Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

Sulu yerden ısıtma sisteminde, ısının zeminden hiçbir şekilde kaçak yaşanmadan yukarıya doğru ulaşması için zemin izolasyonun eksiksiz bir şekilde yapılması gerekir. Bu açıdan zemin yalıtım straforları kullanılarak izolasyon gerçekleştirilse de kenarlarda ve köşelerde kalan en küçük boşluklar dahi izole edilmelidir. Bu noktada pratik ve çok yüksek fayda sağlayan bir izolasyon malzemesi olarak Fraenkische kenar izolasyon bandı kullanılabilir.

Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı Özellikleri

Markanın sulu yerden ısıtma sistemleri için pratik bir yapı ile üretmiş olduğu kenar izolasyon bandı yine standart olarak profitherm serisi içerisinde yer almaktadır. Yapışkanlı özelliği ile kullanılan Fraenkische kenar bandı kullanıldığı noktada özellikle yalıtım straforları ile duvarlar arasında kalan boşlukları kapatarak, şap betonunun duvar ile eksiksiz bir şekilde birleşmesine yardımcı olur.

Fraenkische kenar yalıtım bandı dayanıklı bir malzeme olarak üretilmiş olduğu için hem ısıya hem neme hem de zamana karşı dayanıklı bir yapı göstermektedir. Özellikle zemin tesisatı tamamlandıktan sonra zemine dökülen şap betonu içerisindeki kimyasallara karşı dahi dayanıklılık oluşturan bu ürün yıllar boyunca çürümeyecek ve parçalanmayacak yapısıyla izolasyonun aynı kalite sayesinde sürdürülmesini sağlar.

Metre birim fiyat üzerinden makaralar halinde temin edilen bu ürün genellikle 25 metre boyuta sahip olmakla birlikte özellikle şap suyunun sızmasını ve zeminde sorun yaşanmasını engelleyen yapısı ile kullanılmaktadır. Aslında Fraenkische kenar bandı yüksek kaliteli bir ürün olarak yerden ısıtma izolasyonlarında kullanıldığı gibi farklı noktalarda da kenar izolasyonu ve kapatma işlemleri gerçekleştirmek için kullanılabilir. 

Fraenkische Kenar İzalasyon BandıFraenkische Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıFraenkische Yapışkanlı Kenar BandıFraenkische 8mm*15cm Kenar BandıFraenkische Yapışkansız Kenar BandıFraenkische Kenar Bandı Metre FiyatıFraenkische Marka Kenar Yalıtım BandıFraenkische Marka Isı Yalıtım BandıFraenkische Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Fraenkische Marka Kenar BandıFraenkische Yalıtım Bandı FiyatlarıFraenkische Folyolu Kenar Bandı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr