Rehau Kontrol Paneli

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Kontrol Paneli

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Kontrol Paneli

Sulu yerden ısıtma sistemleri her noktada bahsedildiği şekilde petekli kalorifer veya ısı pompası gibi sistemlere göre daha ekonomik ve tasarruflu oldukları için çok sık tercih edilmektedir. Bu avantajlı yapının elde edilmesi açısından da kontrollü bir sistem kullanımı kapsamında rehau kontrol paneli gibi bir parçanın kullanılması gerekliliği bulunmaktadır. 

Rehau kontrol paneli özel şekilde üretilmiş pompa kontrol fonksiyonuna sahip olarak, bugün diğer kontrol ekipmanları ile bağlantılı şekilde çalışır. Çünkü sistem üzerinde bulunan oda termostatı, sensor ve termostatik vana ile bir araya geldiğinde, istenilen tam kontrollü yerden ısıtma sistemi çalışma mantığını ortaya çıkarır. Bu sistemin kullanımında kablolu veya kablosuz kullanım gibi iki farklı tercih yer almaktadır. 

Kablolu Rehau Kontrol Paneli

Kablolu rehau kontrol paneli maksimum 6 farklı oda termostatı ve maksimum 12 termostatik vana bağlantısı için ideal bir şekilde kullanılabilir. Bu kullanımın gerçekleştirilmesi sırasında da yine marka tarafından üretilmiş

  • Oda termostatı Nea H,
  • Oda termostatı Nea HT
  • Oda termostatı E gibi ürünler tercih edilebilir.

Sistem kendi üzerinde entegre pompa kontrolü bulundururken, yine entegre sigortaya sahiptir.

Montaj işlemi çok basit bir şekilde gerçekleştirilen bu panel, sıkıştırmalı bağlantılar vasıtası ile vida kullanılmadan bağlantı gerçekleştirme avantajı sağlar. Hem montaj rayı üzerinde hem de isteğe bağlı duvar üzerinde kullanılırken, 24 volt trafo bağlantısı ile sağlıklı bir çalışma gerçekleştirmek için rehau kontrol paneli kullanımı seçilebilir.

Kablosuz Rehau Kontrol Paneli

Günümüzün teknolojisi her şeyi daha kolay bir hale getirmek üzerine kurulu olmakla birlikte marka tarafından da kablosuz şekilde kullanılabilen rehau kontrol paneli üretimleri gerçekleştirilmiştir. Teknik olarak bu ürün Rehau Nea Smart ismi ile temin edilmesi mümkün bir yapıya sahip olarak, kullanımı sezgisel bir tekniğe sahiptir.

Kablosuz şekilde kullanım ile en pratik oda sıcaklığı kontrol sistemi olarak görülen rehau kontrol paneli NEA Smart, yine termostatik vana oda termostatı ve sensor bağlantıları ile birlikte uzaktan çalışma sistemi sergilemektedir. Sistem akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar veya direkt olarak bilgisayar üzerinden kontrol gerçekleştirmek açısından tercih edilebilir. Ayrıca bu kullanım sayesinde yüksek oranda enerji tasarrufu da elde edilebilir. 

Rehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıRehau Yerden Isıtma Kontrol PaneliRehau NEA-SMART Ana Kontrol PaneliRehau Kablolu Kontrol PaneliRehau Kontrol Paneli FiyatıRehau 24V Kontrol PaneliRehau 6 Kanallı Kontrol PaneliRehau 10 Kanallı Kontrol PaneliRehau Kontrol Ünitesi FiyatlarıRehau Sıcaklık Kontrol PaneliKablosuz Kontrol Paneli Rehau Marka
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr