Sulu Borulu Yerden Isıtma Sistemi

 Ana sayfa > Haberler > Sulu Borulu Yerden Isıtma Sistemi

14 Aralık 2021

Sulu Borulu Yerden Isıtma Sistemi

Elektrikli yerden ısıtma sistemi ile sıklıkla karşılaştırılan sulu yerden ısıtma sistemi yeni binalar için idealdir. Kurulumu daha zor olmasına karşın düşük enerji tüketimi sebebiyle yoğun olarak tercih edilmektedir. Geniş alanlara uygun olan bu sistem yüksek ve düşük basınçlı boru basıncı seçeneklerine sahiptir. Kullanılacak alana bağlı olarak hangi borunun tercih edileceğine karar verilmektedir. Boru içerisinde dolaşan su zeminin ısınmasına olanak sağlamaktadır.
Zemin ısıtma İstanbul ve çevresinde yoğun olarak tercih edilmektedir. Günümüzde bir gereklilik haline gelen yerden ısıtma sistemi hijyen açısından da büyük bir öneme sahiptir. Havada bulunan tozların kişileri rahatsız etmemesi adına nem içeriği mevcuttur. Nem içeriği sayesinde toz akarlarının havada bulunması engellenmektedir. Sağlık açısından ne kadar ciddi bir öneme sahip olduğu net olarak bilinmektedir. Isının kaynağı sıcak su olduğundan hava için gerekli olan nem sağlanmış olur. Böylece yerden ısıtma sisteminin kullanıldığı mekanlarda havanın kuruması gibi bir problem ile karşılaşılması engellenmiştir. Sulu borulu alttan ısıtma İstanbul bölgesinde tercih edilen bir sistemdir.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr