Danfoss Kontrol Paneli

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Kontrol Paneli

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Kontrol Paneli

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde ki en önemli bölümlerden birini otomasyon sistemi oluşturmaktadır. Çünkü otomasyon sistemi, ısıtma sisteminin kontrollü bir şekilde kullanılmasını ve doğru enerji tasarrufunun elde edilmesini sağlar. Bu bağlamda sistem içerisinde yer alan oda termostatı ile aktüatör parçaları arasındaki bağlantının düzenli şekilde sağlanması için Danfoss kontrol paneli kullanımı gerekir.

Danfoss kontrol paneli kullanılan oda termostatlarının kablolu veya kablosuz olmasına göre değişen şekiller ile standart elektrik hattından besleme alarak çalışan panellerdir. Bu paneller oda termostatlarının göndermiş olduğu sinyalleri kendi üzerinde anlamlı hale getirdikten sonra yine farklı bir sinyal çeşidi ile aktüatör üzerine gönderir. Bu sayede termostatik vana gerekli su ayarlamalarını kollektör üzerinde sağlayarak, otomasyon sisteminin görevinin tamamlanmasını sağlar.

Danfoss Otomasyon Paneli Çeşitleri Nelerdir?

Bugün firmamız tarafından uygulamalarda ve ürün satışlarında sunulmakta olan Danfoss otomasyon paneli çeşitlerine bakıldığında, temel olarak kablolu termostatlar için ayrı kablosuz termostatlar için ayrı ürünler yer almaktadır. Aslında çalışma mantığında her iki ürün aynı amaca hizmet etse de kablolu termostatlar kablo bağlantısı ile bu panele bağlandığı için sinyal direkt olarak kablo hattı üzerinden alınır. Fakat diğer noktada kablosuz termostatların bulunduğu bir sistemde sinyaller kızılötesi ve radyo frekansları ile ulaştığı için kablosuz otomasyon paneli üzerinde de bu sinyali alacak mekanizma bulunur.

Sistemde sunulan kablolu veya kablosuz sinyalleri alabilecek şekilde kullanılabilecek Danfoss otomasyon paneli ürünleri, kendi içerisinde de 5 kanallı veya 10 kanallı gibi değişen tercihler oluşturmaktadır. Standart olarak kanal sayısı, bir yapı içerisinde otomasyon paneli kullanıldığında kaç adet oda termostatı üzerinden sinyal gelecek ise buna göre belirlenmektedir.

Danfoss Kontrol Paneli Mutlaka Kullanılmalıdır

Kollektör bağlantısı ile suyun sistem içerisinde belirli bir noktada toplanması ve dağıtılması sağlandığı gibi Danfoss kontrol paneli sayesinde de otomasyon sisteminin sinyalleri tek bir noktada toplanır ve gereken noktalara ulaştırılır. Bu nedenle Danfoss sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde mutlaka uygulanan otomasyon sistemini türüne, termostat sayısına ve elektrik bağlantı özelliklerine göre tercih edilerek kontrol paneli kullanımı sağlanmalıdır. 


Danfoss Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıDanfoss Yerden Isıtma Kontrol PaneliDanfoss Ana Kontrol PaneliDanfoss Kablolu Kontrol PaneliDanfoss Kontrol Paneli FiyatıDanfoss 24V Kontrol PaneliDanfoss 6 Kanallı Kontrol PaneliDanfoss 10 Kanallı Kontrol PaneliDanfoss Kontrol Ünitesi FiyatlarıDanfoss Sıcaklık Kontrol PaneliKablosuz Kontrol Paneli Danfoss Marka
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr