Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

Türkiye'de son yıllarda yerden ısıtma sistemleri ile bina tekniği alanında tanınmış firmalarından biri olan Fraenkische, firmamızın sunduğu bayilik hizmetleri sayesinde birçok farklı kentte önemli bir yer kazanmıştır. Bu uygulamalarda markanın bizzat kendi üretimi olan Fraenkische boru ürünleri kullanılırken, bu boru ürünlerinde de önemli garanti avantajları ve kullanım kaliteleri görülmektedir.

Fraenkische markası yaklaşık 100 yılı aşkın süredir bu sektörde yer almakla birlikte öncelikle yalıtım malzemeleri ve aksesuarları, sonrasında polimer malzeme üretimleri ve ardından elektrik boruları ile birlikte bina tekniği sistemlerinde ve yerden ısıtma sistemlerinde kullanılabilecek borular üretmiştir. Bugün yenilikçi bir anlayışa sahip olan Fraenkische boru ürünleri, yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan çok katmanlı kompozit borular olarak Avrupa'da da çok sık şekilde tercih edilmektedir.

Fraenkische Yerden Isıtma Borusu Özellikleri Nelerdir?

Eski dönemlerden bu yana tesisatlarda ısıtma sistemleri için kullanılan borular metal veya plastik olarak birbirinden ayrılırken, bugün modern Fraenkische boru ürünleri çok katmanlı bir yapıya sahiptir. Çünkü bu ürünler bir yandan plastik boruların bir yandan metal boruların sahip olduğu avantajlı özellikleri bir arada bulundurmaktadır.

Eski sistemlerde kullanılan plastik borular ile metal borular ayrı ayrı incelendiğinde, plastik borular; esnek, hafif, korozyona karşı dayanıklı ve uygun fiyatlı olduğu için tercih edilmektedir. Metal borular ise stabil bir forma sahip oldukları için ve %100 oksijen geçirmez yapıya sahip olduğu için tercih edilirken, ağır, biçim verilemeyen ve pahalı ürünler olarak piyasada yer alıyordu.

Bugün markanın tam profesyonel şekilde sunduğu Fraenkische yerden ısıtma borusu ürünleri, hem metal hem plastik borulardan aldığı özelliklerle çok katmanlı bir yapı oluşturmaktadır. Bu bağlamda bahsedilen ürünler Fraenkische pex-a boru şeklinde adlandırılmaktadır. Bu ürün pex-a ifadesi ile birlikte çapraz bağlı polietilenden üretildiğini ifade ederken, kompozit yapısıyla iç katman, orta katman ve dış katman olarak üç farklı katman sayesinde üretilmiştir.

Fraenkische Pex Boru Özellikleri Ve Yapısı

Yerden ısıtma sistemleri için özel bir şekilde kullanılan Fraenkische pex boru ürünleri iç katmanda çapraz bağlı polietilen, orta katmanda alüminyum ve üst katmanda ise koruma amacı ile polietilen bulundurmaktadır. Oksijen bariyerli yapısı ile bu borular mikroorganizmaların üremesini engelleyerek, korozyona dayanıklı, bükülebilir, hassas, uygun fiyatlı ve çok hafif bir kullanım özelliği oluşturmaktadır.

Firmamız tarafından uygulamada ve malzeme satışında sunulmakta olan Fraenkische alttan ısıtma borusu sahip olduğu bu özellikler ile birlikte sulu yerden ısıtma sistemlerinin çok daha konforlu, sağlıklı ve ekonomik şekilde çalışmasını desteklemektedir. Firmamızın tercih ettiği oksijen bariyerli pe-xa borular FF-Therm Multi serisi içerisinde yer almakla birlikte boru kesitleri genellikle 16x2 milimetre olarak tercih edilmektedir.

Garantili Fraenkische Yerden Isıtma Borusu Nasıl Kullanılır?

İthal olarak garantili şekilde temin edilen Fraenkische alttan ısıtma borusu kullanımda Fraenkische yerden ısıtma straforu üzerinde kolay bir montaj ile döşendikten sonra kollektör bağlantısı gerçekleştirilerek hazır hale getirilir. Kullanım alanında 95 santigrat derece maksimum sıcaklığa ve 6 ile 10 bar arasında maksimum basınca dayanıklı kullanım sağlayan bu borular, mantar başlı zemin izolasyon plakası üzerinde ısı kaybı yaşamadan güvenceli bir şekilde kullanılabilir özelliğe sahiptir. 

Fraenkische yerden ısıtma borusu TSE sertifikalı kalitesi ile birlikte oksijen bariyerli yapısıyla PE-RT boru gibi farklı bir çeşit olarak da tercih edilebilir. Yine bu ürün de oksijen bariyerli olmakla birlikte aynı boyutlar ile kullanım özelliği sağlarken, 70 santigrat derece işletme sıcaklığı ve maksimum 6 bar basınç dayanıklılığı ile aynı şekilde strafor üzerinde döşenerek kullanılabilmektedir.  



Fraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Yerden Isıtma Borusu FiyatlarıFraenkische Yerden Isıtma BoruFraenkische Yerden Isıtma Borusu ÖzellikleriFraenkische Boru Fiyat ListesiFraenkische Yerden Isıtma Boru Çeşitleri
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr