Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

Sude yerden ısıtma sistemleri birçok farklı mekanizmanın birbirine bağlantısı sayesinde tek parça bir sistem haline gelmektedir. Aslında bu sistemin başlangıç noktasında sıcak su kaynağı oluşturan kombi veya sıvı yakıt kazanı yer alırken, bu kaynaktan çıkan sıcak su borusu kolektöre ulaşır, kollektörden tesisata ulaşan su ısıtmayı sağlar. Bu düzenek içerisinde sıcak suyun kolektöre bağlantı gerçekleştirdiği noktada kontrollü bir ayarlama ağlamak açısından da Fraenkische sabit değer ayar seti kullanılmalıdır.

Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti Yapısı Ve Özellikleri

Fraenkische yerden ısıtma pompası olarak farklı bir isme sahip olan bu cihaz, döşemeden ısıtmada sabit gidiş suyu sıcaklığının ayarlanması için önemli bir mekanizmadır. Paslanmaz çelik malzeme ile birlikte kollektöre direkt olarak bağlanan bu parça maksimum 90 santigrat derece su sıcaklığı ve 6 bar basınca kadar dayanıklı şekilde sistemin en güvenli şekilde çalışmasına yardımcı olur.

Profitherm serisi içerisinde üretimi gerçekleştirmiş bu parça yine elektrik bağlantısı ile birlikte sisteme montaj edildiğinde, istenilen sıcaklık ayarının gerçekleştirilmesi için ayarlamalar gerçekleştirir. Örneğin, sistemde belirlenmiş 35 derece gibi bir sıcaklık yer alıyorsa, bu sıcaklığın altına düşüldüğünde, gidiş hattında termostatik vananın yavaşça açılmasını ve sıcak suyun tekrar sisteme gönderilerek istenilen sıcaklığın yeniden elde edilmesini sağlar.

Fraenkische karışım pompası bahsedilen bu çalışma sistemi ile birlikte sıcak ve soğuk suyun gereken ortamda gerektiği miktarda birbirine karışmasını sağladığı için sabit değer ayar seti olarak da adlandırılır. Yani sabit sıcaklığın su akış miktarı ve sıcaklığı üzerinden belirlenmesini düzenli şekilde gerçekleştirdiği için emniyet sensörlü bir şekilde doğru mekanizmanın elde edilmesine yardımcı olur. 

Fraenkische Sabit Değer Ayar SetiFraenkische Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar SetiFraenkische Sabit Değer Ayar Seti FiyatFraenkische Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar Seti Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr