Wavin Yerden Isıtma

  Ana sayfa > WAVIN > Wavin Yerden Isıtma

Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Modern teknolojinin sunduğu bir nimet alan yerden ısıtma sistemleri günümüzde sıkça tercih edilmektedir. Sunduğu konfor ve kullanım kolaylığı her geçen gün popülerliğinin artmasına neden olmaktadır. Yerden ısıtma sistemleri elektrikli ve sulu borulu sistem olarak ikiye ayrılmaktadır. Zemin altına döşenen sistem ile mekânın ısıtılması sağlanmaktadır. Bu sistemin kurulumunda kullanılan yalıtım malzemeleri ısının mekân içerisine hapsolmasına neden olmaktadır. Mimarı açıdan fayda sağlayan yerden ısıtma sistemleri mekânın istenilen sıcaklığa getirilebilmesine olanak sağlamaktadır. Özellikle yeni yapılan evlerde yoğun olarak tercih edilen bir ısıtma sistemidir.

•Yakıttan tasarruf sağlamaktadır.

•Kullanımı oldukça kolaydır.

•Konforlu bir kullanım imkânı sağlamaktadır.

•Uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

•Bakım maliyeti düşüktür.

•Yerden tasarruf edilmesine olanak sağlar.

•Petek kullanımına gerek olmadığından eşyaları yerleştirirken ısınma için hesap yapmaya gerek olmaz.

•Oldukça geniş kullanım yelpazesine sahiptir.

•Döşeme altına uygulanan sistemde herhangi bir paslanma veya çürüme durumu ile karşılaşılmaz.

•Enerji tasarrufu sağladığından ekonomiktir.

Yerden ısıtma sistemini oluşturan birçok parça mevcuttur. Bu parçaların her birinin özenli seçilmesi gereklidir. Wavin markası günümüzde yerden ısıtma sistemi denildiğinde akla gelen markalardan biridir. Firma yerden ısıtma sisteminde kullanılan malzemeleri kendi fabrikalarında üretmektedir. Markanın ürünleri gerek kalitesi gerekse dayanıklılığı ile sıkça tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan wavin ürünler sistemin uzun süre kullanılabilmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca kaliteli malzemeden üretilmiş olması sebebiyle bakım masrafları minimum seviyededir. Olası bir sorun ile karşılaşılmaması adına firma ürünlerinin tek tek test ederek kullanıcıya sunmaktadır.


Keşif Sonrası Proje Hazırlanması

Yerden ısıtma sisteminde kullanılan malzemelerin özenli seçilmesi gereklidir. Uygulama öncesinde mekânda keşif yapılmaktadır. Keşif sırasında mekânın iç ve dış durumuna bakılır. Bu aşamada zemin türünden yalıtım durumuna kadar tüm detaylara bakılır. Keşif sonrasında uzmanlar tarafından mekâna en uygun olan proje hazırlanır. Bu proje kapsamın da uygulamaya geçilmektedir. Uygulama esnasında oluşabilecek sorunların giderilebilmesi için proje detaylarına dikkat edilir. Yaşam alanının daha konforlu hale getirilebilmesinde olanak sağlayan yerden ısıtma sisteminde wavin ürünlerinin kullanımı oldukça yaygındır.


Wavin Markası

1971 yılında Adana’da kurulmuş bir markadır. Bu marka özellikle sıhhi tesisat konusunda oldukça uzun yıllar hizmet vermiştir. Daha geniş bir yelpazede hizmet verebilmek adına Hollanda merkezli Wavin firması ile güçlerini birleştirmiştir. Günümüzde Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde hizmetlerine devam etmektedir. 2008 yılında gerçekleşen bu birleşme sayesinde Avrupa’ya ulaşım oldukça kolaylaşmıştır. Sabancı holding bünyesinde yıllarca hizmet vermiş olan Pilsa A.Ş wavin markasının kalitesi ile günümüzde kusursuz bir hizmet verebilmek adına çalışmaktadır. Wavin marka ürünlere ulaşımın kolay olabilmesi adına Türkiye’de birçok bayi bulunmaktadır. Bu bayiler aracılığı ile ürünlerin fiyat listesine ve stok bilgilerine kolayca ulaşılabilmektedir. Plastik boru sektörünün lider markalarından biri olması kendini kanıtlamasında yeterli olmuştur. Dünya’nın birçok ülkesinde hizmet evren firmanın merkezi Adana ilinde yer almaktadır. Fakat Türkiye’nin her yerine ulaşım kolayca sağlanabilmektedir. Merkezi dışında bayiliklerde markanın ürünlerine erişim sağlanabilmesi için yardımcı olmaktadır. Ürün çeşitliliğine sahip olan firma yüksek teknoloji ile ürettiği ürünler ile dikkat çekmektedir.

Wavin markası yerden ısıtma sisteminde kullanılan her ürünü kendi fabrikalarında üretmektedir. Üretim esnasında kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde ürünlerde herhangi bir problem yaşanması engellenmektedir. Markanın her ürünü birbiri ile uyumlu olduğundan birlikte kullanılmaları tavsiye edilmektedir. Doğru bir proje ve wavin ürünleri ile yerden ısıtma sisteminde yüksek performans alınması mümkündür. Wavin yerden ısıtma sistemlerinin kullanılması ile mekan içerisinde homojen bir ısı dağıtımı yapılabilir. Ortamda bulunan nemi emmeden ısıtabilen bu sistem sağlık için de ideal bir seçenektir.



Wavin markasının ürettiği yerden ısıtma sisteminde kullanılan ürünler şu şekildedir;

•Yerden Isıtma Borusu

•Termostatik Vana

•Oda Termostatı

•Kenar İzolasyon bandı

•Yerden Isıtma Straforu

•Kollektör

•Paneller

•Şap Katkı Maddesi

•Kontrol Üniteleri


50 yıllık tecrübesi ile Wavin alttan ısıtma kuş aylarında yaşam kalitesini arttırmaya olanak sağlamaktadır. Özellikle yorucu ve yoğun bir günlük hayata sahip olanlar için tam anlamıyla kurtarıcıdır. Isınma ihtiyacı geçmişten günümüze gelen en önemli ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyacın konforlu bir şekilde karşılanabilmesi de bir hayli önemlidir. Her anlamda ısınmanın konforlu hale getirilebilmesine olanak sağlayan yerden ısıtma sistemleri wavin ürünler yardımıyla uzun süre kullanılabilir.



wavin yerden ısıtma
wavin yerden ısıtma sistemleri





Yerden Isıtma Sistemi Uygulaması Nasıl Yapılır?

Yerden ısıtma sistemi uygulaması yapılacak mekânda öncesinde keşif yapılmaktadır. Bu keşif sayesinde mekânın metrekare ölçümleri yapılarak en uygun döşeme şekli çıkartılır. Uygulama sırasında kenarlarda boşluk kalmayacak şekilde hazırlanan proje sonrasında döşeme işlemine geçilir. Yerden ısıtma sistemlerinde güneş enerjisi, doğal gaz, sıvı ve katı gazlar arasından seçim yapılır. Elde edilen enerji sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde bulunan suyun ısınmasına olanak sağlar. Isının homojen bir şekilde dağıtılabilmesine olanak sağlayan bu durum mekânın istenilen sıcaklık seviyesine getirilebilmesi için gereklidir.


Yerden Isıtma Sistemi Avantajları

Sulu yerden ısıtma sistemleri oldukça sessiz çalışmaktadır. Isının mekânda homojen şekilde dağılabilmesi için yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Zeminden yükselen sıcaklık odanın kolay bir şekilde ısınabilmesine olanak sağlar. Kullanılan yalıtım malzemeleri sayesinde zemin altına ısı geçişi engellenir. Hava akımının hissedilmemesi için mekânın yalıtımına da özen gösterilmektedir. Düşük maliyet ile ortam sıcaklığı insan sağlığına en uygun seviyeye getirilmektedir. Böylece mekânın çok sıcak veya çok soğuk olma durumları ile karşılaşılmaz. İnsan sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olan bu durumun yanı sıra mekân içerisinde ki nemi sabit tutar. Özellikle bünyesi alerjik reaksiyonlara meyilli kişiler için ideal bir ısınma sistemidir. Havada toz taneciklerinin dolaşmasını engellediğinden ısınmanın en sağlıklı yollarından biridir.


•Oda içerisinde olması gereken nemi sabit tutar.

•Alerjik reaksiyonları engelleyebilen bir sistemdir.

•Toz taneciklerinin havada dolaşmasını engeller.

•İnsan sağlığı için gerekli olan sıcaklığı mekan içerisinde sabit tutar.

•Isının homojen bir şekilde dağıtılabilmesini sağlar.

•Zahmetsiz bir ısınma şekli olduğundan zaman kaybını engeller.

•Termostat ayarı sayesinde kişi kendi için ideal olan sıcaklığı belirleyebilir.

•Estetik bir görüntüye sahiptir.

•Mekan içerisinde boru veya petek görüntüsü olmadığından ev dekorunu etkilememektedir.

•Kaliteli malzeme kullanımı sayesinde kullanım süresi ciddi oranda uzatılmaktadır.

•Sürekli Bakım gerektirmediğinden maliyeti düşürür.

•Kısmi olarak döşenmesi de mümkündür.

•Enerji kaynakları ile uyumludur.

•Düşük derecede çalışmasına karşın odanın istenilen sıcaklığa getirilebilmesi mümkündür.

•Kullanılan malzemeler şap altında kaldığından mekan içerisindeki görüntü bozulmaz.


Wavin Yerden Isıtma

Wavin markası yerden ısıtma sisteminde kullanılan ürünlerin kusursuz olarak çalışabilmesi için gerekli testleri yapmaktadır. Kullanılan her ürün üretim sırasında test edilmektedir. Bu test sayesinde ürünlerin dayanıklılığı kanıtlanmaktadır. Doğru malzemelerin kullanılması yerden ısıtma sistemini kusursuz çalışabilmesi için bir gerekliliktir. Bu uygulamada ucuza kaçmadan uygun kaliteye sahip ürünlerin kullanılması tavsiye edilir. Wavin markası müşterilerine uygun olan ürünleri sağlayabilmektedir. Kaliteden ödün vermeyen firma ürettiği malzemeler ile yerden ısıtma sistemleri için ayrıcalıklı bir kullanım imkânı sunmaktadır. Wavin markasının ürünlerinin yerden ısıtma sistemlerinde kullanılması birçok avantaj sağladığından kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Tasarım desteğine sahip olan wavin ürünleri talepler doğrultusunda paket opsiyonlarına göre hazırlanabilmektedir. Firmanın sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmak isteyenler için Türkiye’nin çeşitli illerinde bayiler mevcuttur. Bu bayiler aracılığı ile wavin yerden ısıtma sistemleri ürünlerine kolayca ulaşılabilmektedir.


Wavin Marka Ürünleri Erişim

Wavin markası yerden ısıtma sisteminde kullanılan parçaları özenle üretmektedir. Ürün çeşitliliğine sahip olan firma yüksek teknoloji kullanmaktadır. Modern teknolojiye uygun olarak üretilen bu ürünler kalite ve dayanıklılıktan ödün vermemektedir. Bu parçaların tek tek alınması mümkündür. Firmanın anlaşmalı olduğu sitelerden veya bayilerden ürünlere kolay erişim sağlanabilmektedir. Ürünler birbiri ile uyumlu olduğundan tek parça olarak sipariş verilebilmesi mümkündür. Özellikle dekoratif görüntüleri sebebiyle oda termostatları kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Bunun dışında wavin markasının bayilerinden ürün fiyatlarına ve stok bilgilerine ulaşılması da mümkün kılınmıştır. Bayiler aracılığı ile her türlü wavin marka ürüne ulaşılması mümkündür. İhtiyaç ve talepler doğrultusunda ürünler ile ilgili detaylı bilgi alınarak sipariş verilebilmektedir. Bunun yanı sıra mekân için proje hazırlığı da talep edilebilir. Müşterilerin talepleri doğrultusunda uzman kadro ile hizmet veren wavin bayiliklerine 7/24 ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Wavin Marka Ürünlerin Kullanımı

Wavin markasının ürünlerin kullanımı proje kapsamında belirlenmektedir. Kullanılacak borulardan kolektörlere kadar tüm detaylara projeye bağlı olarak karar verilmektedir. Bu aşamada müşterilerinin bütçesi ve talepleri göz önüne alınarak mekâna uygun bir karar verilmektedir. He ürün kendi içerisinde çeşitlere ayrılmaktadır. Bu sebeple bütçe planlaması oldukça önemli bir yere sahiptir. Müşteriler kendi bütçelerine uygun seçimleri yaptıktan sonra proje bu kapsamda hazırlanmaktadır.


Wavin ile Ekonomik Isınma

Ekonomik olarak ısınmanın getirdiği ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen kişilerin ilk tercihi yerden ısıtma sistemleridir. Wavin yerden ısıtma sistemleri ev veya işletme sahiplerinin rahat edebilmeleri adına tasarlanmaktadır. Kullanım alanı oldukça geniş olan yerden ısıtma sistemleri doğal gaz, güneş enerjisi veya elektrik enerjisi ile çalışabilmektedir. Bu tamamen mekânın uygunluk durumuna bağlı olarak seçilir. Termostatlar ve kontrol panellerinin sağladığı kolaylıklar sayesinde ısıtma sistemi konforlu bir hale getirilmektedir. Yüzeyde herhangi bir boru veya petek görüntüsü olmaması görsel olarak sorun yaşanmaması için önemli bir detaydır. Modern yaşam için temiz bir iç tasarım yapılabilmesine olanak sağlayan bu sistem döşemelere uygun olarak uygulanmaktadır. Her zemin şeklinin ısı geçirgenliği farklı olduğundan bu detay göz önünde bulundurularak uygun bir proje hazırlanmaktadır.


Wavin Ürünleri Fiyatları

Her ürünün fiyatı birbirinden farklıdır. Kullanılan malzeme miktarına ve mekâna göre fiyatlandırmada değişkenlik göstermektedir. Marka kullandığı kaliteli içerikler ile dikkat çekmektedir. Kullanım süresinin uzun olabilmesi adına her üründe dayanıklılık testi yapılmaktadır. Oldukça büyük bir titizlik ile üretilen her malzeme için belirlenen bir fiyatlandırma söz konusudur. Metrekare ölçümleri ile fiyat çıkartılmaktadır. Wavin markasının kendi katalog fiyatlarına uygun olarak hizmet alınabilmesi için wavin bayileri ile çalışılması gereklidir. Wavin bayileri firmanın sunduğu en uygun fiyatlar ile hizmet verebilmektedir. Bu sebeple bir bayi aracılığı ile çalışmak oldukça önemlidir. M2 üzerinden fiyat değerlendirilmesi yapılarak ürünlerin katalog fiyatlarına uygun olarak bir fiyatlandırma çıkartılmaktadır. Her ürün kendi içerisinde farklı seçeneklere sahip olduğundan proje ve müşteri taleplerine uygun olarak bir sistem oluşturulmaktadır.


Wavin Ürünler İle Konforlu Isınma

Yaşam devam ettiği sürece ısınma ihtiyacının önemi asla değişmeyecektir. Bu durum düşünüldüğünde modern teknolojiye uygun konforlu bir ısınma sağlanabilmesi herkes için önemlidir. Eskiden kullanılan soba ve şöminelerin tek bir odayı ısıttığı düşünüldüğünde aslında konfordan yoksun olduğu net bir şekilde görülmektedir. Petek kullanımı ise günümüzde yaygın olmasına rağmen oldukça yer kaplamaktadır. Duvarların kullanımını engelleyen petekler yalnızca yer kaplamakla kalmayıp estetik görüntünün de yok olmasına sebebiyet vermektedir. Bu sebeple günümüzde yerden ısıtma sistemleri ideal bir çözümdür. Etrafta boru veya petek görüntüsü olmadığından estetiktir.

Hava hareketlerinin çok daha yoğun bir şekilde gerçekleştirilebilmesine olanak sağlamaktadır. Zeminin ısınmasını sağladığından çocuklu evler için muazzam bir sistemdir. Zeminin sıcak olması ısının aşağıdan yukarıya doğru çıkmasına olanak sağlamaktadır. Bu sistem sayesinde ortam sıcaklığı eşit hale getirilir.


Wavin Sulu Yerden Isıtma Sistemi

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde borular içerisinde su dolaşımı sağlanmaktadır. Enerji kaynağına bağlı olan borular içerisinde ki su istenilen seviyeye getirilmektedir. Kullanılan wavin borular paslanma veya küflenmeye karşı dayanıklıdır. Bu sebeple herhangi bir sorun yaşanması engellenmektedir. Zemine döşenen borular yerden ısıtma sisteminin en önemli parçalarından biridir. Bu sebeple kaliteden ödün vermeyen dayanıklı ürünlerin seçilmesi tavsiye edilir. Borular içerisinde dolaşan su mekânın istenilen sıcaklık seviyesine getirilebilmesine yardımcı olmaktadır. Isınmanın gerçekleştirilebilmesi için farklı enerji kaynakları kullanılabilmektedir. Kombi, güneş enerjisi, sıvı ve katı gazlardan enerji sağlanarak boru içerisinde ki su ısıtılmaktadır. Boru çeşitliliği oldukça fazladır. Buna karşın oksijen bariyere sahip olan borular çok daha fazla tercih edilmektedir. Oksijen bariyerinin olması boru içerisinde mikro canlıların yaşamasını engellemektedir. Bu sebeple boru içerisinde küflenme veya yosunlaşma gibi durumlarla karşılaşılmamaktadır. Doğru bir boru tercihi ve wavin firmasının kalitesi ile yerden ısıtma sisteminin boru aşaması kolayca tamamlanır. Boruların döşenmesi sırasında zeminde boşluk kalmayacak şekilde proje hazırlanmaktadır. Böylece tüm zeminde ısıtmanın gerçekleştirilmesi sağlanır.

Strafor yerden ısıtma sisteminde kullanılan bir diğer üründür. Strafor mantarlı yapıya sahip olan bir yalıtım malzemesidir. Zemin yalıtımının gerçekleştirilebilmesi için strafor büyük bir öneme sahiptir. Wavin strafor üretimini diğer ürünlerde olduğu gibi kendi fabrikasında yapmaktadır. Straforlar üzerine borular döşenmektedir. Bu şekilde boruların sabit durması ve suyun sıcaklık seviyesinin dengelenmesi sağlanır. Oldukça önemli bir adım olan strafor döşemesi duvar kenarlarından başlayarak büyük bir titizlikle yapılmaktadır. Kaliteli malzemeden üretilmiş olduğundan darbelere karşı dayanıklıdır.

Wavin yerden ısıtma sistemini oluşturan diğer bir önemli parça ise kollektördür. Kollektör ısıtma sistemini sorunsuz bir şekilde çalışabilmesine yardımcı olmaktadır. Temel toplama işlevine sahip olan kollektörlerin giriş ve çıkış sayılarının kaç olması gerektiğine proje kapsamında karar verilmektedir. Wavin marka kollektörler ısı, darbe, sıkışma, rüzgâr ve suya karşı dayanıklıdır. Kollektörlerde debi ayarlarının bulunması ısının çok daha kolay olarak kontrol edilebilmesine olanak sağladığından tercih edilmektedir.


Wavin Yerden Isıtma Sistemleri Nerede Uygulanabilir?

Kulanım alanı oldukça geniş olan bir ısınma sistemidir. Her türlü döşeme altına uygulanabilen sistemin iki farklı çeşidi mevcuttur. Elektrikli ve sulu borulu sistem olmak üzere ikiye ayrılan yerden ısıtma sisteminin her iki çeşidi de yoğun olarak tercih edilmektedir. Okul, mağaza, hastane, hamam, iş yerleri ve evler en sık tercih edilen kullanım alanlarıdır. Özellikle mermer zeminlerin ısıyı iletme seviyesi yüksek olduğundan hamamlarda yoğun olarak tercih edilmektedir. Sıcaklık dışında buzların eritilebilmesi amacıyla da kullanılabilen bir sistemdir.

•Konutlar

•Alışveriş merkezleri

•Kış Bahçeleri

•Camiler

•Oteller

•Hayvan barınakları

•Seralar

•Golf sahaları

•Atletizm sahaları

•Futbol sahaları

•Stadyumlar

Wavin ürünlerinin kalitesini yakından görmek ve istediğiniz mekana uygun proje hazırlanabilmesi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz ayrılıklı hizmetten faydalanabilir ve wavin ürünlerini kolayca satın alabilirsiniz.


Wavin Yerden Isıtma Wavin Yerden Isıtma BorusuWavin Yerden Isıtma KollektörüWavin Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıWavin Yerden Isıtma KatalogWavin Yerden Isıtma FiyatWavin Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr