Wavin Bağlantı Rekoru

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Bağlantı Rekoru

Wavin Bağlantı Rekoru

Yerden ısıtma sisteminin en önemli parçalarından birini yerden ısıtma boruları oluşturmaktadır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan sulu borulu uygulama sıcak suyun borular içerisinde kusursuz bir şekilde dolaşmasına olanak sağlamaktadır. Kullanılan boruların kollektöre bağlanabilmesi için ise bağlantı rekoruna ihtiyaç duyulmaktadır. Kollektörde bulunan giriş ve çıkış sayısına uygun olarak boruların tesisatının yapılabilmesi için bağlantı rekorları büyük bir öneme sahiptir. Wavin firması tarafından pirinç malzeme ile üretilerek kullanıma hazırlanan bağlantı rekoru 16x2 milimetre borular için ideal bir seçimdir.

Wavin Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Wavin bağlantı rekoru sulu yerden ısıtma sisteminde kullanılan bir parçadır. Oldukça pratik şekilde kullanılabilmektedir. Kollektör birleşim yerlerinde kullanılan bağlantı rekoru su ve hava kaçağı gibi durumların önüne geçerek boruların sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Çok katmanlı borularda uyumlu kullanım sağlayan bağlantı rekoru birleşim noktalarında standart ölçülerde kullanılmaktadır. Pe-Rt boru kullanımında bağlantı yapılabilmesi için bağlantı rekorunun üç parçadan oluşması gereklidir. Yalnızca kollektör bağlantısı için değil boruların birbirine bağlanması içinde kullanılabilmektedir. Kaliteli malzeme ile üretilmesine bağlı olarak oldukça dayanıklıdır. Herhangi bir paslanma ve kırılma durumu ile karşılaşılması mümkün değildir. Paket halinde temin edilebileceği gibi yerden ısıtma uygulaması sırasında sisteme direkt olarak uygulanabilmektedir. Paket şeklinde satın alımlarda 16x2 milimetre ve 17x2 milimetre borular ile tam uyumluluk göstermektedir.

Yerden ısıtma sistemlerinde bir bir parçanın diğer parçalar ile uyumlu olması ve yüksek kalitede üretilmesi gereklidir. Sistem içerisindeki tek bir sorun tüm mekanizmayı etkilediğinden kullanılan ürünlerin özenle seçilmesi gereklidir. Wavin markası bu sebeple kaliteden ödün vermeden üretim yapmaktadır. Ürettiği her malzeme yüksek dayanıklılığa ve uzun ömre sahiptir. Kollektör ve boru bağlantıları için kullanılan bağlantı rekoru paslanma ve darbelere karşı dayanıklıdır.


Wavin Boru Bağlantı RekoruWavin Bağlantı RekoruWavin Marka Bağlantı RekoruWavin Bağlantı Rekoru Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr