Danfoss Yerden Isıtma Borusu

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Yerden Isıtma Borusu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Yerden Isıtma Borusu

Hidronik bazlı yani sulu yerden ısıtma sistemlerinin temelinde kombi gibi bir sıcak su ısıtma kaynağının kullanılması ile birlikte sıcak su elde edilir ve bir zemin tesisatında bu sıcak suyun dolaşımı gerçekleştirilir. Sıcak su, tesisat içerisinde dolaşırken, sorunsuz ve dayanıklı bir yapı ile yıllarca kullanılacak bir tesisat borusu hattı döşenmiş olmalıdır. İşte bu konuda marka profesyonel ve güvenilir şekilde kullanılabilecek Danfoss yerden ısıtma borusu üretimlerini sağlamıştır.

Danfoss alttan ısıtma borusu güvenilir bir kullanımın elde edilmesi için tamamen özel bir yapıyla yoğunluk testleri ve sağlamlık kontrolleri ile üretimi gerçekleştirilmiş bir borudur. Yüksek dayanıklılık elde edilmesi amacıyla bu boru zeminden ısıtma kullanımı için değişen standartlar ile pex-a ve pe-rt boru gibi çeşitler ile kullanılabilmektedir. Bu boru türlerinin her ikisinde de en temel özellik, mutlak olarak oksijen bariyerli kaplama yapılmış olmasıdır.

Danfoss Yerden Isıtma Borusu Yapısı Ve Özellikleri

Profesyonel testler ve kontroller ile bir mühendislik çalışması sayesinde üretimi yapılan Danfoss boru ürünleri, oksijen bariyerli yapıları sayesinde 95 santigrat dereceye kadar dayanıklı bir yapı elde ederken, bir yapının ömrü ile eşdeğer süreçte korozyona karşı dayanıklı ve ısıya karşı dayanıklı olarak kullanılabilir. Bu üretim yapısı gereği Danfoss boru ürünlerin üzerinde net bir şekilde her zaman pex-a veya pe-rt ifadesi yer almaktadır.

Danfoss markası tarafından tercih edilen pex-a ve pe-rt boruların her ikisinde de kimyasal üretim maddesi olarak polietilen malzeme tercih edilmektedir. Pex borularda çapraz bağ sistemi yer almakla birlikte moleküller arasındaki bağ yoğunluğu sayesinde basınç ve ısıya daha dayanıklı bir sonuç elde edilmektedir. Pe-rt boru kullanımında ise özel bir yöntem ile çok esnek bir yapıda üretilmiş olan bu borular döşemede kolaylık sağlarken, basınç ve ısı dayanıklılığı çok yüksek bir noktaya ulaşmaktadır.

Markanın Almanya fabrikalarında 16x2 milimetre kesit ile üretilen Danfoss alttan ısıtma borusu ürünleri, temel özellikleri ile birlikte pex-a boru olarak 5 katmanlı bir yapıya sahiptir. Bu özel Danfoss pex-a boru ürünleri 6 bar basınç ve 95 santigrat derece sıcaklığa dayanıklı yapısıyla birlikte üzerinde EVOH oksijen bariyeri bulundurmaktadır. Bu bariyer sayesinde içerisinden geçen tesisat suyuna eklenen oksijen, sürekli bir şekilde korozyonun düşürülmesini ve tesisatın daha uzun bir çalışma ömrü elde etmesini sağlamaktadır.

Danfoss Yerden Isıtma Borusu Nasıl Kullanılır?

Klasik Danfoss pex boru ürünleri yerine artık son yıllarda daha fazla kullanılan pex-a boru çeşitleri, daha uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapıyla çok daha yüksek kaliteye sahiptir. Pex-a borular yani peroksit borular, firmamız tarafından Avrupa menşeli olarak temin edildikten sonra 120 metre kangal paketler halinde kullanıma sunulmaktadır.

Firmamız Danfoss pex-a boru ürünlerini sulu yerden ısıtma sistemleri için uygulamada birebir olarak kullanırken, kolay bir döşeme aralığı sağlayan ve strafor üzerinde rahatlık oluşturan bu borular kırılma ya da parçalama oluşturmadan kolayca uygulanmaktadır. Bu özel boruların uygulanmasında farklı bir alet kullanımı gerçekleştirilmeden kavisli veya bükülebilir şekilde elle işlem yapılması çok kolay bir şekilde sağlanabilir.

Danfoss bayi olarak malzeme satışlarında da bu boru ürünlerini sunan firmamız, yine belirtilen özelliklerde kangal paketler halinde 120 metre ile 600 metre arasında değişen uzunluklarda ürün sunumları gerçekleştirmektedir. Bugün Türkiye'de sulu yerden ısıtma sistemlerinde 16x2 milimetre kesitteki borular tercih edilse de aslında daha yüksek kesimlere sahip boru sistemleri, kompozit borular ve boru ek parçaları da Danfoss yerden ısıtma borusu ürünleri ile birlikte temin edilebilir. 


Danfoss Yerden Isıtma BorusuDanfoss Yerden Isıtma Borusu FiyatlarıDanfoss Yerden Isıtma BoruDanfoss Yerden Isıtma Borusu ÖzellikleriDanfoss Boru Fiyat ListesiDanfoss Yerden Isıtma Boru ÇeşitleriDanfoss Yerden Isıtma BorusuDanfoss Yerden Isıtma Borusu FiyatıDanfoss Yerden Isıtma PE-RT Boru
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr