Sulu Yerden Isıtma

 Ana sayfa > Haberler > Sulu Yerden Isıtma

18 Ocak 2022

Sulu Yerden Isıtma

Eski sistemlerde kullanılan petekli kalorifer veya ısı pompası gibi sistemler yerine modern ve daha konforlu bir sistem olan yerden ısıtma özellikle sulu sistemde daha popüler ve ekonomik bir yapı oluşturmaktadır. Bu nedenle Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri olarak evlerinizde ve iş yerlerinizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar arasında her zaman yerini almayı başarmıştır.

Aslında zemin ısıtma çalışmaları elektrikli ve karbon fiber destekli farklı çeşitler bulundursa da sulu sistemler daha fazla tercih edilen ve daha ekonomik sistemler olarak görülmektedir. Bu sistemler ısı kaynağından aldığı sıcak suyu yapı içerisinde sirkülasyon sağlayacak şekilde döşenmiş ısıtma boruları içerisinde dolaştırır ve bu sayede zeminde oluşan ısının yukarıya ulaşmasını sağlar. Çalışma prensibi bağlamında da entegre olarak kullanılan kollektör, vana ve termostat gibi ekipmanlar sayesinde ısı kaybını engelleyecek şekilde istenilen ayarlamalar ile ısıtma sağlanabilir.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr