Fraenkische Oda Termostatı

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Oda Termostatı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Oda Termostatı

Eski sistemlerde ısıtma mekanizmaları kullanırken, örneğin bir odun sobasında ya da elektrik sobasında ısı değerlerini kontrol altında tutmak neredeyse imkansız bir yapı oluştururdu. Ancak gelişen teknoloji ile birlikte üretilen modern ısıtma sistemlerinde mekanın ısı derecesini ayarlamak ve bu dereceyi koruyarak daha konforlu ve ekonomik ısıtma sağlamak termostatlar sayesinde mümkün olmaktadır. Bu çerçevede Fraenkische markası ile uygulanan sulu yerden ısıtma sistemlerinde de dijital yapılarıyla Fraenkische oda termostatı ürünleri kullanılmaktadır.

Fraenkische Oda Termostatı Özellikleri Nelerdir?

Dijital bir yapıya sahip olan Fraenkische oda termostatı temel yapısı ile birlikte ısıtma sistemlerinde ısı derecesinin belirlenmesini ve sıcaklığın korunacak şekilde sürdürülmesini sağlamaktadır. Ürünün dijital yapılı olmasından kaynaklı bir LED ekran kullanımı sağlanması ile birlikte bu LED ekran ve çevirmeli düğme sayesinde çok kolay bir şekilde sadece birkaç saniyede istenilen ısı ayarlaması yapılabilmektedir. 

Fraenkische termostat ürünleri 230 volt standart elektrik bağlantısı ile çalışan ürünler olmakla birlikte profitherm serisi içerisinde bulunan bu ürünler düz beyaz renk ile kullanıma sunulmaktadır. Fraenkische marka sulu yerden ısıtma sistemi otomasyon mekanizması içerisinde bulunan bu parça, elektrik bağlantısı ile birlikte sisteme temas edecek şekilde bağlandığında, kontrol paneline gönderilecek komutları dijital vasıtayla uzaktan veya manuel olarak alma imkanı sunmaktadır.

Fraenkische Oda Termostatı İle Tam Isıtma Konforu

Kullanım yapısının kolay olması ve çok güvenli bir kullanım sağlaması ile birlikte Fraenkische oda termostatı sulu yerden ısıtma sistemlerinin en yüksek konforu elde etmesini sağlamaktadır. Gerçek değerler ile birlikte ısıtma derecesi belirlemeniz sayesinde bu gerçek değerlerin sistem üzerine yansıtılması vasıtasıyla istediğiniz ısı derecesinde istediğiniz enerji sarfiyatı ile ısıtma sisteminin kullanmasını sağlar. Çünkü yerden ısıtma sistemlerinde en büyük amaç, yüksek ekonomi ve konfor olduğu için termostatlar bu amacı destekleyen en önemli parçalardır. 

Fraenkische Oda TermostatıFraenkische Oda Termostatı MontajıFraenkische Oda Termostatı Kullanım KlavuzuFraenkische Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Fraenkische Oda Termostatı FiyatıFraenkische Oda Termostatı KullanımıFraenkische Kablosuz Oda TermostatıFraenkische Yerden Isıtma Oda TermostatıFraenkische Kablolu Oda TermostatıFraenkische Oda Termostatı FiyatlarıFraenkische Oda Termostatı Ayarlama
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr