Rehau Sabit Değer Ayar Seti

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Sabit Değer Ayar Seti

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Sabit Değer Ayar Seti

Standardın üstünde bir yapısı bulunan ve eski ısıtma sistemlerine göre çok daha farklı bir tekniği yer alan yerden ısıtma sistemlerinde, zemin boruları içerisinde dolaşan sıcak su mutlaka belirli bir sıcaklık aralığında bulunmalıdır. Bu sıcaklık aralığını koruyabilmek yani 40-50 santigrat derece aralığında bir değer sağlayabilmek açısından sistemler içerisinde rehau sabit değer ayar seti kullanılabilir.

Rehau sabit değer ayar seti aslında tek başına bir parçadan oluşmamak ile birlikte termostat ve karışım pompası gibi parçaların birleşiminden oluşur. Ayrı ayrı ayarlamalar sağlayan rehau pompa parçalarının birleşimi ile elde edilmiş olan bu set, ortalama sıcaklık değerinin elde edilmesi için sıcak su ve soğuk suyun gerektiği oranlarda karıştırılmasını sağlar. 

Rehau Sabit Değer Ayar Seti Özellikleri Nedir?

Markanın sulu yerden ısıtma sistemleri için üretmiş olduğu en pratik ve önemli parçalardan biri olan rehau sabit değer ayar seti yine markanın yerden ısıtma kollektörleri ve diğer parçaları ile uyumlu bir montaj avantajı oluşturmaktadır. Mevcut bir radyatör sisteminde yerden ısıtma sistemine geçiş gerçekleştirildiğinde, kombi veya farklı bir ısı kaynağının hazırladığı sıcak suyun sistem içerisinde doğru bir şekilde beslenebilmesi için bu parça kullanılmalıdır.

Farklı bir şekilde rehau karışım pompası olarak da adlandırılan bu ürün, iki tarafında yer alan vana ve su çıkış mekanizması ile sıcak su ve soğuk suyun belli oranlarda sisteme verilerek, en doğru sıcaklığın elde edilmesine yardımcı olur. Ürün termostat kafasına sahiptir ve dalgıç sondası sayesinde karıştırma devresi elde ettiği için 20 ile 70 santigrat derece aralığında su sıcaklıklarının elde edilmesini sağlar.

Rehau Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Montajlanır?

Montaj işleminin gerçekleştirilmesi için rehau karışım pompası alt taraftan tek bir 1" ve kollektör tarafından da 2" inç dişli ile bağlantı gerçekleştirilerek kullanılır. Yüksek verimli bir pompa içeriğine sahip olduğu için basma yüksekliğinde 6,2 metre ve 1.65 m3/sa maksimum debi ile çalışma standartları oluşturmaktadır.

Rehau sabit değer ayar seti ürünü, termostat başlığı sayesinde sıcaklık değerlerini sürekli bir şekilde kontrol ederek, gereken her noktada sıcak su ve soğuk su değerlerini değiştirir. Bu sayede sistem kollektör ile bağlantılı bir şekilde çalışarak, her zaman sulu yerden ısıtma sistemlerinde belirlenmiş sıcaklık aralığı ile ve sağlıklı şekilde çalışma kalitesini ortaya çıkarır. 

Rehau Sabit Değer Ayar SetiRehau Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar SetiRehau Sabit Değer Ayar Seti FiyatRehau Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar Seti Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr