Danfoss Şap Katkı Maddesi

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Şap Katkı Maddesi

Uygulama yapısına bakıldığında sulu yerden ısıtma sistemleri, zeminin ve duvarların parçalanması mecburiyeti ortaya çıkarmadan yer üstünden döşenen bir tesisat rahatlığı oluşturmaktadır. Fakat bu tesisatın tamamlanması sonrasında zemin hassas ve işleyen bir yapıya sahip olacağı için bu zeminin tekrar şap betonu ile kaplanması gerekir. Bu kaplama sırasında hazırlanan şap harcı içerisinde daha dayanıklı bir sonuç elde etmek açısından da Danfoss şap katkı maddesi kullanımı tercih edilir. 

Danfoss şap katkı maddesi özel ve pratik bir kimyasal karışım ile birlikte üretilmiş yapısı sayesinde şap harcı içerisine katılarak, birçok farklı avantajın ortaya çıkarılmasını sağlar. Çünkü uzun yıllar boyunca zemin altında kullanılacak bu tesisatın darbe ve sıkıntılara karşı dayanıklı bir hale gelmesi gerekmektedir. Bu kapsamda hem tesisatın şap betonundan etkilenmemesi hem de dökülen harcın tesisatın ortaya çıkardığı değişimlere dayanıklı olması için katkı maddesi kullanılmaktadır.

Danfoss Şap Katkı Maddesi Özellikleri Nelerdir?

Sulu yerden ısıtma sistemi üzerinde kuvvetli bir döşeme gerçekleştirebilmek için öncelikle kaliteli bir çimento harcı elde etmek ve bu harç içerisinde kullanılacak harç katkı malzemeleri ile pürüzsüz bir yüzey sağlamak önemlidir. Aslında bu noktada temel sorunlardan birisi, dökülecek şap betonunun çok kalın olması durumunda yerden ısıtma sisteminin etkinliğini azaltması ya da çok ince olması durumunda da dayanıklı bir yapıya sahip olmamasıdır. Bu nedenle her ikisinin ortasında dayanıklı bir şap betonu elde edebilmek için Danfoss şap katkı maddesi ile çözüm elde etmek mümkün olmaktadır.

Danfoss şap katkı maddesi ideal kalınlıktaki şap betonu elde edilebilecek şekilde kullanılması açısından hazırlanan harcın içerisinde daha dayanıklı bir sonuca yardımcı olur. Çünkü ideal kalınlıkta bir zemin harcı genellikle 5-6 santimetre gibi bir aralıkta dökülecek zemin betonu olmalıdır. Bu zemin betonu içerisinde kullanılan harç daha homojen ve daha akışkan bir hale Danfoss şap katkı maddesi sayesinde ulaşabilir.

Harç hazırlanırken klasik olarak ihtiyaç duyulan su, çimento ve kum gibi malzemelerin dışında çok düşük miktarda kullanılan Danfoss şap katkı maddesi bu harcın daha iyi işlenebilecek bir hale gelmesini sağlamaktadır. Aslında elde edilen harcın mutlak bir şekilde basınca karşı dayanıklı ve yüksek sıcaklığa karşı dayanıklı bir hale gelmesi gerekir. Bahsedildiği şekilde çok kalın bir zemin betonu dökülemeyeceği için daha ince yapılı bu betonun darbe, üstüne basılma ve eşya kullanma gibi durumlarda çatlamayacak ve esnek bir özelliğe sahip olması gerekir.

Sulu yerden ısıtma sistemleri genellikle 25-30 santigrat derece aralığında ideal sıcaklıklarla çalışırken, yıllar boyunca bu sıcaklığın zemin betonuna etki etmesi dayanıklı olmayan bir betonda çatlama ve parçalanmaya neden olabilir. İşte bu istenmeyen durumu engelleyebilmek açısından Danfoss şap katkı maddesi beton harcını çok daha güçlü ve dayanıklı bir hale getirir.

Danfoss Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Özel bir karışım olarak farklı kimyasal maddelerin bir araya gelmesi ile üretilen Danfoss şap katkı maddesi 10 kilogramlık bir bidon halinde temin edildikten sonra uygulama yapılacak alanın metrekare ölçüleri göz önünde bulundurularak, gramaj miktarları ile kullanılır. Bu kapsamda kullanım her birim santimetrekare şap kalınlığı için 0,035 kilogram olacak şekilde gerçekleştirilmelidir.

Danfoss şap katkı maddesi katıldığı harç içerisinde daha akışkan bir sonucun elde edilmesini sağlarken, fazla veya eksik oranda kullanılması harcın istenilen değerler dışında kalitesiz bir yapı oluşturmasına neden olacaktır. Harç betonunun malzemeleri birbirine karıştırıldıktan sonra istenilen miktarda katılan Danfoss şap katkı maddesi düzenli bir şekilde tüm harcın içine işleyecek şekilde tekrar karıştırılarak sonuç elde edilir. 


Danfoss Şap Katkı MaddesiDanfoss Şap Katkı Maddesi FiyatDanfoss Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiDanfoss Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatDanfoss Şap Katkısı FiyatlarıDanfoss Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Danfoss Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıDanfoss 10kg Şap Katkı MaddesiDanfoss Zeminden Isıtma Şap SıvısıDanfoss Şap Katkısı kg Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr