Rehau Bağlantı Rekoru

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Bağlantı Rekoru

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Bağlantı Rekoru

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması sırasında zeminde döşenen straforun üzerinde düzenli ve seri bir şekilde yerden ısıtma boruları döşenir. Bu borular döşendikten sonra iç kısımda sıcak su sirkülasyonu gerçekleştirileceği için boruların arasında hiçbir şekilde boşluk, kaçak veya eksiklik bulunmamalıdır. Bu açıdan da boruların döşenmesi sırasında kesintisiz bir yapı oluşturmak için rehau bağlantı rekoru kullanılır. 

Özel bir şekilde yine Rehau markası tarafından üretilmiş olan Rehau pert veya pexa boru ürünlerinin zeminde döşenmesi sırasında, bağlantı rekorları boru parçalarının birbirine sıkıntısız şekilde bağlanmasını sağlar. Aslında aynı parçalar boruların kollektöre bağlanması sırasında da benzer bir yapı ile kullanılır. Çünkü rehau bağlantı rekoru üzerinde bulundurduğu cıvatalar sayesinde zemin ısıtma borularının başka bir noktaya bağlanabileceği şekilde gerekli yapıyı sağlar.

Rehau Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Bir sistem içerisinde boruların birbirine bağlanabilmesi veya boruların kollektöre bağlanması sırasında her borunun uç kısmında mutlaka rehau bağlantı rekoru bulunmalıdır. Üç farklı parçanın birleşmesi sayesinde elde edilmiş olan bu rekor, tek bir ucu boru içine girecek şekilde montaj sağlar ve monte edildikten sonra bilezik bu ucu sıkıştırır ve ardından cıvata uç üstüne gelerek, ısıtma borularını bağlantı sağlayabilecek şekilde ayarlı hale getirir.

Bu ayarlamaların yapılması ile birlikte rehau bağlantı rekoru farklı ısıtma boruları ile uyumlu olarak kullanılabilir. Standart bir ölçüye sahip olan bu bağlantı rekoru, yüksek dayanıklı metal malzemeden üretilmiştir ve kullanıldığı alanda çok güçlü bir şekilde bağlantının yapılmasına yardımcı olur. 

Rehau Bağlantı Rekoru Nasıl Temin Edilmelidir?

Bir sulu yerden ısıtma tesisatının döşenmesi için temel ihtiyaçlardan birini oluşturan rehau bağlantı rekoru temin edilirken, öncelikle sayı belirlemeleri yapılmalıdır. Aslında bu parçalar bir paket halinde temin edildiğinde, tesisatın döşenmesi sırasında pakette bulunan sayılar sayesinde istenildiği kadar kullanım gerçekleştirilebilir.

Genellikle zemin straforu ve sonrasında yerden ısıtma boruları döşenirken, döşeme işlemi yapılacak oda sayısı, kaçlı kollektör kullanıldığı ve kaç metrekare uygulama yapıldı gibi ayrıntılar rehau bağlantı rekoru sayısının belirlenmesi için yeterli olacaktır. Doğru bir sayıda bağlantı rekoru temin edilerek, hepsi aynı standartlarda sıkıntısız şekilde kullanıldığında, tesisat döşeme işlemi sağlıklı olarak tamamlanabilir

Rehau Boru Bağlantı RekoruRehau Bağlantı RekoruRehau Marka Bağlantı RekoruRehau Bağlantı Rekoru Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr