Sulu Yerden Isıtma Yaptırırken Bilinmesi Gerekenler

 Ana sayfa > Haberler > Sulu Yerden Isıtma Yaptırırken Bilinmesi Gerekenler

19 Nisan 2022

Sulu Yerden Isıtma Yaptırırken Bilinmesi Gerekenler

Kişiler ya da firmalar sulu yerden ısıtma sistemleri yaptıracağı zaman belli başlı bazı konulara dikkat etmeli ve sonrasında son karar vermelidir. Bu hizmet de benzer diğer yerden ısıtma sistemleri gibi özel bir mühendislik çalışmasıdır. Makine mühendislerinin uzmanlık alanında olan bir sistem olduğu için bu alanda uzmanlaşmış olan, referansları olan, sizin yerden ısıtma sistemi yaptıracağınız alanda benzer çalışmaları yapmış olan mühendislerin olduğu firmalardan böylesi bir hizmet alımına gidilmelidir. Hizmet alınmadan önce size özel mutlaka bir fizibilite çalışması istenmeli ve konu ile ilgili kafaya takılan tüm soruların yanıtları net bir biçimde alınmalıdır. Hizmet alınacak olan firmanın referansları mutlaka kontrol edilmeli, nereye ne tür çalışmalar yapmış öğrenilmelidir.

Çalışılacak olan firmanın müşteri odaklı yaklaşım sergileyip, sergilemediği, alanında sahip olunması gereken belgelere sahip olup olmadığı da mutlaka araştırılmalıdır. Sizin istediğiniz sürede işi teslim edeceğinden emin olunmalıdır. İşin finansal yönüne gelindiğinde ise elbette bu noktada da ciddi bir araştırma yapılmalı ve sonrasında sizin sulu yerden ısıtma sistemi için uygun fiyat verildiğine emin olunduğunda hizmet alınmalıdır.

Son karar verildikten sonra karşılıklı olarak bir sözleşme imzalanmalı ve sonrasında çalışmalar başlamalıdır.

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr