Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma sistemi modern bir ısıtma sistemi olmakla birlikte ısının zeminden yukarıya doğru daha güçlü bir şekilde yükselmesi mantığı ile çalışmaktadır. Yani buna bağlı olarak zeminde döşenmiş yerden ısıtma boruları içerisinde dolaşan sıcak su ısısını yukarıya doğru ulaştırıp ısıtma sağlar. Bu durumda ısının tam ters etki ile zeminden aşağıya kaçış gerçekleştirmesini engellemek için Fraenkische yerden ısıtma straforu kullanılır.

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu Yapısı Ve Özellikleri

Markanın birebir olarak sulu yerden ısıtma sistemleri için üretimini gerçekleştirdiği bu strafor ürünleri, mantar başlı zemin izolasyon plakası gibi bir isme de sahiptir. Profitherm ürün yelpazesi içerisinde bulunan bu Fraenkische strafor ürünleri zemine döşendiği andan itibaren yüksek izolasyon seviyesi ile birlikte alttan gelecek soğuk havayı engellerken, üstte bulunan sıcak havanın aşağıya kaçış gerçekleştirmesini de aynı şeklinde engeller.

Kalınlık ölçüsü ile birlikte dansimetre şeklinde adlandırılan yapısıyla 45 milimetre kalınlığa sahip olan profitherm izolasyon plakası, kullanıldığı alanda 1215x615 milimetre boyutlarıyla birim metrekare üzerinden uygulanır. Temel kullanım alanı sulu yerden ısıtma sistemleri olan Fraenkische yerden ısıtma köpüğü aslında yalıtım amacıyla birçok farklı işlem açısından da kullanımı tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır.

Bu ürün dayanıklı polietilen malzemeden üretilmiş olduğu için şap altında kalmasına rağmen ve sürekli bir şekilde ısı ile temas etmesine rağmen çok yüksek bir dayanıklılığa sahiptir. Bu sayede Fraenkische yerden ısıtma yalıtım levhası yıllar boyunca maruz kaldığı bu faktörlere karşı yanmaz, erimez, yapışmaz, mikroorganizma biriktirmeden ve küflenmeden kullanmaya devam edilir.

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu Fiyatları

En temel sulu yerden ısıtma sistemi malzemesi olarak temin edilen Fraenkische strafor ürünleri bugün markanın sunduğu güncel fiyat listeleri üzerinden temin edilmektedir. Yani bu bağlamda metrekare birim fiyat üzerinden temin edilen bu ürünlerde Alman menşeili markanın sunduğu Euro bazlı fiyatlar ile istenilen ebatta ürün kullanımı sağlanabilir. 

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu FiyatıFraenkische Yerden Isıtma StraforuFraenkische Folyolu Yerden Isıtma StraforuFraenkische Folyolu StraforFraenkische StraforFraenkische Folyolu Strafor Fiyatları
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr