Wavin Bayi

  Ana sayfa > WAVIN > Wavin Bayi

Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Wavin markası 50 yıllık tecrübesi ile günümüzde kusursuz hizmet veren bir firmadır. Yerden ısıtma sistemleri malzemeleri üretimi ile bilinen firma kaliteden ödün vermemektedir. Yerden ısıtma sistemleri modern teknolojinin bizlere sunduğu bir ısınma şeklidir. Isınma ihtiyacının önemi düşünüldüğünde konforlu bir ısınma sağlanabilmesinin ne büyük bir kolaylık olduğunun anlaşılması mümkündür. Eski sistem petek, soba ve şömine kullanımını gerektirmeyen yerden ısıtma sistemleri birçok farklı mekânda kullanılabilmektedir. Kullanılan mekâna bağlı olarak bir proje hazırlanır ve bu proje kapsamında uygulamaya geçilir.

Yerden ısıtma sistemlerinin iki çeşidi mevcuttur. Elektrikli ve sulu borulu yerden ısıtma sistemleri kişi tercihleri ve mekân uyumluluğuna göre uygulanmaktadır. Her iki sisteminde sunduğu konfor oldukça yüksektir. Yerden ısıtma sistemleri konutlarda, alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde, camilerde, hamamlarda, kapalı havuzlarda, okullarda ve stadyumlarda yoğun olarak tercih edilmektedir.


Pilsa Firması

Pilsa markası 1971 yılında Adana’da kurulmuş olan bir firmadır. Firma özellikle sıhhi tesisat ve plastik boru konusunda kendini göstermeyi başarmıştır. Sabancı holding bünyesinde hizmet veren firma daha sonrasında daha geniş bir kitleye hitap edebilmek adına bağlantıları genişletmeye karar vermiştir. Hollanda merkezli wavin firması ile güçlerini birleştirmiş ve günümüzde hizmet vermektedir. 2008 yılında daha geniş bir kitleye hitap etmeye başlayan pilsa wavin Avrupa’ya erişimi kolaylaştırmıştır.

Wavin pilsa bayi Türkiye’nin İstanbul Ankara ve İzmir illerinde yer almaktadır. Bayiler wavin ürünlerine ulaşımın daha kolay olabilmesi için kullanılmaktadır. Bayiler ile iletişime geçilerek katalog fiyatları hakkında bilgi alınması mümkündür. Ayrıca wavin markasına ait ürünler yalnızca proje kapsamında kullanılmak zorunda değildir. Bir ürünün tek olarak da sipariş verilebilmektedir. Müşteri kendi talebi üzerine bayiler ile iletişime geçerek ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir. Wavin ürünlerinin stok bilgisi de dahil olmak üzere bayiler aracılığı ile tüm detaylı bilgiye ulaşılması mümkündür.


Wavin Marka Ürünler

Wavin markası oldukça geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Yerden ısıtma sistemi için ürettiği ürünleri test ederek kalitesini kanıtlamaktadır. Malzemelerin kaliteli olması uzun ömürlü bir kullanım imkânı sağlamaktadır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan ürünlerin sayısı oldukça fazladır. Ürünler alanlarında uzman kişiler tarafından uygulanmalıdır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan her parça oldukça önemli olsa da yerden ısıtma borusu, strafor ve kollektörler asıl malzemelerdir. Bu malzemeler zemine uygun olarak seçilerek döşenmektedir. Diğer ürünler ise bu ürünler ile bağlantılı olacak şekilde seçilerek uygulama yapılmaktadır. Sulu yerden ısıtma sisteminde kullanılan borular wavin markası tarafından üretilmektedir. Darbelere karşı dayanıklı olan bu borular oksijen bariyerli ve oksijen bariyersiz olarak ikiye ayrılmaktadır. Oksijen bariyerli boruların kullanımı çok daha fazladır. Boru uygulaması öncesinde zeminin yalıtımının yapılabilmesi için strafor döşenmektedir. Strafor mantarlı yapıya sahip olan bir üründür. Zemine döşenirken kenarlarda herhangi bir boşluk kalmamasına özen gösterilmektedir. Uygulama bittikten sonra ise boruların döşenmesine geçilir. Bir diğer önemli malzeme ise kollektördür. Kollektör suyun giriş ve çıkışının gerçekleştirilebilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Marka tarafından üretilen kollektörlerde herhangi bir paslanma ve çürüme durumu ile karşılaşılması mümkün değildir. Kaliteli malzemeler ile üretilen kollektörler mekânın metrekaresi ve borulama uygulamasına bağlı olarak seçilmektedir. Kollektörlerin giriş ve çıkış sayısı seçenekleri birbirinden farklı olduğundan proje detayları ile kullanılacak ürüne karar verilmektedir.


Wavin markası tarafından üretilen ürünler şu şekildedir;

•Yerden ısıtma Borusu

•Yerden Isıtma Straforu

•Yerden Isıtma Kollektörü

•Oda Termostatı

•Termostatik Vana

•Kontrol Paneli

•Sabit Değer Ayar Seti

•Bağlantı Rekoru

•Şap Katkı Maddesi


wavin yerden ısıtma sistemleri
wavin yerden ısıtma







Yılların Tecrübesi

Wavin markası yılların tecrübesine sahip olan bir markadır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan malzemeleri kendi fabrikasında özenle üretmektedir. Üretilen her ürünün dayanıklılığı ile ilgili testler yapılmaktadır. Büyük bir titizlik ile üretilen bu malzemeler wavin bayi aracılı ile müşterilere sunulmaktadır. Daha hızlı ve kolay bir hizmet verilebilmesi adına wavin markasının birçok bayisi bulunmaktadır. Her ne kadar merkezi Adana ilinde de bulunsa Türkiye’nin her yerine erişimini kolayca sağlayabilmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir bayileri aracılığı ile wavin markası ile ilgili detaylı bilgiye ulaşılabilir. 2008 yılından bu yana Türkiye’de kusursuz hizmet veren firma geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekmektedir. Wavin marka ürünler Türkiye’nin 81 ilinde kullanılmaktadır. Firmanın anlaşmalı olduğu web siteleri aracılığıyla wavin marka ürünlerin sipariş verilmesi mümkündür. Yılların sunduğu tecrübe ile kaliteden ödün vermeyen firmanın ürünlerine kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir. Bayi ile iletişime geçilebileceği gibi web siteler aracılığı ile de kolay ve hızlı bir şekilde sipariş verilebilmektedir. Anlaşmalı web siteleri aynı zamanda güvenilirdir. Güvenli bir şekilde ödemenin tamamlanması ardından wavin marka ürünlere kolaylıkla ulaşılabilir.


Wavin İstanbul Bayi

İstanbul Türkiye için oldukça önemli bir şehirdir. Oldukça tempolu bir hayata sahip olan İstanbul’da iş hayatının yoğunluğu insanların hayat kalitesini düşürmektedir. Durum böyle olunca en azından ev ortamında konforun sağlanabilmesi gerekliliktir. 4 mevsimin yoğun olarak yaşandığı Türkiye’de ısınma ihtiyacının gerekliliğinin önemi herkesin malumudur. Wavin markasının İstanbul’un iki yakasında da bayisi bulunmaktadır. Bu bayiler yalnızca İstanbul içine değil Türkiye’nin 81 iline hizmet vermektedir. Uzman bir kadro ile çalışan bu bayiler aracılığı ile hizmet alınabilmektedir. Wavin İstanbul bayisi gerek malzeme satın alımları gerekse stok bilgileri için detaylı bilgi verebilmektedir. Yalnızca ürün satışında değil yerden ısıtma sisteminin uygulanması içinde hizmet veren bir kadrosu mevcuttur. Sarıyer ve Kadıköy’de ikamet eden kişiler için wavin İstanbul bayisine ulaşım oldukça kolaydır. Bayi aracılığıyla merak edilen tüm sorular cevaplanabilmektedir. Wavin Anadolu yakası bayisi yerden ısıtma sistemleri hakkında kolayca bilgi alınabilmesine olanak sağlamaktadır. Anadolu yakasında ikamet edenler bayiye ulaşarak yerden ısıtma sistemleri ürünleri ile ilgili bilgi sahibi olabilmektedir. Günlük hayatın kolaylaştırılması adına yerden ısıtma sisteminin önemi oldukça büyüktür. Wavin Avrupa bayisi yerden ısıtma sistemleri konusunda hizmet veren bir diğer bayidir. Her iki yakada bulunan bayilerden kendinize yakın olanı seçerek bilgi alabilir, wavin ürünleri ayrıcalıkları ile ısıtma sisteminizi kusursuz hale getirebilirsiniz.


Wavin İzmir Bayi

İzmir iklim özellikleri nedeniyle kış aylarının çetin geçmedi bir bölge olmasına rağmen ısınma ihtiyacının gerekli olduğu bir şehirdir. İzmir bölgesinde yerden ısıtma sistemleri yoğun olarak tercih edilmektedir. Mekânın istenilen sıcaklığa getirilmesi için kullanılan yerden ısıtma sistemleri konforlu bir ısınma sağlamaktadır. Kışın zor geçmediği İzmir’de birkaç ay bile olsa ısınma bir gereksinimdir. Bu sebeple peteklerin rahatsız edici görüntüsü ile uğraşılmak istenmemesi oldukça doğaldır. Yerden tasarruf sağlanması için tavsiye edilen sistem istenilen zemin türüne göre uygulanabilmektedir. Wavin izmir bayi İzmir ve çevresinde yaşayan kişilere ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır. Görüntü kirliliğine neden olan petek ve boru görüntüsü olmadan ısınmanın sağlanabilmesi için wavin marka ürünlerin kullanımı tavsiye edilir. Wavin markası sunduğu ürünler ile uzun süreli kullanım imkanı tanımaktadır. Böylece bakım maliyetleriyle uğraşılmak zorunda kalınmaz. Sevilerek kullanılan yerden ısıtma sistemleri hakkında detaylı bilgi alınabilmesi için İzmir wavin bayisine ulaşmak yeterlidir.


Wavin Ankara Bayi

Türkiye’nin başkketti olan Ankara yoğun tempoya sahip olan şehirlerden biridir. İş hayatının oldukça yoğun olarak yaşandığı bu ilde mevsim şartları da aslında ağırdır. Ankara’da gerek kış gerekse sonbahar ayları oldukça yoğun bir şekilde yaşanmaktadır. Soğuğu ile ün yapmış bir şehir olan Ankara’da yerden ısıtma sistemleri sıkça tercih edilmektedir. Ankara’da bulunan wavin bayi sayesinde yerden ısıtma sistemine erişim çok daha kolaydır. Gerek ürün almak gerekse yerden ısıtma sistemi uygulaması yaptırmak isteyen kişiler için ideal bir hizmet benimsenmektedir. Ankara bayisi wavin ürünleri konusunda günün her saatinde hizmet verebilmektedir. Yerden ısıtma sisteminin ne şekilde yapılacağı ve proje destekleri için bayi ile iletişime geçilmesi yeterlidir. Bayi ile iletişime geçilmesi ardından mekân için keşif yapılmaktadır. Keşif sırasında mekânın metre karesi ve zemin türüne dikkat edilerek proje hazırlanmaktadır. Yerden ısıtma sistemi bu proje kapsamında yapılmaktadır. Uygulama esnasında herhangi bir problem yaşanmaması adına projeye bağımlı bir yol izlenmektedir. Tüm uygulamalar ve ürünler ile ilgili bilgi almak için wavin ankara bayi ile iletişime geçebilirsiniz.


Yerden Isıtma Sistemi Kullanımının Avantajları

Yerden ısıtma sistemleri kullanıcılara her anlamda büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Eski sistem ısınmanın yerini alan yerden ısıtma sistemleri oldukça konforlu bir deneyim imkânı sunmaktadır. Enerjiden tasarruf sağlanarak ısınma ihtiyacı karşılanmaktadır. Oda sıcaklığının istenilen seviyeye getirilirken mekân içerisinde ki nemi yok etmemektedir. Bu sebeple sağlık içinde oldukça önemlidir. Uygulama zemin altına yapıldığından boru ve petek gibi görüntüyü bozacak unsurlar oluşmamaktadır. Yerden tasarruf sağlanması dışında zeminin sürekli sıcak olması sağlanır. Özellikle çocuklu aileler için bu durum büyük bir öneme sahiptir. Isı ayarının termostat ile yapılması sayesinde sıcaklık istenilen seviyeye indirilerek çıkartılabilmektedir. Uzun yıllar kullanım imkânı sunan yerden ısıtma sistemleri ekonomiktir. Bakım maliyetlerinin zorlayıcı ve maliyetli olmaması tercih edilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Petek temizliği gibi bir durum söz konusu olmadığından aynı zamanda hijyeniktir. Tüm zemin kaplamalarında kolaylıkla uygulanabilen yerden ısıtma sistemleri ısının oda içerisinde homojen bir şekilde dağılmasına neden olmaktadır. Isının belirli bir bölgede çok veya az olması gibi bir durumla kesinlikle karşılaşılmamaktadır. Mekânın bir ucundan diğerine kadar tüm ortam aynı dereceye sahip olacaktır. Mekân içerisinde ki nemi yok etmemesi özellikle alerjik bünyeye sahip kişiler için büyük bir nimettir. Toz taneciklerinin havada uçuşmaması ve havanın kurumaması alerjik reaksiyon gösterilmesini azaltmaktadır.

İlk etapta yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması yüksek maliyetli gibi görünse de aslında bu doğru değildir. Uzun yıllar boyunca kullanılabilir olması ve enerjiden tasarruf sağlaması maliyetini net bir şekilde açıklamaktadır. Ucuza kaçarak sürekli bakım maliyetleri ile uğraşılacak ısıtma sistemleri yerine yerden ısıtma sisteminin tercih edilmesi uzun vadede kullanıcıların rahat etmesine olanak sağlamaktadır.


Wavin Bayi Ayrıcalıkları ile Hizmet

Wavin bayilikleri ayrıcalıkları ile Türkiye’nin her bir iline kolayca ulaşım sağlanabilmesi mümkün kılınmıştır. Konforlu ısınmanın en keyifli seçeneği olan yerden ısıtma sistemlerini wavin ürünler ile yaptırmanız mümkündür. Wavin markası yılların tecrübesi ile birlikte hizmet vermektedir. Modern teknoloji ile üretilen her malzeme yüksek dayanıklılığa sahiptir. Üretimi yapılan her ürün özenli bir şekilde test edilerek kullanıcıya sunulmaktadır. Kullanılan ürünler uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak çalışmaktadır. Tercih edilen malzemelerin birbiri ile uyumlu olması sistemin düzgün çalışabilmesine olanak sağladığından önemlidir. Wavin markasının her ürünü bir diğeri ile uyumlu olduğundan yüksek verim alınmaktadır. Sizde wavin ayrıcalıklarını yaşamak için bayiler ile iletişime geçebilirsiniz.


Wavin Yerden Isıtma Wavin Yerden Isıtma BorusuWavin Yerden Isıtma KollektörüWavin Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıWavin Yerden Isıtma KatalogWavin Yerden Isıtma FiyatWavin Yerden Isıtma Straforu
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr