Wavin Termostatik Vana

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Termostatik Vana

Wavin Termostatik Vana

Açma kapama mekanizması ile çalışan wavin termostatik vana sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan bir malzemedir. Isı kaynağı üzerinden alınan suyun yerden ısıtma borularına ulaşması için gereklidir. Suyun verdiği ısı enerjisinin yukarıya doğru çıkabilmesi ve ardından ısının homojen olarak dağıtılması için gerekli bir parçadır. Isıtma borularına bağlanarak kullanılan termostatik vana wavin markası tarafından üretilmektedir. Üretimi aşamasında kalite ve dayanıklılık testleri yapılmaktadır. Kullanım sırasında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması adına uzun ömürlü olarak üretilmektedir.

230 Volt AC besleme gerilimi ile çalışmaktadır. Çevrilerek kullanılan vana üzerinde harici bir sensör bulunmamaktadır. Kontrol ünitesi olarak görev yapan termostatik vana borular içerisinde ki suyun güvenilir bir sıcaklık seviyesinde olabilmesini sağlar. Yerden ısıtma sistemlerinde ideal sıcaklık 35-50 santigrat arasında tutulmaktadır. Bu değerlere istinaden termastatik vana olası sorunların önüne geçmektedir. Oda içerisinde ideal sıcaklığın ayarlanabilmesi için kollektörlere termastatik vana bağlanması gereklidir. Bu sayede vana üzerindeki açma kapama mekanizması sayesinde ısı ayarı rahatlıkla yapılabilir.

Kaç Adet Termostatik Vana Kullanılmalıdır?

Debinin doğru bir şekilde ayarlanmasına olanak sağlayan termostatik vanalar kollektörler ile uyumlu olmalıdır. Bu sebeple wavin kollektör ve wavin termostatik vanaların birlikte kullanılması tavsiye edilmektedir. Kollektör bağlantısı ile birlikte kaç adet odanın olduğu termostatik vana kullanımını etkileyen bir unsurdur. Odaların sayısına ve seçilen kollektöre bağlı olarak termostatik vana kullanılmaktadır. Her odanın ısı ayarının farklı şekilde yapılabilmesi için termostatik vana kullanılmalıdır. Termostatik vanaların istenildiği zaman kapatılabilmesi enerjiden tasarruf yapılmasına neden olmaktadır. Ekonomik bir şekilde ısınmak ve ısınmasını istemediğiniz odalara ısı vermemek için doğru kollektör ve termostat tercihi yapmalısınız. Yani kaç adet vana kullanılacağı proje kapsamında mekâna uygun olarak belirlenen bir unsurdur. Sistemin sağlıklı bir şekilde kurulması ardından uzun süreli kullanım imkanını sunmaktadır.


Wavin Termostatik VanaWavin Termostatik Vana FiyatWavin Uni Termostatik VanaWavin Uni Termostatik Vana FiyatıWavin Uni 24V Termostatik VanaWavin Termostatik Vana FiyatlarıWavin Yerden Isıtma Termostatik VanaWavin Aktüatör Vana FiyatlarıWavin Termostatik Vana MotoruWavin Yerden Isıtma Motorlu VanaWavin Aktüatör Vana SatışıWavin Termostatik Vana OtomasyonWavin Kollektör Vana MotoruWavin Marka Termostatik Vana
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr