Fraenkische Kollektör

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Kollektör

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Kollektör

Suyun kullanımının yer aldığı her tesisat içerisinde suyun giriş gerçekleştirdiği ve çıkış gerçekleştirdiği toplanma noktaları yer alır. Bu nedenle sulu yerden ısıtma sistemlerinde de mutlaka giriş ve çıkışın toplandığı ve kaynağa ulaştığı bir toplanma noktası bulunmalıdır. Eğer bahsedilen sulu yerden ısıtma sistemleri Fraenkische markası üzerinden tercih edilmişse, bu sistem içerisinde de toplanma noktası olarak Fraenkische kollektör parçaları kullanılır.

Fraenkische Kollektör Yapısı Ve Özellikleri

Özel bir şekilde profitherm ürün serisi içerisinde üretimi gerçekleştirilen ve çelik malzeme ile üretilmiş yapısıyla çok yüksek dayanıklılık oluşturan Fraenkische yerden ısıtma kollektörü ürünü, bir sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde mutlaka bulunması gereken temel parçalardan birisidir. Yani örnek olarak tek odalı bir ofiste kombi bağlantısı ile sulu yerden ısıtma sistemi kullanılıyorsa, bu tesisat içerisinde dahi mutlaka iki ağızlı bir debi göstergeli çelik kollektör kullanılmalıdır. 

Örnekte ifade edildiği üzere Fraenkische debi ayarlı kollektör ürünleri en düşük noktada iki ağızlı olmak ile birlikte istenilen noktada 12 ağızlı olarak dahi tercih edilebilir. Bu ürünler sadece debi göstergeli değil istenilen durumda göstergesiz olarak da tercih edilebileceği gibi üzerinde bulunan sistematik yapısıyla suyun basınç ve sıcaklık ayarını önceden görebildiğiniz şekilde tesisattan su giriş çıkışını yapılabilmesini sağlar. 

Fraenkische Yerden Isıtma Kollektörü Ayarlaması Nasıl Yapılır?

Sistematik olarak sulu yerden ısıtma sistemleri içerisindeki mecburi parçalardan biri olan Fraenkische debi ayarlı kollektör gibi parçalar, su kaynağının çıkış noktasında ve boru tesisatının toplama noktasında yer alır. Paralel olarak bir dağıtım bir toplama borusuna sahip olan bu kollektör, dağıtım borusu direkt olarak su kaynağı üzerinden gelen ve toplama borusu direkt olarak su kaynağı üzerine ulaşan yapısı ile kullanılır.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanım için önceden her su tesisatına ulaşacak şekilde basınç ve sıcaklık ayarı kollektör üzerinden gerçekleştirdikten sonra kontrollü bir şekilde su sisteminin kullanmasını sağlar. Tam güvenli bir şekilde bağlantı rekorları kullanılması vasıtasıyla su borularının bağlantısı gerçekleştirilen kollektörler, çelik yapılarıyla en uzun ömürlü sistem parçalarından birisidir. 


Fraenkische KollektörFraenkische Kollektör FiyatıFraenkische Kollektör Fiyat ListesiFraenkische Kollektör AyarıFraenkische Kollektör Hava AlmaFraenkische Kollektör ÖlçüleriFraenkische Yerden Isıtma KollektörüFraenkische Yerden Isıtma Kollektörü FiyatFraenkische Kollektör FiyatlarıFraenkische Debi Ayarlı Kollektörİstanbul Fraenkische KollektörFraenkische Kollektör SatışıFraenkische Kollektör Satış NoktasıFraenkische Marka KollektörFraenkische Isıtma KollektörüFraenkische Debi Ayarlı ManifoldFraenkische Manifold Fiyatları
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr