Danfoss Sabit Değer Ayar Seti

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Sabit Değer Ayar Seti

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Sabit Değer Ayar Seti

Yerden ısıtma sistemleri içerisinde farklı su sıcaklıkları ile birlikte bir yapıda karışım gerçekleştirilmesi gerekiyorsa, bu karışımı gerçekleştirecek şekilde özel bir yapı ile üretilmiş Danfoss sabit değer ayar seti kullanımı gerekebilir. Bir diğer ismi karışım pompası olan bu ürün, besleme suyu sıcaklığının tesisata gönderilen su sıcaklığı ile aynı olmadığı durumda soğuk ve sıcak suyun birbirine karışması vasıtasıyla istenilen sıcaklık derecesinin elde edilmesi için kullanılır.

Danfoss Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Uygulanır?

Önemli bir tesisat parçası olan Danfoss karışım pompası yani karışım devresi, çok pratik bir şekilde sistem üzerine montaj yapılarak, kompakt bir şekilde kullanılır. Parçanın montaj işlemi kollektör yani manifold parçası üzerine gerçekleştirilirken, sağ veya sol taraftan direkt bir şekilde kollektöre bağlanır. Bazı noktalarda farklı açılardan bağlantısını doğru kesit ile gerçekleştirmek için ek açı parçalarının birleştirilmesi ile doğru montaj sağlanabilir. 

Danfoss yerden ısıtma pompası kolayca montaj edilecek şekilde hazır olarak temin edilirken, kompakt yapısıyla birlikte kollektör dolabı içerisinde de gayet rahatlıkla sığacak bir boyuta sahiptir. Uygulama amacı, suyun kollektöre gelişinden öncesinde kaynaktan gelen sıcak suyun doğru enerji tasarrufu ile ve değişen doğru hız oranlarıyla manifolda giriş yapmasını sağlamaktır.

Danfoss Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Seçilmelidir?

Danfoss karışım pompası kullanırken öncelikle ısı kaynağının gönderdiği sıcak suyun derecesi göz önünde bulundurulur. Örneğin, kombi gibi önceden ısısını belirleyebildiğiniz bir kaynaktan su almak yerine kalorifer kazanı kullanıyorsanız, yüksek sıcaklıkta su geleceği için ve değişken hızda su basıncı bulunduğu için Danfoss yerden ısıtma pompası kullanılmalıdır.

Örnek olarak, kalorifer tesisatı yerine daha düşük basınçla çalışan yerden ısıtma borularında hem basınç hem sıcaklık ayarları daha düşük olmaktadır. Bu aralıklarda bilinen değerlerin uygulanabilmesi için 40-50 santigrat derece maksimum aralıktaki su sıcaklığının ve maksimum 6 bar basınçta ki su debisinin elde edeceği şekilde tesisat suyunun sisteme gönderilmesi için bu karışım pompası uygulanır.

Aslında gelen su kaynağının hızına ve debisine bağlı olarak değişken hızlara sahip su akışında kullanılacak karışım pompası ile sabit hıza sahip su akışında kullanılacak karışım pompası birbirine göre farklılık oluşturabilir. Otomasyon sistemi ile farklı bir yapı ile çalışan Danfoss karışım pompası manifold bağlantısı üzerinde kullanırken dahili çek-valf katkısı sayesinde su tesisatının zemin ısıtma sistemine düzenli bir şekilde bağlanmasını ve kontrollü kullanım elde edilmesini sağlayacaktır.  


Danfoss Sabit Değer Ayar SetiDanfoss Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar SetiDanfoss Sabit Değer Ayar Seti FiyatDanfoss Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar Seti Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr