Danfoss

  Ana sayfa > Danfoss

DANFOSS

Yarını inşa etme felsefesiyle bugün dünya genelinde çalışmalarını sürdüren Danfoss markası, kalitesinden ödün vermeyen, güvenilir ve yenilikçi bir teknolojiye sahiptir. Bu özel ve güçlü teknoloji firmamız tarafından da özellikle yerden ısıtma sistemleri kapsamında tercih edilen bir yapı göstermektedir. Marka sektörel olarak otomotiv, ticaret, enerji, doğal kaynaklar, endüstriyel soğutma, iklimlendirme ve su tesisatları gibi birçok noktada varlığını sürdüren bir markadır. 

Danfoss Tarihçesi

Türkiye'de çok uzun yıllardır tanınan bir marka olarak Danfoss aslında merkezi Danimarka'da bulunan ve dünya genelinde on binlerce çalışanı bulunan bir uluslararası şirkettir. Kurulumu 1933 yıllarına uzanan markanın kuruluşu ise Mads Clausen tarafından gerçekleştirilmiştir. İlk kurulduğu dönemde markanın gerçek ismi Dansk Køleautomatik-og Apparatfabrik olmak ile birlikte tam 13 yıl sonra yani 1946 yılında marka bugün bilinen Danfoss ismini almıştır.  

Çok uzun yıllar boyunca faaliyetlerini daha geniş bir yapıya ulaştırmak için sürekli yeni teknolojiler geliştiren Danfoss ilk olarak soğutma üniteleri sonrasında ise vana gibi ürünlerde ve termostatik valf gibi ürünlerde patentler almıştır. 1966 yılından günümüze kadar çok büyük bir genişleme gösteren marka, bugün Almanya'da da fabrika kurulumları gerçekleştirmiştir ve bu sayede Danfoss markası Çin'e kadar ulaşmıştır. Sonrasında Türkiye pazarında da yerini alan marka, bugün Türkiye'de firmamız tarafından bayi ve servis hizmetleri sayesinde bilinmektedir.

Türkiye'de Danfoss Hizmetleri

Firmamız Türkiye'nin birçok farklı kentinde özellikle yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet vermesi ile birlikte hem sulu hem de elektrikli yerden ısıtma sistemleri için uygulamalar sağlamaktadır. Konforlu ve tasarruflu bir sistem olması ile birlikte bu uygulamalarda Danfoss en fazla tercih edilen markalardan biri olarak, firmamızın güvencesi altında bayi ve servis hizmetleri ile sizlere ulaştırılmaktadır. 

Danfoss yerden ısıtma sistemleri sürdürülebilir yapısı ile birlikte bugün uygulandığı her alanda çok uzun ömürlü bir ısıtma sistemi sunmaktadır. Bu nedenle özellikle yaşam alanlarında tercih edilirken, çoğu zaman inşaat aşamasındayken yapının hazır hale getirilmesinden önce bu uygulamalar tamamlanmaktadır. Ancak kuruluşunda ısı pompası veya kalorifer sistemleri bulunan yapılarda da sonradan Danfoss yerden ısıtma sistemleri kurulması mümkündür. 

Danfoss İle Sıcacık Zeminler

Yapılan bilimsel araştırmalara bağlı olarak da sağlıklı bir ısınma elde etmek için ısınmanın ayaklardan başlaması ve vücudun üst noktasına doğru ulaşması gerekmektedir. Aslında fizik kuralları bağlamında da ısı zeminden yukarıya doğru ulaşır ve yukarıda birikerek sirkülasyon oluşturup tekrar aşağıya doğru dönüş gerçekleştirir. Yani bu amaçla Danfoss marka ısıtma sistemlerinde görüldüğü üzere ısı zeminden yukarıya doğru çıktıkça daha iyi bir ısınma elde edilir. 

Firmamızın sizler için sunduğu Danfoss yerden ısıtma sistemleri klasik olarak kullanılan kalorifer ya da ısı pompası gibi sistemlere göre ısıyı ayaklarınızdan alıp vücudunuza ulaştırmanızı sağlar. Petekli kalorifer kullanılan evlerde bilindiği üzere alt komşu kalorifer sistemini kullanmadığında veya petekleri kapattığında evin zemininde istenilen sıcaklık oluşmaz ve ev istenildiği oranda konforlu bir şekilde ısınmaz. Ancak Danfoss markası üzerinden kurulmuş olan sulu yerden ısıtma veya elektrikli yerden ısıtma sistemleri, ısınmanın direkt olarak zeminden başlamasını sağladığı için her zaman sağlıklı ve istenilen konforlu ısıtmayı ortaya çıkarmaktadır.

Danfoss Yerden Isıtma Sistemlerinin Kurulması

Firmamız Danfoss yerden ısıtma sistemlerinin kurulması için öncelikle yine marka tarafından üretilmiş zemin straforları, ısıtma boruları, kollektör malzemeler ve tüm ekipmanları bir arada kullanmaktadır. Bu açıdan Danfoss markasının her ürünü ayrı bir göreve sahip olarak zemin döşemesinin eksiksiz bir şekilde uygulanmasına yardımcı olmaktadır. 

Dengeli ve ideal bir ısıtma gerçekleştirmek açısından kurulan bu sistemler bugün konutlar, mağazalar, alışveriş merkezleri, spor merkezleri, kurumlar veya stadyumlar gibi birçok farklı alanda kullanımı mümkün olan sistemlerdir. Bilhassa konutlarda Danfoss markası tarafından üretilmiş otomasyon sistemleri ve oda termostatları da kullanıldığında çok daha pratik bir ısıtma elde edilmektedir. 

Estetik ve konfor avantajı sağlayan Danfoss yerden ısıtma sistemleri sayesinde bütçenizi koruyacak bir şekilde uzaktan kontrol ile dahi 7/24 istediğiniz ısıtma kalitesini sağlayabilirsiniz. Çünkü Danfoss otomasyon sistemleri akıllı telefonlarınızdan dahi yönetme imkanı sağlayan termostatları ve ekipmanlarıyla çağın ihtiyaçlarını karşılayan son teknoloji bir yapıya sahiptir.  

  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr