Vatanpor

  Ana sayfa > Vatanpor

VATANPOR YERDEN ISITMA STRAFORLARI 

Yerden ısıtma sistemleri denildiğinde zeminde yalıtım oluşturma ve sonrasında sulu yerden ısıtma için ısıtma borularını bu zemin üzerinde döşeme mantığı bulunmaktadır. Bu açıdan sistemin en büyük ihtiyaçlarından birini yerden ısıtma straforu oluşturmaktadır. Bu kapsamda da Vatanpor yerden ısıtma straforu nitelikli yapısıyla Türkiye'de en fazla tercih edilen markalardan biri olmayı başarmaktadır.

Vatanpor yapı kimyasalları açısından hizmet vermesi ile birlikte yaklaşık 10 yıl öncesinde Türkiye'de kurulmuş ve HAK ENERJİ Mühendislik San. Tic. firması güvencesinde hizmet vermeye başlamış bir firmadır. Marka güvencesi altında, tüm standart ve kalite belgelerine sahip olarak yerden ısıtma straforu üretimleri ve kullanım açısından kalite oluşturmaktadır. 

Vatanpor Yerden Isıtma Straforu

Vatanpor markası tarafından üretilmiş olan yerden ısıtma straforu, firmamız tarafından uygulanan sulu yerden ısıtma sistemlerinde güvenilir ve kaliteli bir şekilde çok uzun yıllardır tercih edilmektedir. Sistematik olarak kullanılan bu malzeme özellikle şap altında izolasyon yapısı oluşturduğu için üzerinde döşenen yerden ısıtma borularında da sabitleme ve sağlamlaştırma imkanı oluşturmaktadır.

Vatanpor yerden ısıtma straforu zemin yalıtımında en yüksek verimin elde edilmesi açısından kabartmalı özel bir yapı ile üretilmiştir. Üst kısmına dökülen zemin şap malzemesi ile çok iyi bir uyum sağlayarak, en güçlü yapıştırma oranını ortaya çıkarmaktadır. Şap ve dolgu şap altı malzemesinde gözenekli bir yapıya sahip olduğu için şap üzerindeki çatlama ve kırılmaların en düşük noktaya ulaşmasını sağlamaktadır. 

Kolay Uygulama

Firmamız çok uzun yıllardır sulu yerden ısıtma sistemlerinin döşenmesi sırasında düz ve standart strafor malzemeler kullanmak yerine Vatanpor yerden ısıtma straforu kullanmayı tercih etmektedir. Çünkü düz straforlarda birçok noktada kesme, düzeltme işlemleri, birleştirme işlemleri ve zahmetli bir uygulama standardı bulunmaktadır. Ancak Vatanpor ürünleri sayesinde ilave bir malzeme ve ekstra zaman gerekmeden pratik bir uygulama imkanı ortaya çıkmaktadır. 

Vatanpor strafor ürünleri, özellikle uygulama sırasında sahip olduğu gözenekli yapısı sayesinde de boru döşeme kanalları oluşturmaktadır. Eşit aralıklarla ile oluşmuş bu kanallar sayesinde de yerden ısıtma borusu çok kolay bir şekilde döşenerek, zamandan tasarruf sağlayan bir sonuç elde edilebilir. Yani izolasyon amacıyla daha düşük bir kayıp imkanı ortaya çıkarırken, ısıtma borularının da çok rahat kolay bir şekilde kullanılmasına yardımcı olmaktadır. Bu kapsamda aranan ürünler ve ürün kaliteleri www.vatanpor.com sayfası üzerinde rahatlıkla incelenebilir. 

Vatanpor Strafor Kullanım Alanları

Vatanpor markası tarafından üretilmiş bu yerden ısıtma straforları, aslında sadece sulu yerden ısıtma sistemleri açısından değil farklı noktalarda da kullanım imkanı oluşturan ürünlerdir. Bloklar halinde üretilmiş olan ısıtma straforu kalıpları, hem kolay bir kullanıma hem de modüler bir yapıya sahiptir. Aslında tıpkı lego blokları gibi bir yapıya sahip olarak, direkt şekilde üst üste yerleşim imkanı sağlamaktadırlar.

İstediğiniz tüm farklı uygulamalar açısından www.vatanpor.com adresi üzerinde çok kolay bir şekilde temin edebileceğiniz bu strafor ürünleri sadece yerden ısıtma sistemlerinde değil inşaat endüstrisinde de çok sık tercih edilen ürünlerdir. Çünkü rahat kullanım yapısı sayesinde özellikle ısı ve ses yalıtımı oluşturabilmek, duvar kaplaması gerçekleştirebilmek veya havuz yapımı gibi işlemlerde kullanımı görülmektedir.

Sadece zemin yalıtım işlemi gerçekleştirmek yani yerden ısıtma sistemi kurulmasa dahi parke gibi zeminler altında tam bir yalıtım oluşturmak açısından da evlerde ve ofislerde Vatanpor yerden ısıtma straforu ürünleri kullanıldığı görülmektedir. Ayrıca yüksek basınca karşı da dayanıklı olan bu strafor ürünleri, özellikle parke gibi zeminler altında veya ahşap altında önemli bir avantaj oluşturmaktadır.

Klasik avantajlarına bakıldığında Vatanpor yerden ısıtma straforu düşük ağırlığı ve kolay kullanımı sayesinde inşaat yapıları için hızlı bir ilerleme ve sağlam bir yapılaşma oluşturmaktadır. Yüksek ısı yalıtımı oluştururken, aynı zamanda da bu yalıtımı düşük bir maliyetle ve yüksek tasarrufla sağlarken, doğal yapısıyla da kirletici madde bulundurmadan %100 geri dönüştürülebilir bir yapı sunmaktadır.

Tüm avantajlı özellikleri ile birlikte bugün farklı ölçüler sayesinde elde edilebilecek Vatanpor yerden ısıtma straforu hem firmamız üzerinden hem de firmanın web sayfası üzerinden çok güvenilir ve uygun fiyatlı bir yapı ile elde edilebilir. Bu açılan sadece www.vatanpor.com web sayfasının incelenmesi yeterli olacaktır.  

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr