Yerden Isıtma Sistemleri

 Ana sayfa > Haberler > Yerden Isıtma Sistemleri

18 Ekim 2021

Yerden Isıtma Sistemleri

Yerden ısıtma sistemi günümüzde enerji verimliliği sebebiyle sıkça tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sisteminin kullanıldığı mekanlarda sıcaklığın istenilen dereceye getirilerek tutulması sağlanmaktadır. Enerji verimliliğinin yanı sıra, konforlu ve güvenli olması tercih edilmesinde oldukça önemli bir rol üstlenmektedir. Yerden Isıtma sisteminin kullanılacağı mekanlarda iç ve dış çevre özenle incelenerek bir plan çıkartılmaktadır. Dış etkenler mekân içerisindeki ısı durumunu etkilediğinden buna yönelik önlemler alınmaktadır. Zemin ısıtma sistemi kullanılan mekânın sıcaklığının sürekli olarak aynı seviyede tutulmasına olanak sağlayan yerden ısıtma sistemi maksimum 35-40 derece arasında çalışmaktadır. Kullanıcılarına her anlamda birçok avantajı sunan zemin ısıtma sistemi merkezi ve lokal olarak iki farklı bölümde incelenmektedir. Yerden ısıtma sistemleri kullanıldığı alanlarda estetik bir görüntüye ulaşılmasına olanak sağlamaktadır. Yere döşenen ısıtma sistemi mekân içerisinde kalabalık görüntüye neden olan peteklerin kullanımını ortadan kaldırmıştır.

Son dönemlerde rağbet gören yerden ısıtma sistemi özel borular sayesinde zemine döşenerek yapılmaktadır. Bu konuda deneyimli ve en önemlisi uzman olan kişiler tarafından yapılan zemin ısıtma sistemi kendi içerisinde ikiye ayrılmaktadır. Lokal ısıtma sistemi ve merkezi ısıtma sisteminin amaçları her ne kadar aynı olsa da kullanım bakımından birbirinden farklıdır. Lokal ısıtma sistemi merkezi ısıtma sisteminin aksine bireysel bir ısıtma sistemidir. Yerden ısıtma maliyeti kullanılan malzemelere göre değişkenlik göstermektedir.


  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr