Sulu Yerden Isıtma Sisteminin Kullanımı

 Ana sayfa > Haberler > Sulu Yerden Isıtma Sisteminin Kullanımı

09 Şubat 2022

Sulu Yerden Isıtma Sisteminin Kullanımı

Tesisat döşeme işlemleri tamamlanmış, hiçbir noktasında kaçak bulunmayan ve artık kullanıma hazır hale gelmiş olan sulu yerden ısıtma için bir sonraki noktada zemin döşeme işlemi gerçekleştirilir. Bu tesisat üzerinde isteğe bağlı olarak tıpkı evin eski düzeninde olduğu gibi tekrardan parke kaplaması, fayans döşemesi, karo taş döşeme, seramik veya mermer kaplama gibi tüm işlemler sağlanabilir.

Genellikle konutlarda döşeme işlemleri tamamlandıktan sonra firmamız tarafından verilen destek sayesinde en doğru zemin kaplama malzemesi seçilebilir. Çoğu zaman alttan ısıtma İstanbul çalışmaları sonrasında ev sahipleri parke zemin döşeme işlemlerini tercih etmektedir. Ancak yine estetik bir dekorasyonu tamamlayıcı şekilde yerden ısıtma İstanbul uygulamaları sonrasında seramik karo taş döşemesi de tercih edilebilir.

Döşeme işlemlerinin tamamlanması ile birlikte her oda içerisinde ısı ayarlamasının iyi bir şekilde sağlanabilmesi için alttan ısıtma sistemlerinde oda termostatı ve otomasyon sistemleri kullanılır. Bugün modern yapısı ile birlikte Rehau veya Danfoss gibi farklı bir marka üzerinden seçtiğiniz bu otomasyon sistemleri, zemin ısıtma İstanbul çalışmalarının ideal şekilde kullanılmasına yardımcı olmaktadır. Çünkü bahsedildiği şekilde sulu yerden ısıtma doğalgaz veya katı yakıt kullanan bir ısı kaynağından sıcak su bağlantısı alır ve bu durumda enerji sarfiyatı gerçekleştirir.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin kullandığı enerjinin tasarruflu bir hale getirilmesi yani daha düşük bir fatura elde edebilmek açısından da otomasyon sistemleri büyük bir fayda sağlamaktadır. İdeal koşullarda döşeme sıcaklığının 29 ile 35 derece arasında sabit tutulması, her odada istenilen sıcak havanın gayet doğru bir şekilde il elde edilmesini sağlayacaktır. Keza firmamız tarafından sistem içerisinde kullanılan yüksek kaliteli ve uzun ömürlü borular, otomasyon sistemleri ile bağlantı bir hale getirildiğinde, devir daim yapan sistem verilen komutları her zaman yerine getirerek en ideal yerden ısıtma sonucunu sağlayacaktır.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr