Fraenkische Şap Katkı Maddesi

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Şap Katkı Maddesi

Sulu yerden ısıtma sisteminin döşeme mantığına bakılırsa, öncelikle zeminde strafor ve strafor üzerinde de yerden ısıtma boruları döşenir. Aslında sistemlerde zemin tesisatı çok pratik bir yapıda iki parçalı bir döşeme işlemi ile tamamlanmaktadır. Fakat bu noktadan sonra döşeme işleminin güvenilir bir şekilde korunmasını sağlamak ve zeminin tekrar kullanılabilecek bir hale gelmesini sağlamak için Fraenkische şap katkı maddesi ile hazırlanmış şap betonu dökülmesi gerekmektedir.

Normal koşullarda zemin tesisatı üzerine dökülecek şap betonu direkt olarak kum, çimento ve suyun karışımı ile elde edilen bir harç sayesinde hazırlanabilir. Fakat bu şap harcı zemin altından gelecek sıcaklığa karşı dayanıklı olmayacağı için bir süre sonra çatlama, çürüme ve nemlenme yapabilir. Bu duruma karşılık olarak tam güvenli bir zemin betonu elde edebilmek açısından sulu yerden ısıtma sistemlerinde şap harcı içerisine Fraenkische şap katkı maddesi katılır.

Fraenkische Şap Katkı Maddesi Özellikleri

Marka tarafından yine profitherm serisi içerisinde üretilmiş olan Fraenkische şap katkı maddesi temel olarak daha yüksek dayanıklı bir şap betonu elde edilmesi için özel bir kimyasal olarak sunulmuştur. Bu madde hazırlanan şap harcı içerisinde çok düşük miktarda katıldığında dahi hızlı bir şekilde etki göstererek, zemine dökülecek şap betonunun çok daha dayanıklı bir hale gelmesini sağlar.

İnsan sağlığına zarar vermeyecek bir bileşim ile üretilmiş bu şap katkı maddesi içeriğinde bulunan kimyasallar sayesinde şap betonu içerisindeki moleküllerin birbirine çok daha güçlü bir şekilde tutulmasını, daha dayanıklı ve uzun ömürlü bir hale gelmesini sağlamaktadır. Bu noktada temel amaç elde edilen şap betonunun hem basınca hem neme hem de sıcaklığa dayanıklı olması yani yerden ısıtma tesisatı üzerinde tesisata zarar vermeyecek bir yapıyla kullanım sağlayabilmesidir.

Fraenkische Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Sulu yerden ısıtma sistemleri için bir bidon olarak 10 kilogramlık boyut ile temin edilen  Fraenkische şap katkı maddesi kullanım için hiçbir şekilde farklı bir madde ile karıştırmak zorunda olmadan direkt olarak şap harcı içerisine katılabilir. Kullanım miktarı açısından ise her metrekareye dökülecek şap betonu için 0.15 kilogram miktar ile harç içerisinde katılması yeterli olacaktır.

Ürün şap harcı içerisine katıldıktan sonra 2 dakikalık bir karıştırma sonucunda istenilen güçlü etki elde edilebilir. Belirtilen miktarda şap harcı içerisinde katılan bu malzeme harcın plastifize olmasını sağlarken, daha yoğun, daha iyi ısı transferi sağlayan, çözünmeyen ve sağlam bir hale gelmesini sağlar.  

Fraenkische Şap Katkı MaddesiFraenkische Şap Katkı Maddesi FiyatFraenkische Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiFraenkische Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatFraenkische Şap Katkısı FiyatlarıFraenkische Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Fraenkische Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıFraenkische 10kg Şap Katkı MaddesiFraenkische Zeminden Isıtma Şap SıvısıFraenkische Şap Katkısı kg Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr