Rehau Yerden Isıtma Straforu

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Yerden Isıtma Straforu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Yerden Isıtma Straforu

Birçok farkı yapı çalışması gerçekleştirilirken, yalıtım sağlayabilmek adına kullanılan strafor, sulu yerden ısıtma sistemlerinin zemininde aynı şekilde yalıtım gerçekleştirmek için kullanılır. Bu açıdan yerden ısıtma için tercih edilebilecek en önemli ürünlerden birini de rehau yerden ısıtma straforu oluşturmaktadır. Çünkü marka sunduğu ürün ile birlikte hem kolaylıkla kullanılabilen hem de dayanıklı bir yapı sağlamaktadır.

Rehau yerden ısıtma straforu sahip olduğu yapı ile birlikte ısıtma ve iklimlendirme sistemlerinde zemin kaplaması için bugün en fazla tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Özellikle sulu yerden ısıtma sistemlerinde sahip olduğu teknik özellikleriyle sistemin daha avantajlı ve konforlu bir hale gelmesini sağlamaktadır. 

Rehau Yerden Isıtma Straforu Avantajları Nelerdir?

Marka tarafından sunulmuş olan rehau yerden ısıtma straforu teknik olarak birçok farklı avantaja sahiptir. Ürün metrekare bloklar halinde temin edildikten sonra özellikle montaj işlemleri aşamasından çok büyük bir kolaylık oluşturmaktadır. Noppenplatte döşeme sistemine sahip olan bu straforlar, çok esnek bir yapıya sahip olduğu için aslında sadece yerden ısıtma sistemlerinde değil birçok farklı açısından da yalıtımlar için kullanılmaktadır.

Döşeme kolaylığı sağlayan rehau yerden ısıtma köpüğü ürünü, sadece tek bir kişi tarafından istenilen alanda döşenerek kullanılabilir. Avantajlı yapısı sayesinde birçok farklı boru kesit boyutu ile uyumlu kullanım oluştururken, döşeme işleminin gerçekleştirilmesi sonrasında da düzenli ve seviyeli kanalları oluşturarak yerden ısıtma borusu işlemleri için de rahatlık sağlar.

Rehau Yerden Isıtma Straforu Nasıl Uygulanır?

Uygulama açısından bahsedildiği şekilde rehau yerden ısıtma köpüğü çok kolay bir kullanıma sahiptir ve ürünler zeminde yan yana getirilerek kenar noktalarından birleştirildiğinde hiçbir ek malzeme ya da yapıştırma malzemesi gibi ihtiyaç bulunmadan döşeme işlemleri tamamlanabilir. Ayrıca yine marka tarafından sunulan kenar izolasyon bandı gibi malzemeler de hiç bir boşluk kalmadan zemin izolasyonunun tamamlanmasını sağlayacaktır.

Rehau strafor ürünleri uygulaması için öncelikle zeminin düzenli bir hale getirilmesi ve temizlenmesi sonrasında parçaların yan yana döşenerek döşeme işleminin bitirilmesi gerekir. Uygulama açısından öncelikle sistem döşenecek alanın boyutları ölçülür ve bu sayede de yeterli miktarda metrekare bloklar halinde rehau yerden ısıtma straforu temin edilmelidir. 

Rehau Yerden Isıtma Straforu Rehau Yerden Isıtma Straforu FiyatıRehau Folyolu Yerden Isıtma StraforuRehau Folyolu StraforRehau Strafor
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr