Türkiye'de de örneklerine bakıldığında genellikle Karadeniz'de ahşap evler, Güneydoğu'da kerpiç evler ve İç Anadolu'da ise taştan yapılar inşa edilmiştir. Kullanılan bu malzemeler aslında yapının daha kolay ısınmasını sağlamıştır. Buna bağlı olarak eski dönemlerde dahi bazı yapılarda yerden ısıtma sistemlerinin uygulandığı görülmüştür. 

Yapılaşmada yakın tarihe kadar gelirken, artık betonarme yapılar daha fazla revaçta olan tercihlerden birini oluşturmuştur. Sonrasında ise betonarme yapılar inşaatın temeli haline gelirken, bugün köy evlerinde dahi betonarme görülmektedir. Bahsedilen eski tarz yapılarda örneğin kütükten inşa edilen evlerde tek ve küçük bir soba dahi bütün evin ısınmasını sağlarken, kerpiç evlerde soba kullanılmadan dahi ısınma elde edilebilmektedir. Fakat bugün betonarme yapılarda ancak ve ancak Danfoss alttan ısıtma gibi sistemler sağlıklı ısıtmanın en ekonomik şekilde elde edilmesini sağlamaktadır.

Betonarme yapılarda genellikle soğuktan etkilenmemek ve sıcaktan kaçınmak için bina mantolama, çatı mantolaması ve zemin yalıtımı gibi işlemler sağlanır. Tüm bu işlemlere ve kullanılan ısıtma sistemlerine rağmen halen istenilen eski tip evlerdeki konforlu ısınma elde edilemediği için de farklı çözümler aranmaktadır. Bu durumda da çağımızın mecburiyetlerinden biri olan betonarme yapılarda sınırları belli bir yapı içerisinde ısınmanın en doğru şekilde sağlanabilmesi için Danfoss zemin ısıtma gibi sulu yerden ısıtma sistemlerinin kullanımı giderek artmaktadır.



Neden Danfoss Yerden Isıtma Sistemi?


Yerden ısıtma sistemi belirtilen yapısı ile birlikte insan fizyolojisi, ısınmanın fiziki yapısı ve enerji sarfiyatı gibi kriterlere göre en doğru ısınma sistemidir. Çünkü betonarme yapılarda tüm yalıtım çalışmalarına rağmen ısının ortamda yatay bir şekilde yayılması gayet güç olurken, zeminden yukarıya doğru ulaşması çok daha pratik bir şekilde sağlanabilir. İşte bu nedenle hidronik özelliğe sahip olan Danfoss yerden ısıtma sistemleri, ısıtmayı sunan en doğru sistemler arasında bulunmaktadır.

Danfoss alttan ısıtma sistemleri kurulurken, zeminde kullanılan strafor, kenar noktalarda yer alan izolasyon bantları ve hiç bir noktada boşluk kalmaması zemin izolasyonunu eksiksiz bir hale getirmektedir. Tam kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen bu zemin izolasyonu üzerinde kullanılan yerden ısıtma boruları sıcak havanın zeminden hiçbir şekilde aşağıya kaçmayacak şekilde yukarıya yükselmesini sağlamaktadır. Bu durumda profesyonel bir otomasyon yöntemi ile desteklenmiş Danfoss yerden ısıtma sistemleri bu ısıtma konforunun sürekli istenilen sıcaklıkta kalmasını ve konforlu bir hale gelmesini sağlayacaktır. 

Elde edilen bu yapı ile birlikte Danfoss yerden ısıtma insanın bulunduğu her alanda fizyolojik olarak ısıyı ayaklardan almasını ve vücudu çok daha kolay bir şekilde ısıtmasını sağlar. Zeminden yükselen ısı daha düşük enerji ile birlikte daha geçerli bir ısıtma oluşturduğu için daha düşük yakıt sarfiyatı ile karşılaşılır. Bakım, onarım ve arıza maliyetleri çok düşük ve nadir olan bu sistemler tüm ekonomik avantajları ile birlikte seçilebilecek en iyi ısıtma sistemleri arasında gösterilmektedir.



Danfoss Alttan Isıtma İstediğiniz Her Yerde


Akıllı otomasyon sistemleri, uzaktan kontrol ayarlamalı kullanım özellikleri ve yüksek dayanıklı kullanımı gibi birçok farklı avantaj ile birlikte Danfoss zemin ısıtma bugün yaşadığınız veya çalıştığınız her yerde tercih edebileceğiniz bir ısıtma sistemi sunmaktadır. Temel olarak bu sistemler firmamız tarafından yaşam alanlarında yoğun bir şekilde uygulanırken, bu uygulamaların tümünde ev sahipleri taleplerde bulunmaktadır.

Bir ev için Danfoss yerden ısıtma sistemi uygulanması açısından evin türü fark etmeden uygulama sağlanabilir. Yani temel olarak betonarme bir yapıdan ahşap bir konuta veya özel çelik yapı konutlara dahi Danfoss alttan ısıtma uygulaması gerçekleştirilebilir. Diğer noktadan bakıldığında ise apartman daireleri, müstakil konutlar, villalar, yazlıklar veya tek odalı stüdyo daireler gibi her konut içerisinde bu uygulamanın yapılması mümkündür.

Genellikle ev sahipleri Danfoss yerden ısıtma sayesinde elde ettikleri konforu çalıştıkları alanda da aynı şekilde elde etmek istemektedir. Bu durumda işletmeler, şirketler, ofisler, bürolar ve mağazalar gibi birçok farklı noktada da bu uygulama aynı şekilde yapılabilmektedir. Bir yapı içerisinde ısı kaynağının bağımsız olarak kullanılması ile birlikte toplu konutlarda, alışveriş merkezlerinde, iş merkezlerinde veya plazalarda size ait bölüm içerisinde kullandığınız kombi veya farklı bir ısı kaynağı ile bağlantılı şekilde de bu ısıtma sistemlerini kullanmayı seçebilirsiniz.

Danfoss zemin ısıtma sistemleri bugün kurumsal yapılarda genel olarak hem kamu sermayesi hem de özel sermayeler tarafından tercih edilmektedir. Yani hastaneler, okullar, eğitim kurumları, fabrikalar, alışveriş merkezleri ve marketler gibi birçok farklı yapıda tamamen sağlıklı özellikleriyle bu uygulama tercih edilmektedir.




danfoss yerden ısıtma
danfoss yerden ısıstma sistemleri




Danfoss Yerden Isıtma İle Sıcaklığın Kontrolü Elinizde


Yaşadığınız ortamda ısıtmayı kontrollü bir şekilde gerçekleştirmek ve her an istediğiniz gibi müdahale ederek doğru ısıtmayı sağlamak için en pratik yapılı sistemlerden birisi yerden ısıtma sistemleridir. Özellikle Danfoss alttan ısıtma mekanizması içerisinde kurulmuş olan otomasyon sistemi, kablolu veya kablosuz olarak gerçekleştireceğiniz pratik bir kontrol ile termostat kullanımı sağlayarak, en kolay şekilde bu avantajı elde etmenize yardımcı olur.

Sistem içerisinde alüminyum kompozit borular vasıtası ile gerçekleştirilen tesisatın güvenilir çelik kollektörler ile bağlantısı sağlandıktan sonra her bölümde yer alan oda termostatları akıllı kullanım özellikleri ile birlikte zaman ve enerji tasarrufu oluşturacak şekilde kolay bir kullanımı mümkün hale getirmektedir. Bu nedenle Danfoss zemin ısıtma sistemleri, bugün Avrupa'nın en fazla tercih edilen ısıtma sistemleri arasında görülmektedir.

Gelişmiş bir test merkezi sayesinde uzun bir dönem üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar ile sıkıntısız bir hale getirilen otomasyon imkanı ile  kontrol bağlamında yerden ısıtma sistemleri size kontrol uzmanlığı imkanı sunmaktadır. Sadece tek bir dokunuşla veya uzaktan kumanda vasıtasıyla akış kontrolünü gerçekleştirebileceğiniz oda termostatları, kontrol panelleri, aktüatör vanalar ve termostatlar vasıtasıyla bu sistemler evinizin ve çalışma alanınızın en konforlu noktaya ulaşmasını sağlamaktadır.

Bugün dokunmatik ekranları ile birlikte enerji tasarrufu sağlayacak şekilde en yüksek konforu ortaya çıkaran kapsamda üretilmiş termostatlar gibi parçalarıyla Danfoss alttan ısıtma sistemleri, basit çözümler oluşturmak için size hız ve kalite sağlamaktadır. Günümüzün akıllı ev çözümleri içerisinde mutlak bir şekilde yeri olan bu sulu yerden ısıtma sistemleri, özellikle kablosuz kurulumlu otomasyonlar, kaliteli tesisat malzemeleri ve firmamızın uzman uygulamalarıyla en yüksek niteliklere ulaşmaktadır.

Eğer Danfoss zemin ısıtma sistemleri ile hayatınızda her an konfor, huzur ve çocuklarınız için güven istiyorsanız, firmamız üzerinden bu uygulamaları Türkiye'nin birçok farklı kentinde talep edebilirsiniz. İnşaat aşamasındaki konutlarda, inşaat sonrasındaki konutlarda veya değişim talep edilmesi gereken her yapıda komplike ve kontrolü yapısı ile yüksek kaliteli Danfoss yerden ısıtma sistemleri uygulanabilir. 



Danfoss Yerden Isıtma Sistemleri


Isınma ihtiyacının konforlu ve zahmetsiz olarak karşılanabilmesi için yerden ısıtma sistemleri yoğun olarak tercih edilmektedir. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve bu teknolojinin sunduğu avantajlardan yararlanmak için doğru tercihler yapmanın önemi oldukça büyüktür. Evlerde, iş yerlerinde, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda yoğun olarak kullanılmaktadır.

Danfoss markası 90 yıllık köklü geçmişe ile yerden ısıtma sektöründe kaliteli bir hizmet vermektedir. Dünyanın birçok yerinde hizmet veren marka yüksek teknolojiye sahiptir. Son 30 yılda büyüyen teknolojisi ile birlikte sunduğu hizmette kendi kalitesini ortaya koymayı başarmıştır. Yerden ısıtma sistemi denildiğinde akla ilk gelen markalardan biridir. Danfoss yerden ısıtma sistemleri Almanya ve Çin’de bulunan tesisleri ile Türkiye pazarına ulaşmayı başarmıştır. Modern teknolojiye uyum sağlayan malzeme üretimi sayesinde yerden ısıtma sistemlerinin uzun ömürlü olması amaçlanmaktadır. Birçok malzemesi ile hizmet veren marka kalitesi ile sektörde oldukça iddialıdır. Yerden ısıtma sistemi projelerinde mekanın keşfi yapıldıktan sonra gerekli olan proje hazırlanmaktadır. Bu projenin hazırlanması sırasında talep edilen detaylara dikkat edilmektedir.



Yerden Isıtma Sistemleri


Yerden ısıtma sistemleri günümüzde konforlu ısınma ihtiyacının giderilmesi ve enerjiden tasarruf sağlanabilmesi adına sıkça tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sistemlerinde kaliteli ürün tercihleri kullanım süresini direkt olarak uzatmaktadır. Uzun ömürlü bir kullanım sağlanabilmesi adına kaliteden ödün vermeyen marka tercihleri yapılması gereklidir. Danfoss markası yılların vermiş olduğu tecrübesi ile birlikte yerden ısıtma sisteminde kullanılan malzemeleri üretmektedir. Yerden ısıtma sisteminin mantığı zemine döşenen borular ile ısınma ihtiyacının karşılanmasıdır. Eski sistem peteklerle uğraşılmaya gerek kalmadan mekanın istenilen ısıya ulaştırılabilmesi sağlanmaktadır. Yerden ısıtma sistemleri evlerde, iş yerlerinde, alışveriş merkezlerinde, camilerde, mağazalarda, halı sahada, hastanelerde ve devlet kurumlarında yoğun olarak tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sistemleri diğer ısıtma sistemlerine oranla çok daha konforludur. Konforlu olmasının yanı sıra sağlıklı bir sistem olması sebebiyle de tercih edilmektedir. Zemine döşenen özel ısıtma sistemi sayesinde gerek enerjiden gerekse zamandan tasarruf sağlanır.

Yerden ısıtma sistemi günümüzün kurtarıcılarından biridir. Doğru uygulama ve yüksek kalite ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunmaktadır. Yerden ısıtma sistemlerinin iki çeşidi mevcuttur. Bunlar sulu yerden ısıtma sistemleri ve elektrikli yerden ısıtma sistemleridir. Her iki yerden ısıtma çeşidi zemin altına döşenmektedir. Bu şekilde zeminden yukarıya doğru bir ısı yayılımı ortaya çıkmaktadır. Zeminin sıcak olması mekanın istenilen ısı seviyesine getirilebilmesine olanak sağlamaktadır. Sağlıklı bir ısınma sağlanabilmesi için büyük bir öneme sahip olan yerden ısıtma sistemini birçok parça oluşturmaktadır. Sulu borular, strafor ve kollektör yerden ısıtma sisteminin en önemli parçalarıdır. Her birinin birbiri ile uyumu sayesinde kusursuz bir ısı aktarımı sağlanır.



Danfoss Marka Kaliteli Ürün Seçenekleri


Mekanın istenilen sıcaklığa getirilebilmesi ve o sıcaklıkta kalabilmesi için gerekli olan yalıtımın sağlanması amaçlanmaktadır. Straforlar gözenekli yapıları sayesinde borulama işlemini kolaylaştırmaktadır. Boru döşeme işlemine geçilmeden önce yerleştirilen straforlar aynı zamanda zemin yalıtımının kusursuz şekilde tamamlanabilmesine olanak sağlamaktadır. Danfoss markası strafor üretimi yapan bir markadır. Kaliteli malzeme içeriği sayesinde straforların zarar görmesi engellenmiştir. Uzun süreli kullanıma elverişli olan straforlar mekanın metrekaresine bağlı olarak döşenmektedir. Mantarlı yapısı sayesinde boruların sabitlenmesini sağlayarak borulara zarar gelmesini önlemektedir. Yine danfoss marka borular ile uyumlu olan straforlar zemin incelemesi ardından döşenmektedir. Strafor tercihi yapıldıktan ve döşeme işlemi tamamlandıktan sonra diğer aşama olan borulamaya geçilmektedir. Sulu borulu sistemin yapılabilmesi için doğru tercihin yapılması gereklidir. Danfoss sulu sistem borular oldukça dayanıklıdır. Herhangi bir zarar görmemesi adına tüm testler yapılarak üretime geçilmektedir. Bu sebeple danfoss marka borular sıkça tercih edilmektedir. Oksijen bariyerleri sayesinde kullanımı tamamen güvenlidir. Ayrıca yıllarca kullanım imkanı sağladığından oldukça ekonomiktir. Danfoss markasının bir diğer önemli ürünü ise kollektördür. Kollektörler döşenen boruların kontrollerini sağlamaktadır. Yerden ısıtma sisteminin beyni olarak adlandırılabilecek olan kollektörlerin farklı çeşitlere sahiptir. Danfoss deşemeden ısıtma sisteminde kullanılan borular ile uyum halinde olması gereken kollektörlere proje aşamasında karar verilmektedir. 2 çıkıştan 15 çıkışa kadar seçenekleri bulunan kollektörlerin kaç çıkışlı olması gerektiğine mekânın iç ve dış özelliklerine bakılarak karar verilir. Mekan ve bütçeye bağlı olarak yapılan projedeki detaylara titizlikle uyularak uygulama işlemine geçilir.



Hak Enerji Güvencesi Ve Danfoss Kalitesi İle Hizmet


Hak enerji olarak sizlere danfoss marka malzemeleri yerden ısıtma sistemlerimiz ile birlikte sunmaktayız. Mekanda yaptığımız keşif doğrultusunda mekanınız için en uygun projeyi çıkartarak malzemeleri seçmekteyiz. Yerden ısıtma sistemi konusunda 90 yıllık mazisi ile kendini kanıtlamış olan danfoss marka malzemeleri sizler için temin etmekteyiz. Yılın 365 günü sizlere verdiğimiz hizmetimiz ile olası problemlerin önüne geçmekteyiz. İhtiyaç ve talepleriniz doğrultusunda yerden ısıtma sistemini kusursuz bir şekilde döşemekteyiz. Bu aşamada bizlere verdiğiniz fikir ve marka tercihleriniz ile kaliteli hizmet anlayışımızdan vazgeçmeden projenizi tamamlamaktayız. Sizlerde bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanmak için bizlere ulaşabilir ve danfoss marka kalitesini gözlerinizle görebilirsiniz.


Danfoss Yerden Isıtma Danfoss Termostatik VanaDanfoss Yerden Isıtma SistemleriDanfoss Yerden Isıtma TermostatıDanfoss Yerden Isıtma Kontrol PaneliDanfoss Yerden Isıtma Borusu Danfoss Termostatik Vana
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr