Elektrikli Yerden Isıtma Sistemi

 Ana sayfa > Haberler > Elektrikli Yerden Isıtma Sistemi

29 Kasım 2021

Elektrikli Yerden Isıtma Sistemi

Elektrikli yerden ısıtma projesinin kurulumu solu borulara oranla çok daha kolay şekilde yapılabilmektedir. Günümüzde sıkça kullanılan elektrikli yerden ısıtma sistemi küçük alanlar için idealdir. Banyo ve mutfakta tercih edilen bu sistem bakıma daha az ihtiyaç duymaktadır. Bu sistemde 10-18-20-30 W /mt çizgisel güçteki kablo seçimleri yapılmaktadır. Kablo seçimi kullanılacak alana ve zemine bağlı olarak yapılmaktadır. Alan incelemesi sonrasında bu konuda uzman olan bireyler hangi kablonun ne şekilde döşenmesi gerektiğine karar vererek proje hazırlamaktadır.

Enerji verimliliği sağlayan elektrikli zemin ısıtma İstanbul içerisinde tercih edilmektir. Elektrikli yerden ısıtma sistemi seralarda, hamamlarda, otellerde, iş yerlerinde, camilerde ve hayvan barınaklarında tercih edilmektedir. Elektrikli yerden ısıtma kuru yöntem olarak da bilinmektedir. En basit anlatımı ile elektrik kablolarının zemine döşenmesi ile ısınma ihtiyacının karşılanması anlamına gelir.

Büyük çaplı bir tadilat gerektirmemesi tercih edilmesinde önemli bir görev üstlenmektedir. Elektrikli yerden ısıtma sisteminde üç katman bulunmaktadır. Bu katmanlar plastik köpük, alüminyum levha ve ısı veren kablolardır. Bu konuda profesyonel ekip tarafından gerçekleştirilen işlemin doğru olarak uygulanması ardından kolay bir şekilde ısı ihtiyacı giderilebilmektedir. En altta bulunan yalıtım ve yansıtıcı tabaka enerjinin yukarı doğru ivmelenmesine olanak sağlamaktadır. Bu durum ısının kolay bir şekilde üst tabakaya çıkabilmesine olanak sağlamaktadır. Elektrikli yerden ısıtma sistemi mekanın kısa süre içerisinde istenilen sıcaklığa ulaşabilmesi için önemlidir.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr