Rehau Kollektör

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Kollektör

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Kollektör

Kombi veya kalorifer kazanı gibi bir ısı kaynağında sıcak suyun ısıtılması ve sonrasında sirkülasyon sağlayan borular içerisine gönderilmesi vasıtasıyla sulu yerden ısıtma sistemlerinde ısınma sağlanır. Bu sistemde bahsedilen şekilde zemin ısıtma borularının döşenmesi sonrasında bu boruların her biri tek bir noktada kollektör bağlantısı ile bir araya gelir. Bu kapsamda da rehau kollektör seçilebilecek en nitelikli kollektör ürünlerinden birisidir.

Rehau kollektör özellikle debili bir yapıya sahip olduğu için hacim debisinin kolaylıkla kollektör üzerinde ayarlanmasına yardımcı olmaktadır. Bu ayarlamanın gerçekleştirilmesi ile birlikte de ideal su miktarı sirkülasyon içerisinde dolaşır. Doğru su sıcaklığı elde edilebilir ve bu sayede de basınç çok fazla yükselmeden sistem sorunsuz bir şekilde çalışabilir.

Rehau Yerden Isıtma Kollektörü Nasıl Kullanılır?

Pratik, faydalı ve avantajlı bir yapıya sahip olan rehau yerden ısıtma kollektörü çok kolay bir şekilde sadece birkaç dakika içerisinde sistem üzerinde montaj yapılarak kullanır hale getirilebilir. Parça giriş ve çıkış borularının bağlanması sonrasında iki ana vana sayesinde su girişini ve çıkışını kontrol edecek bir mekanizma sağlanır.

Bugün özellikle birçok farklı sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde rehau debi ayarlı kollektör ürünleri tercih edilmektedir. Bu ürünler farklı odalardan kaç adet boru geldiğine bağlı olarak ikili ve en üst noktada 12'li gibi bağlantılar ile giriş ve çıkış borularının bir arada bulunduğu çifte sistemler sayesinde her uygulamada kullanılabilir. 

Rehau Debi Ayarlı Kollektör Nasıl Ayarlanır?

Sistem üzerinde montajı gerçekleştirilen rehau debi ayarlı kollektör sistemin boyutlarına, çapına ve su sıcaklığına göre özel bir şekilde ayarlanmalıdır. Çünkü her sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde döşeme şekli ve boru aralıkları değiştiği için kolektör bağlantısında da bağlantı aralıklarında değişimler görülecektir. 

Tesisat üzerinde ve sistem üzerinde farklı noktaların oluşması ile birlikte sistem içerisinde kullanılan rehau yerden ısıtma kollektörü ayarlanırken, her debimetre üzerinde ana noktaya olan uzaklığa bağlı şekilde doğru ayarlamalar sağlanabilir. Çünkü kollektör ile arasındaki mesafeye göre odalara ulaşacak suyun basıncı, debisi ve sıcaklığı değişiklikler oluşturabilir. Bu nedenle debi ayarlamaların profesyonel şekilde yapılması gerekir.  

Rehau Kollektör Rehau Kollektör FiyatıRehau Kollektör Fiyatı ListesiRehau Kollektör AyarıRehau Kollektör Hava AlmaRehau Kollektör Ölçüleri Rehau Yerden Isıtma Kollektörü
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr