Danfoss Kenar İzolasyon Bandı

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Kenar İzolasyon Bandı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Kenar İzolasyon Bandı

Zemin tesisatı ile çalışma gerçekleştiren sulu yerden ısıtma sistemlerinde düz yapı ile birlikte straforun kullanılabileceği her noktada zemin yalıtımı için strafor ile kaplama gerçekleştirilir. Strafor döşemesi üzerinde boru döşeme işlemleri de tamamlandıktan sonra son aşamayı şap betonu dökme işlemi oluşturur. Bu son aşamada şap betonu dökülürken, kenar ve köşe kısımlarda kalabilecek boşlukların kapatılması açısından da bu harca dayanıklı yapısı ile kullanılabilecek Danfoss kenar izolasyon bandı yer almaktadır.

Danfoss kenar izolasyon bandı uygulamada kenar ve köşe noktalarının eksiksiz bir şekilde kapatılması ve şap betonunun tamamen tesisat üzerinde kalması için ıslak sistem ile birlikte kullanılabilecek bir malzemedir. Ürün temel çevre izolasyonunu oluşturmak için geçirgenliği önleyici yapısıyla şap betonunun kenar ve köşe noktalardan sızmasını ve kaçak oluşturmasını engelleyecek şekilde kullanılır.

Danfoss Kenar Bandı Nasıl Kullanılır?

Yerden ısıtma tesisatının eksiksiz bir şekilde tamamlanması için temin edilen Danfoss kenar yalıtım bandı 50 metrelik makaralar halinde temin edilir. Bu sayede genellikle tek bir makara ile birlikte birden fazla oda veya bölüm için kenar izolasyonlarını tamamlamak adına kullanılabilir. Bu kullanımlarda kendinden yapışkanlı özelliğe sahip olan bant, orta kısmında bulunan yapıştırıcıyla duvara direkt olarak yapışır ve straforlar ile birleşerek açık nokta kalmayacak şekilde izolasyonun tamamlanmasını sağlar. 

8 milimetre gibi bir kalınlığı bulunan ve yüksekliği 150 milimetre olan bu kenar izolasyon bandı, çok hafif bir yapıya sahip olsa da dayanıklı özelliği sayesinde harç betonu gibi sert malzemelere karşı dahi güvenli şekilde kullanılabilir. Önemli bir ek malzeme olması ile birlikte Danfoss kenar bandı kullanıldığı noktada özellikle ısı tasarrufu sağlayacak güvenilir bir yerden ısıtma sistemi için mutlak gereklilik oluşturan bir parçadır.

Danfoss Kenar Yalıtım Bandı Fiyatları

Firma tarafından yurtdışı fabrikalarında üretimi gerçekleştirilen ve Türkiye’ye ithalat yoluyla ulaştırılan kenar izolasyon bandı, Türkiye'de Euro bazlı olarak satış fiyatı üzerinden sunulmaktadır. Firmamızın sulu yerden ısıtma uygulamalarında birebir olarak tercih ettiği ve bayii hizmetleri ile satışa sunduğu Danfoss kenar yalıtım bandı belirtildiği şekilde 50 metrelik makaralar halinde bir uygulama alanının ihtiyacını karşılayacak şekilde yeterli miktarda güncel fiyatlar ile temin edilebilir.


Danfoss Kenar İzalasyon BandıDanfoss Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıDanfoss Yapışkanlı Kenar BandıDanfoss 8mm*15cm Kenar BandıDanfoss Yapışkansız Kenar BandıDanfoss Kenar Bandı Metre FiyatıDanfoss Marka Kenar Yalıtım BandıDanfoss Marka Isı Yalıtım BandıDanfoss Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Danfoss Marka Kenar BandıDanfoss Yalıtım Bandı FiyatlarıDanfoss Folyolu Kenar Bandı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr