Fraenkische Yerden Isıtma

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Yerden Isıtma

Fraenkische Yerden Isıtma

Fraenkische Yerden Isıtma Malzemeleri Satın Alma Mağazamız 


Günümüzün çağdaş gereksinimlerini göz önünde bulunduran ve çözüm üretmeyi amaçlayan Fraenkische, bu konuda ısıtma sistemleri bağlamında da yerden ısıtma sistemleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bina tekniği sistemleri projelerinden biri olan Fraenkische yerden ısıtma sistemleri, sunduğu yüksek performans ile birlikte daha konforlu ve ekonomik bir şekilde ısınma ihtiyacının karşılanması için uygulamalar geliştirmiştir.

Çağdaş yapılı Fraenkische alttan ısıtma sistemleri, bugün evlerinizde kullandığınız kombi gibi ısı kaynakları sayesinde kullanılabilecek dayanıklı ve estetik sistemlerdir. Bu sistemlerin estetik olmasından kastedilen, zemin üzerinde görülen kalorifer petekleri, ısıtma ekipmanları ve borular gibi ayrıntıların yer almaması ve kullanıldığı alanı tamamen özgür bir şekilde kullanıma sunmasıdır. Bu sayede daha konforlu yaşam ve çalışma alanları için sıkışıklıktan dem vurulmayacak bir dekorasyon elde edilebilmektedir.



Avrupa'nın Öncelikli Tercihi Fraenkische Yerden Isıtma


Bugün Avrupa ülkelerinin birçoğunda Fraenkische bina tekniği sistemleri sayesinde ısıtma altyapıları kurulmaktadır. Bu sistemler arasında Fraenkische zemin ısıtma özellikle polimer malzemeler üzerinde uzmanlığa sahip olan markanın uzun yıllardır sunduğu profesyonel yerden ısıtma boruları sayesinde elde edilmektedir. Metal borular kadar sağlam ve plastik borular kadar dayanıklı bir yapıya sahip olan bu yerden ısıtma boruları, bir ısıtma tesisatı içerisinde kullanıldığında bükülebilir, hafif, dayanıklı, uygun fiyatlı ve esnek yapısı sayesinde çok iyi sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Neredeyse 100 yıl gibi önemli bir geçmişe sahip olan Fraenkische markası, Alman menşeli kalitesi ile birlikte bugün yerden ısıtma sistemlerinde en soğuk Avrupa ülkelerinden Akdeniz kıyısındaki Avrupa ülkelerine kadar tüm topraklarda sağlıklı ısıtma için seçilmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile birlikte Fraenkische alttan ısıtma sistemleri için her parçayı kendi bünyesinde üreten bu marka, Türkiye'de de geçerli bir yapıya sahip olarak firmamız tarafından önerilen markalar arasında sunulmaktadır.



Türkiye'de Fraenkische Alttan Isıtma Kullanımı


Fraenkische markasının Türkiye'de kullanımına bakıldığında uzun yıllar öncesinde bayilik sistemi ile birlikte Türkiye'de firmamız bu noktada hizmet vermeye başlamıştır. Hızlı bir gelişim elde eden firmamız hem Avrupa Yakası hem Anadolu Yakası olmak üzere İstanbul'da başladığı hizmetleri ilerleyen süreçte Ankara ve İzmir gibi kentlere de taşıyarak, Türkiye'nin birçok kentinde Fraenkische markasının kalitesi ile ısıtma sistemleri kullanılmasını sağlamıştır.

Fraenkische zemin ısıtma sistemleri, sağlıklı yapısı ile birlikte aslında standart olarak bilinen tüm sulu yerden ısıtma sistemleri ile aynı mantığa sahip olarak çalışmaktadır. Yani standart sistemlerde olduğu gibi ısı kaynağı üzerinden alınan sıcak su sirkülasyon tesisatı ile birlikte borular içerisinde zeminde dolaşır ve zeminden yukarıya doğru ısının ulaşması sağlanır. Bu sistemde sıcak su kollektör bağlantısı ile sisteme dağıtılırken, soğuyan su yine kollektör bağlantısı ile sisteme geri alınır ve arada ısı değerlerinin belirlenmesi için debi ayarla vanalar, termostatlar ve aktüatörler kullanılır.

Klasik sulu yerden ısıtma sistemlerinin tümünde görüldüğü gibi aynı mekanizma ile profesyonel projeler bağlamında kullanıma sunulan Fraenkische yerden ısıtma sistemleri malzeme kalitesi ve kullanılan malzemenin sunduğu imkanlar ile birlikte farklılık oluşturmaktadır. Örneğin, sadece Fraenkische alttan ısıtma sistemleri içerisinde bulabileceğiniz ve firmamızın birebir olarak kullandığı oda termostatları yani otomasyon sistemi firmanın özel şekilde geliştirdiği teknolojiler ile kullanıma sunulmaktadır. 

Türkiye genelinde Fraenkische zemin ısıtma sistemlerinin kullanımına bakıldığında hem yaşam alanlarında hem çalışma alanlarında hem de kamusal alanlarda bu sistemlerin görülmesi mümkündür. Yani apartman dairelerinden müstakil konutlara ve stüdyo dairelerden villalara kadar her konutta bu ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Kamu kurumları, devlet daireleri, hastaneler, okullar, üniversiteler, kreşler, sağlık kurumları gibi her noktada olduğu gibi özel işletmelerde de zemin ısıtma avantajıyla ekonomik ısınma elde edilmesi ve sağlıklı kullanım için Fraenkische alttan ısıtma tercih edilmektedir.



fraenkische yerden ısıtma sistemleri



Bir Aile Şirketinden Fraenkische Yerden Isıtma


Çok uzun yıllar öncesinde bir aile şirketi olarak kurulmuş ve nesiller boyunca aynı aile tarafından faaliyetleri sürdürülmüş Fraenkische markası, plastik mamul borulardan bugünün modern ısıtma sistemlerine ve havalandırma sistemlerine kadar ulaşmış bir markadır. Bu başarılı marka bugün her ailenin konforlu ve sağlıklı bir şekilde yaşam alanında ısınma ihtiyacını karşılayabilmesi açısından tam profesyonel Fraenkische zemin ısıtma sistemleri ile hizmet vermektedir.

Fraenkische markası bir aile şirketi olarak dünyadaki bütün ailelerinin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı elde etmesine önem vermektedir. Bu düşünceye paralel olarak üretimi gerçekleştirilen Fraenkische yerden ısıtma sistemleri gibi her noktada da bir ailenin ihtiyacını karşılayacak kalite ve konfor ön planda tutulmuştur. Üretilen zeminden ısıtma sistemleri daha düşük yakıt sarfiyatı gerçekleştiren, zeminden ısıtma ile sağlıklı vücut ısınması oluşturan ve daha özgür yaşam alanları sağlayan sistemlerdir.

Fraenkische alttan ısıtma sistemleri ile firmamızın amaçladığı nokta, yine aynı mantığa sahip olmakla birlikte hedefimiz bu profesyonel bina tekniği uygulamalarıyla yaşam alanlarınızda en ekonomik sistemi elde edebilmenizdir. Fonksiyonel yapısı ile güvenilir ve pratik bir kullanıma sahip olan kalite garantisi ile ömür boyu huzur bulabileceğiniz bir yaşam alanı imkanı sağlayan Fraenkische zemin ısıtma sistemleri, evlerinizde çocuklarınızın çok daha sağlıklı bir yaşama sahip olmasını sağlayacaktır.



Hızlı Ve Profesyonel Fraenkische Yerden Isıtma Uygulaması


Çok uzun yıllardır sektörde bulunması ile birlikte tam profesyonel bir yapıya sahip olan firmamız, Fraenkische alttan ısıtma uygulamaları için bugün hem evlerde hem de işletmelerde ve kurumlarda proje bazlı çalışmalar yapmaktadır. Yani uygulamanın gerçekleştirileceği yapı içerisinde ölçüler, iklim özellikleri, yapının türü, boyutlar, bütçe ve taleplere bağlı olarak her zaman bir proje uygulaması sağlanır.


Aslında Fraenkische zemin ısıtma sistemleri için uygulanacak proje profesyonel olarak firma tarafından belirlenmiş kıstaslara sahiptir. Bu bağlamda herhangi bir yapıda uygulama yapılması için bu temel proje göz önünde bulundurularak, farklı ölçülere uygun bir şekilde hassas yeni bir tasarım gerçekleştirilir ve doğru miktarda malzemenin kullanımıyla doğru uygulama sağlanır.


Polimer malzemeler üzerinde üretim konusunda uzmanlık elde etmiş Fraenkische markası, yerden ısıtma sistemleri yani bina tekniklerinin uygulanması açısından da yine kendi fabrikalarında tüm dünyaya ulaştırdığı üretimler gerçekleştirmektedir. Bu üretimler sayesinde ithal malzeme güvencesi Türkiye'ye ulaşmak ile birlikte firmamız Fraenkische yerden ısıtma sistemlerinin uygulaması için yine markanın üretmiş olduğu yerden ısıtma boruları, strafor, kollektör, izolasyon bandı, şap malzemesi ve bağlantı rekoru gibi her parçayı birebir kullanmaktadır.


Fraenkische alttan ısıtma için özel bir şekilde üretilmiş straforlar yine markanın özel bir şekilde ürettiği pex-a oksijen bariyerli borular ile çok uyumlu bir kullanım oluşturmaktadır. Yine aynı borular Fraenkische zemin ısıtma sistemi için özel bir şekilde üretilmiş çelik kollektörler sayesinde doğru bir bağlantı ile sıcak su kaynağına ulaşabilir ve konforlu bir kullanım sağlayabilir.


Kurulumu profesyonel, milimetrik ve projeye bağlı şekilde gerçekleştirilmesi yanında firmamız uygulama öncesi her zaman kalite kontrol testleri ile size sorunsuz bir Fraenkische yerden ısıtma sistemi teslim etmektedir. Bu sistem için ısı kaynağı bağlantısı, boru tesisatındaki dolaşım kalitesi, otomasyon sisteminin kullanım garantisi, elektrik bağlantıları, şap betonundaki sağlamlık gibi birçok farklı nokta gözden geçirilir. 


Firmamız Fraenkische alttan ısıtma sistemlerinde her zaman en kaliteli sonuca ulaşana kadar profesyonel bir ekip ile profesyonel bir proje bağlamında çalışma yapar. Bu sayede markanın garantili bir şekilde sunmuş olduğu her ürün parçasının bir araya geldiği garantili bir uygulama tamamlanmış olur. Bu noktadan sonra da ailenizle birlikte konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz yaşam alanınızda Fraenkische zemin ısıtma sistemleri ile huzurlu bir hayat sizi bekleyecektir.


 

Fraenkische Yerden Isıtma


Merkezi Almanya’da bulunan Fraenkische markası 1906 yılından bu yana dünyanın farklı yerlerinde hizmet vermektedir. 100 yılı aşkın süredir benimsediği kusursuz hizmet politikası ile adını duyurmayı başarmış bir markadır. Marka özellikle yerden ısıtma sisteminde kullanılan malzemeler konusunda oldukça kaliteli bir hizmet vermektedir. Türkiye dahil olmak üzere 22 farklı ülkede satışı yapılan ürünleri mevcuttur. Yerden ısıtma sistemleri ısınma ihtiyacının konforlu bir şekilde karşılanmasına olanak sağlamaktadır. Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte peteklerle uğraşma sorununu ortadan kaldıran bir sistemdir. Gerek enerjiden tasarruf sağlanması gerekse mekânın istenilen sıcaklığa kolayca getirilebilmesi için sıkça tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sistemleri birçok farklı mekân için kullanılabilmektedir. Ev, iş yerleri, mağaza, cami, hastane ve akla gelebilecek birçok farklı mekânda yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Yerden ısıtma sistemi kullanımının avantajları günlük hayatın kolaylaştırılması için idealdir.

fraenkische yerden ısıtma



Fraenkische Yerden Isıtma Sistemi Nedir?


Yerden ısıtma sistemleri birçok farklı malzeme kullanılarak döşenmektedir. Zemin altına döşenen gerekli malzemelerin uygun kalitede olması kullanım süresini arttırmaktadır. Uzun ömürlü bir kullanım sağlanabilmesi için bilinen ve bu alanda kendini kanıtlamış olan markaların ürünlerinin tercih edilmesi gerekir. Fraenkische alttan ısıtma konusunda günümüzde en sık tercih edilen markalardan biridir. Markanın özenle ürettiği ürünler uzun süreli kullanım imkânı sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan marka sayesinde ısının homojen şekilde dağıtılması sağlanabilir. Yerden ısıtma sistemlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar mevcuttur. Bu detaylar başında mekânın iç ve dış çevresi gibi bilgiler yer almaktadır. Ayrıca zeminin türü yapılan keşif ile incelenerek bir proje çıkartılmaktadır. Fraenkische yerden ısıtma sistemleri mekânın ısıtma kaynağı ne olursa olsun tam uyumluluk göstermektedir. Örneğin ev veya iş ortamında kullanılan doğal gaz sistemi kolayca yerden ısıtma sistemine dönüştürülebilmektedir. Uygulamanın doğru ürünler ile kısa sürede tamamlanması sayesinde ısı tüm mekâna homojen bir şekilde dağıtılabilir.



Fraenkische Yerden Isıtma Avantajları


Isınma geçmişten günümüze süre gelen bir ihtiyaçtır. Isınmanın yanı sıra mekân içerisinde ısının dağılımına ve yalıtıma da oldukça önem verilmektedir. Sürekli olarak mekânın istenilen sıcaklığa getirilebilmesi için uğraşmak kişilerin yaşan kalitesini düşüren bir durumdur. Örneğin mekânın istenilenden yüksek sıcaklıkta olması kişilerin bunalmasına neden olabilir. Bu durum ısının az olmasından da kaynaklanır. Tüm bu detaylar düşünüldüğünde insan sağlığı için ideal sıcaklık seviyesinde bir mekânda yaşamanın önemi oldukça fazladır. Yerden ısıtma sistemleri ısının homojen bir şekilde tüm mekâna dağıtılmasına neden olduğu için avantajlıdır. Isınmanın düşük kapasitede olmaması için ısınmanın ne şekilde yapılacağına karar verilmesi gereklidir. Her ne kadar soba, şömine ve petekler ısınma ihtiyacını karşılıyor gibi görünse de aslında yalnızca kısa süreli bir dağılım göstermektedir. Kısıtlı bir kapasitede ısı dağıtımı yalnızca bulunulan odanın sıcaklığının arttırılmasına ve ısının kısa sürede düşmesine neden olmaktadır. Yerden ısıtma sistemleri ev ve iş ortamlarında ısınma ihtiyacının az enerji ile gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.



Fraenkische Kalitesi


Dünyanın birçok yerinde hizmet veren fraenkische markası konforlu bir yaşam imkanı sunmaktadır. Ekonomik olarak ısınma ihtiyacının karşılanabilmesi için alttan ısıtmanın avantajlarından faudalanılması gereklidir. Zeminin altına döşenen gerekli malzemeler sayesinde ısının aşağıdan yukarıya homojen bir şekilde dağıtılması amaçlanır. Bu aşamada kullanılan her ürün oldukça ciddi bir öneme sahiptir. Fraenkische bayi gerek kalitesi gerekse uzun ömürlü ürünleri sayesinde olası sorunları ortadan kaldırmaktadır. Esnek yapıları sayesinde döşeme sırasında herhangi bir problem yaşanması mümkün değildir. Yaşam alanlarında kaliteli bir zaman geçirme fırsatını sunan fraenkische marka ürünlerin her parçası gerekli kalite kontrollerden geçmektedir. Test aşamasında ürünlerin dayanıklılığına ve kalitesine bakılmaktadır. Onaydan geçtikten sonra üretim yapılarak yerden ısıtma malzemesi olarak kullanılır.



Fraenkische Yerden Isıtma Uygulaması


Fraenkische alttan ısıtma uygulamasının ilk aşamasını keşif oluşturur. Keşif sistemin yapılacağı mekânın iç ve dış özelliklerini öğrenmek için gereklidir. Bu keşif sırasında mekân özellikleri, metrekaresi, ısı kaynağı ve yalıtımı gibi detaylara dikkat edilir. Keşif sonrasında mekâna uygun olan yerden ısıtma sistemi projesi çizilir. Sistematik bir ısınma sistemi kullanılıp kullanılmadığı bu keşif sırasında dikkat edilen bir unsurdur. Bu proje kullanılacak olan ürünlerden döşeme işleminin nasıl yapılacağına kadar tüm detayları içermektedir.

Bütçe belirlendikten sonra projenin yapım aşamasına geçilir. Projenin uygulanması işleminde ilk olarak strafor döşemesi yapılır. Strafor mantarlı yapısı ve yalıtım malzemesi içeriği sayesinde ısının mekân içerisinde hapsolmasını sağlar. Ayrıca straforlar boruların sabitlenmesi amacıyla da kullanılır. Straforun kaliteli malzemeler ile üretilmiş olması kullanım ömrünü uzatırken olası sorunlarında önüne geçmektedir. Zemin yalıtımının en iyi şekilde yapılmasına olanak sağlayan fraenkische straforlar markanın kendi fabrikaları tarafından üretilmektedir. Üretim aşamasında birçok teste tabi tutularak dayanıklılığı ve kalitesi ölçülür. İthal bir şekilde Türkiye’ye girişi gerçekleştirilen straforlar yerden ısıtma sistemlerinin en önemli malzemelerinden biridir.

Straforların mekânın metrekaresine uygun olarak döşenmesi ardından borulama işlemine geçilir. Boruların strafor üzerine döşenmesi sıcak suyun devir daim yapması için gereklidir. Isı kaynağından alınan sıcak su borular içerisinde giriş çıkış yaparak sürekli olarak gezinmektedir. Sıcak suyun verdiği ısı zemin üzerine çıkarak uygulanan mekânın ısınmasını sağlar. Bu aşamada straforlar zemin altına ısı geçişi olmasını engellerken boruların uzun süreli olarak kullanılmasına olanak sağlar. Marka diğer malzemelerde olduğu gibi boruları da kendi fabrikalarında üretmektedir. Kaliteli içeriği sayesinde borular paslanmadan uzun yıllar kullanılabilir. Kullanılacak olan boru çeşidine proje kapsamında karar verilmektedir. Oksijen bariyerli borular boru içerisine oksijen geçişini engellemektedir. Bu sebeple boru içerisinde mikro canlıların yaşaması engellenir. Oldukça titiz davranılarak üretimi yapılan fraenkische borular hak enerji güvencesi ile Türkiye’de hizmet vermektedir. Boru döşemesi ardından kollektörün takılması aşamasına geçilir. Bu aşamada kullanılan kollektör boru içerisinde bulunan suyun dağıtımını sağlamaktadır. Giriş ve çıkış sayısı seçenekleri birbirinden farklı olan çeşitler mevcuttur. Mekânın büyüklüğüne ve kişi tercihine göre karar erilerek kollektör uygulaması yapılır. 2 ile 12 giriş çıkışlı kollektörler arasında seçim yapılarak uygulama tamamlanır. Kollektörler üzerinde bulunan vanalar sayesinde her noktadan gelen debi seviyesini ayarlayabilmektedir. Fraenkische tarafından paslanmaz çelik kullanılarak üretimi yapılan kollektörler yerden ısıtma sistemi için oldukça önemli parçalardır.



Fraenkische Yerden Isıtma Fraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Yerden Isıtma KollektörüFraenkische Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıFraenkische Yerden Isıtma KatalogFraenkische Yerden Isıtma FiyatFraenkische Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr