Fraenkische Bayi

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Bayi

Fraenkische Bayi

Almanya'nın polimer teknolojisi ve bina tekniği uygulamaları konusunda en büyük markalarından biri olan Fraenkische, 1906 yılından bu yana ülkede bulunan tesisleri ile endüstriyel faaliyetlerine devam etmektedir. Üç nesildir yönetimi aynı aile tarafından gerçekleştirilen bu şirket, kurulduğu günden bu yana çok büyük bir gelişim yaşamıştır ve dünya üzerinde büyük bir yayılım sağlamıştır. Bu bağlamda Türkiye'de de firmamız Fraenkische bayi olarak öncelikli kapsamda yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet sunmaktadır.



Fraenkische İstanbul Bayii Hizmetleri

Firmamız temel kapsamda Fraenkische İstanbul bayi olmak ile birlikte İstanbul'un dört bir tarafında 30'un üzerindeki tüm ilçesinde hizmet verebilecek bir kapasiteye sahiptir. Bu hizmetlerde temel olarak Fraenkische yerden ısıtma sistemlerinin uygulaması, malzeme satışları, uygulama kontrolü, projelendirme, servis ve bakım-onarım gibi noktalar bulunmaktadır.


Bugün İstanbul sınırları içerisinde ikamet eden her ev sahibi ve her işletme sahibi Fraenkische kalitesi ile sunulan bina tekniği uygulamalarını özellikle ısıtma amaçlı olarak tercih edebilir. Markanın temelinde yaşam ve çalışma alanlarında ekonomik ve konforlu bir ısıtma sistemi sunmak bulunmakla birlikte firmamız da aynı temeli benimsemiş ve bu temel üzerinden hizmet vermeyi kabul etmiştir. Bu çerçevede de İstanbul halkı için Fraenkische bayi olarak hizmet vermektedir.


İstanbul'un iki farklı yakası ile birlikte hem Anadolu Yakası'nda hem de Avrupa Yakası'nda işletmemiz sahip olduğu şubeler ile tüm kent halkına Fraenkische İstanbul bayi hizmetlerini ulaştırmaktadır. Bu çerçevede Kadıköy, Maltepe, Kartal veya Şile gibi birçok farklı ilçede apartman daireleri, müstakil konutlar, yazlıklar, kurumlar, okullar veya sağlık yapıları gibi her noktada Fraenkische Anadolu yakası bayi hizmetleri talep edilebilir. Bu yapı birebir olarak Fatih, Bakırköy, Beyoğlu ve Silivri gibi ilçeler üzerinden de Fraenkische Avrupa yakası bayi sayesinde talep edilebilir.

fraenkische yerden ısıtma sistemleri

fraenkische yerden ısıtma








Fraenkische Ankara Bayi Hizmetleri

Firmamız Fraenkische markası için ısıtma sistemleri ve ürünler konusunda gerçekleştirdiği bayilik hizmetlerini Türkiye'nin farklı şehirlerine de ulaştırmak açısından öncelikle Başkent Ankara’yı tercih etmiştir. Başkent Ankara gibi Türkiye'nin en soğuk şehirlerinden birinde en kaliteli ve sağlıklı ısıtma sistemlerinin elde edilmesi açısından da Ankara'da Fraenkische yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için hizmet verilmektedir.


Her gün daha fazla büyüyen ve daha yüksek bir nüfusa ulaşan Ankara'da Fraenkische yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için özellikle inşaat aşamasındaki yeni konutlarda hizmet talep edilmektedir. Bu konuda firmamız Fraenkische Ankara bayi olarak bu tarz konutlarda temelden uygulanacak yerden ısıtma sistemleri ile uzun vadede sağlıklı ve kaliteli ısıtma için ev sahiplerine avantaj sunmaktadır.



Fraenkische İzmir Bayi

Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir ilinde de aynı kalitenin ve aynı konforun elde edilmesi açısından firmamız yine Fraenkische hizmetlerini kent sakinlerine ulaştırmıştır. Bu bağlamda hem merkezi Bornova, Buca ve Karşıyaka gibi ilçelerde hem de merkezden uzak noktada bulunan Çeşme, Aliağa veya Urla gibi ilçelerde firmamız özellikle Fraenkische yerden ısıtma sistemleri için hizmet vermektedir. İzmir il genelinde sayılan ilçelerle birlikte tüm ilçe ve semtlerde ekonomik ısınma ihtiyacının karşılanabilmesi için Fraenkische İzmir bayi olarak firmamız üzerinden hizmet alınabilir.



Fraenkische Muğla Bayi

Doğal hayat, Ege'nin sağlıklı yaşam kültürü ve kalabalık şehirlerden uzaklaşma gibi arzular insanları Muğla gibi kentlere yerleşmeye çekmektedir. Muğla, Türkiye'de huzurlu ve sağlıklı hayatın öncü kentlerinden biri olarak özellikle Bodrum, Datça, Dalaman, Fethiye, Marmaris ve Köyceğiz gibi ilçeleri sayesinde bu özelliğini kazanmaktadır.


Firmamız Muğla'da istediği hayat kalitesini elde etmek isteyen aileler için Fraenkische Muğla bayi olarak yerden ısıtma sistemleri kalitesini birebir yerinde sunmaktadır. Örnek olarak 12 ay boyunca yerleşik kullanacağınız müstakil bir evde Fraenkische Bodrum bayi üzerinden alacağınız yerden ısıtma sistemi uygulama hizmeti sayesinde çok daha huzurlu bir yaşam alanı elde edebilirsiniz. 



Fraenkische Bayi

Merkezi Almanya’da bulunan firma günümüzde Türkiye’de yerden ısıtma sistemleri adına birçok hizmet vermektedir. Kendi fabrikalarında ürettiği yerden ısıtma sistemi malzemeleri ile yerden ısıtma sistemleri uygulamasında kusursuz bir sonuç alınmasına olanak sağlamaktadır. Türkiye’nin 3 büyük şehrinde bulunan bayilerin yanı sıra birçok kentte de yer almaktadır. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir bölgeleri bulunsa da Türkiye’nin farkı kentlerinde talep olması halinde uygulama yapılabilmektedir. Profesyonel ekipler tarafından yapılan yerden ısıtma sistemlerinde gerek uygulama titizliği gerekse kullanılan ürünlerin kalitesi sonuçların kusursuz olmasına neden olmaktadır. İstanbullun Anadolu ve Avrupa yakasında Fraenkische Bayi olarak hizmet vermektedir. 2 yakada bulunan bayiler sayesinde yerden ısıtma sistemlerine kolay ve konforlu bir şekilde ulaşmak mümkün kılınmıştır. Hak enerji güvenceli ve Fraenkische markasını kalitesi ile yerden ısıtma sistemleri konusunda titiz bir hizmet alabilirsiniz.


Fraenkische Yerden Isıtma Fraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Yerden Isıtma KollektörüFraenkische Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıFraenkische Yerden Isıtma KatalogFraenkische Yerden Isıtma FiyatFraenkische Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr