Danfoss Bayi

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Bayi

Danfoss Bayi


Zeminden hidrolik sistem ile birlikte ısıtma tesisatları oluşturulması açısından bugün Avrupa'nın en köklü ve en güvenilir markalarından biri olan Danfoss markası, pratik yapısıyla kullanıcıya her zaman avantaj sunmaktadır. Bu pratik ve avantajlı yapının Türkiye'de de ev sahipleri ve işletme sahipleri için kullanılabilir hale getirilmesi açısından İstanbul, Ankara ve İzmir gibi birçok farklı kentte firmamız Danfoss bayi olarak hizmet vermektedir.

Danfoss bayi hizmetleri, zaman tasarrufu sağlayarak ekonomik ısıtmayı ortaya çıkaran sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için ve bu sistemlerdeki ürünlerin satışının sağlanması için sunulan bir hizmet yapısı oluşturmaktadır. 80 yılın üzerinde deneyime sahip bir marka sayesinde elde edilen bu kontrollü ısıtma teknolojileri, çağın yenilikleri ile birlikte çok daha pratik bir hale gelirken, bir bayi üzerinden alacağınız hizmetler sayesinde isterseniz evinizde isterseniz işletmenizde bu kullanımı profesyonel bir proje sayesinde elde edebilirsiniz.

Profesyonel bir test merkezi üzerinde mühendisler tarafından yapılan testler sayesinde kontrollü bir şekilde geliştirilen bu sistem, değişen farklı yapılarda kontrollü ısıtmanın yüksek performans ile elde edilmesini sağlamaktadır. Özellikle günümüzde doğal kaynakların daha kontrollü şekilde tüketilmesi, çevreye verilen zararın en düşük seviyeye çekilmesi ve yakıt tasarrufuna bütün dünyada önem verilmektedir. Bu bağlamda Avrupa'da ve Türkiye'de de en fazla kullanılan sistemler arasında sulu yerden ısıtma sistemleri yer alırken, bu konuda da Danfoss bayi işletmeleri profesyonel uygulamalar için her an hizmete hazırdır.



Danfoss İstanbul Bayi


İstanbul gibi Türkiye'nin merkezini oluşturan ve neredeyse Türkiye'nin 1/4 nüfusuna sahip olan önemli bir kentte her teknoloji hızlı bir şekilde yayılır ve halkın kullanımına sunulur. Bu bağlamda firmamız tarafından da Danfoss sulu yerden ısıtma sistemlerinin kullanılır hale getirilmesi için bir profesyonel bayi işletmesi olarak hizmet verilmektedir. Yani firmamız Danfoss İstanbul bayi konumunda bulunması ile birlikte dengeli bir sistem ile tüm ekipmanları yine marka tarafından üretilen sulu yerden ısıtma mekanizmalarını verimli bir çözüm olarak sunmaktadır.

Hidronik yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan su aktarım boruları, straforlar, kollektörler, aktüatörler ve otomasyon sistemi gibi her parça Danfoss markasının özel üretimleri arasında bulunmaktadır. Bu parçaların hepsi uzman eğitim almış bir personel sayesinde bir araya getirildiğinde, sulu yerden ısıtma sistemleri kurulur. Yani gerekli tecrübe ve eğitime sahip bir Danfoss İstanbul bayi sayesinde evinizde veya işyerinizde bu sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz. 

İlk kurulumdan itibaren profesyonel ve pratik bir kullanım gerçekleştirebilmeniz için Danfoss İstanbul bayi olarak firmamız, her an size destek olacak bir yapı ile hizmet vermektedir. Yani tüm teknik destek ile birlikte yılların deneyimi sayesinde teslimat anından itibaren yanınızda olan firmamız, Danfoss sulu yerden ısıtma sistemlerini garantili bir şekilde kullanmanızı sağlamaktadır.

Firmamızın Danfoss İstanbul bayi olarak sunduğu hizmetler İstanbul'un Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası olmak üzere iki farklı bölümünde ayrı ayrı sağlanmaktadır. Yani öncelikli olarak Avrupa Yakası göz önünde bulundurulursa, bu yakada bulunan onlarca farklı ilçede yer alan vatandaşlarımız sulu yerden ısıtma sistemleri için Danfoss güvencesini elde etmek istediklerinde firmamızdan hizmet talep edebilirler. Firmamız Danfoss Avrupa yakası bayi olarak ürün çeşitliliği, sistem mühendisliği, proje uzmanlığı ve uygulama kalitesi ile sizlere aradığınız hizmeti sunacaktır.

Kontrolü tamamen size sunulan ekonomik ısıtma sistemleri olması ile birlikte sulu yerden ısıtma sistemleri, en pratik teknik bilgiye sahip olmanız ile birlikte hassas sıcaklık kontrolü yapabilmenizi sağlamaktadır. Konforlu ve tasarruflu bu sistemin Danfoss Avrupa yakası bayi üzerinden alınması ile birlikte Türkiye'nin en hareketli ve aktif bölgesinde bir stüdyo daireden bir apartman dairesine bir alışveriş merkezinden bir tiyatro salonuna kadar her noktada bu avantajlı ısınma sistemi elde edilebilir.

Diğer noktadan bakıldığında Danfoss Anadolu yakası bayi hizmetleri sayesinde de Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Şile veya Kartal gibi birçok farklı ilçede hem ev sahipleri hem işletme sahipleri istedikleri şekilde bu ısıtma sistemini kullanmayı tercih edebilir. Firmamız bugüne kadar Ataşehir, Çekmeköy, Maltepe, Sancaktepe, Tuzla ve Pendik gibi birçok farklı ilçede Danfoss Anadolu yakası bayi olarak nitelikli hizmetler sunmaya her zaman önem göstermiştir.



danfoss yerden ısıtma



Danfoss Ankara Bayi


Bahsedildiği şekilde firmamız Danfoss marka kalitesini Türkiye'ye ulaştırmak açısından Türkiye'nin birçok noktasında da bayi olarak hizmet verebilecek bir noktaya ulaşmıştır. Bu çerçevede Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ile birlikte tüm İstanbul aynı hizmet kalitesini elde ederken, bu kalite Türkiye'nin başkenti Ankara'ya kadar ulaşmıştır. Çünkü firmamız aynı yerden ısıtma sistemleri kalitesi ile Danfoss Ankara bayi olarak da hizmet vermektedir.

Danfoss Ankara bayi hizmetleri içerisinde yine İstanbul'da olduğu gibi Ankara'nın akla gelebilecek onlarca farklı ilçesinde firmamızın hizmetleri ile sağlıklı, konforlu ve ekonomik ısınma elde edilmektedir. Bu bağlamda Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Kahramankazan, Keçiören, Mamak, Pursaklar veya Yenimahalle gibi birçok farklı ilçede hem inşaat aşamasında yeni yapılarda hem de düzenleme istenilen eski yapılarda bu sistem çok konforlu ve profesyonel proje bazlı olarak uygulanmaktadır.



Danfoss İzmir Bayi


Ege Bölgesi'nin incisi ve Türkiye'nin üçüncüsü İzmir gibi bir kentte de aynı yüksek kalitenin elde edilmesi ve özellikle ılıman İzmir kış mevsiminde daha konforlu ve çok ekonomik bir ısınmanın elde edilmesi için Danfoss sulu yerden ısıtma sistemleri yıllardır tercih edilmektedir. İzmir'in Balçova, Bornova, Buca, Gaziemir, Karşıyaka, Kınık, Menemen veya Seferihisar gibi birçok farklı ilçesinde hem kent yerleşmelerinde hem de yazlık yerleşimi gibi noktalarda Danfoss İzmir bayi olarak firmamız hizmet vermektedir.

Danfoss İzmir bayi hizmetleri içerisinde bu uygulamanın markanın kendi üretimi parçaları ile birlikte tam profesyonel olarak sunulması yer almak ile birlikte kontrollü ısıtma için tüm bayi hizmetleri ve sağlanmaktadır. Yani Danfoss İzmir bayi sayesinde bir uygulama içerisindeki kollektör parçasından kontrol paneli parçasına kadar her nokta bir ürün olarak da temin edilebileceği gibi servis, bakım ve onarım hizmetleri de talep edilebilir.  

danfoss yerden ısıtma sistemleri



Danfoss Bayi


Danfoss bayi hizmetini Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan şubelerimiz aracılığı ile sizlere hizmet vermektedir. Direkt olarak şubeyi ziyaret edebileceğiniz gibi iletişim adreslerimizden de bizlere ulaşabilirsiniz. Talep edilen projeye uygun malzemelerin fiyatlarından stok bilgilerine kadar tüm bilgilere şubeler aracılığı ile ulaşmanız mümkündür. Danfoss markasının tek bir ürününün teminini sizler için sağlayabileceğimiz gibi yerden ısıtma sistemi uygulaması konusunda da detaylı bir hizmet verebilmekteyiz. Mekanınız için en uygun projenin hazırlanması ve talep ettiğiniz malzemelere kolay ulaşım için bizlerden destek alabilirsiniz.

Danfoss bayi hak enerji ayrıcalıkları ile hizmet vermektedir. Yerden ısıtma sisteminin döşeme işlemine geçilmesi öncesinde yapılması gereken birçok detay mevcuttur. Yerden ısıtma sistemi yapılmak istenen mekanda bir keşif yapılmaktadır. Keşif sırasında zemini türü, mekanın metrekaresi, iç ve dış çevresine bakılarak uygun bir proje hazırlanmaktadır. Bu proje kapsamında kullanılacak olan ürünlerden döşeme işleminin ne şekilde yapılması gerektiğine kadar tüm detaylar mevcuttur. Seramik, fayans, laminat, ahşap ve parkelerde kolaylıkla uygulanabilmektedir. Danfoss alttan ısıtma konusunda lider markalardan biridir. Kaliteli ürünleri sayesinde yerden ısıtma sistemleri kolayca döşenebilmektedir. Zeminin türü projenin ne şekilde yapılması gerektiği konusunda bilgi vermektedir. Alttan ısıtma sistemleri kontrollü bir ısınma sağlamaktadır. Danfoss 1936 yılından günümüze kadar gelen ve dünyanın birçok yerinde hizmet veren bir markadır. Markanın ürün çeşitliliği ve kaliteli hizmeti uzun süredir yerden ısıtma sektöründe kendini kanıtlamasına neden olmuştur. Modern teknoloji ile birlikte üretilen tüm malzemeler gerek kaliteleri gerekse uzun kullanım ömürleri sebebiyle yoğun olarak tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sistemini oluşturan birçok malzeme mevcuttur. Bu malzemelerin birbiri ile uyumu kadar kalitesi de önemlidir. Uzun süreli bir kullanım sağlaması ve kullanım sırasında herhangi bir problem yaşanmaması için kaliteden ödün vermeyen markaların tercih edilmesi gereklidir. Danfoss bu anlamda kendini gösteren bir markadır. Marka Isıtma boruları, kollektörler, oda termostatı, izolasyon bandı, termostatik vana, strafor ve bağlantı rekoru ile hizmet vermektedir. Tüm malzemeleri birbiri ile tam uyum göstermektedir.




Danfoss BayiDanfoss ServisDanfoss Yetkili BayiDanfoss Yerden IsıtmaDanfoss Yerden Isıtma SistemleriDanfoss Yerden Isıtma TermostatıDanfoss Yerden Kontrol Paneli
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr