Danfoss Oda Termostatı

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Oda Termostatı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Oda Termostatı

Avrupa genelinde ve Türkiye'de kullanılan sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde malzeme konusunda en hassas ve kaliteli üretimlerden birine sahip olan Danfoss markası, bu tesisat içerisindeki termostatlar konusunda da çok hassas çalışmalar yapmaktadır. Çünkü marka Danfoss termostat ürünlerinin en hassas ve kaliteli şekilde ortaya koyulması için özel bir test merkezi üzerinde mühendisler tarafından gerçekleştirilen test çalışmaları ile en doğru sonuca ulaşmaktadır. 

Danfoss Oda Termostatı Çeşitleri Nelerdir?

Danfoss markası bir ev veya işletme içerisinde yer alacak hidronik zeminden ısıtma sistemi için elektronik ve pratik bir şekilde kullanılabilecek farklı çeşitlere sahip Danfoss oda termostatı ürünleri sunmaktadır. Aslında temel olarak bu ürünler kablolu ve kablosuz oda termostatı olarak iki temel çeşit oluşturmaktadır. Her iki ürün de sıva üstü kullanılabilecek şekilde kumanda sistemi sağlarken, kablolu ürünler 220 volt bağlantıyla ana alıcıya kablo sayesinde bağlanır. Kablosuz ürünler ise pil yardımı ile çalışabilen bir mekanizma olarak radyo sinyalleri sayesinde alıcıya sinyallerini gönderir.

Bugün sulu yerden ısıtma tesisatlarında en fazla kullanılan ürün çeşidi olarak kablosuz Danfoss termostat çeşitleri görülmektedir. Çünkü kablosuz mekanizmalar günümüzün teknolojisine uygun bir şekilde akıllı evlerde kullanılabildiği gibi kontrol açısından da akıllı cihazlar üzerinden veya kablosuz bağlantı üzerinden kullanım imkanı sunmaktadır. Bu sistem 10 yıllar öncesinde ilk defa dünya çapında Danfoss markası tarafından tanıtılırken, kablosuz oda termostatı kullanımı çok hızlı bir şekilde tüm dünyada yayılım göstermiştir.

Kablosuz özellikli Danfoss oda termostatı çeşitlerine bakıldığında markanın sunduğu ürünler arasında sezgisel dokunmatik ekranlı, kolay kurulumlu, Danfoss Link ürünleri öncelikli olarak ön plana çıkmaktadır. Bu ürünler akıllı evler için en pratik kullanım yapısını sağlarken, döşemeden ısıtma sistemi için CF2+ serisi içerisinde bulunan kızılötesi sensörler de çok fazla tercih edilen kablosuz termostat sensörleri arasında yer almaktadır. Farklı bir çeşit olarak BasicPlus2 serisi içerisinde 230 volt elektrik bağlantısı ile kullanılan kablolu WT-x serisi ürünler gibi farklı çeşitler oda kontrolünde en pratik sistemleri oluşturmaktadır.

Danfoss Oda Termostatı Nasıl Seçilmelidir?

Temel olarak bir konut ele alındığında konut içerisinde sulu yerden ısıtma sisteminin en yüksek konfor ile kullanılmasını sağlamak açısından Danfoss oda termostatı mutlaka doğru ürün ile tercih edilmelidir. Bu noktada temel konumuz ısıtma sistemleri olduğu için ısıtma sistemlerine uygun olarak kablolu ve kablosuz yapıda termostatlar ön plana çıkacaktır. 

Termostat seçimleri için bir ev veya apartman dairesi içerisinde 300 metrekare üzerinde bir boyut ile kullanım gerçekleştirilecek ise kablosuz kullanımının sağlıklı olacağı aralığın dışına çıkıldığı için kablolu Danfoss termostat seçimi yapmak çok daha doğru bir tercih oluşturacaktır. Bu ölçünün altında yapılarda kablosuz sistem doğru sinyal aralığını sağladığı için esnek ve pratik yapısı ile kullanılabilir.

Kablosuz olarak uzaktan kontrol ile çok kolay bir kullanım imkanı sağlayan ve akıllı evlerde ya da konfor aranan konutlarda tercih edilen Danfoss oda termostatı genel yapısı ile birlikte ana kontrol paneli üzerinden çok kolay bir şekilde yönetilebilir. Çok uzun bir pil ömrü ile birlikte kullanılabilen kablosuz kontrol termostatları, sadece ısıtma sisteminin kontrolünü gerçekleştirmek için doğru bir sistem ile birlikte kullanılabilir.

Önerilen Danfoss Oda Termostatı

Firmamız tarafından hem uygulamada hem de ürün satışında önerimi gerçekleştirilen Danfoss oda termostatı ürünleri genellikle Türkiye'deki konut boyutlarına bağlı olarak kablosuz kullanım sağlayan termostat ürünleri olmaktadır. Modern bir teknolojiye sahip olan kablosuz termostat ürünleri, sinyal vasıtasıyla kontrol paneline iletişim gönderen yapıları sayesinde tüm işlemlerin tek bir nokta üzerinden kolaylıkla yürütülmesine yardımcı olmaktadır. 

Danfoss Oda TermostatıDanfoss Oda Termostatı MontajıDanfoss Oda Termostatı Kullanım KlavuzuDanfoss Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Danfoss Oda Termostatı FiyatıDanfoss Oda Termostatı KullanımıDanfoss Kablosuz Oda TermostatıDanfoss Yerden Isıtma Oda TermostatıDanfoss Kablolu Oda TermostatıDanfoss Oda Termostatı FiyatlarıDanfoss Oda Termostatı AyarlamaDanfoss Bayi Oda Termostatı SiparişDanfoss Kablosuz Termostat
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr