Rehau Şap Katkı Maddesi

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Şap Katkı Maddesi

Çağımızın en fazla tercih edilen teknolojik ve avantajlı ısıtma sistemlerinden biri olan yerden ısıtma sistemlerinde, neredeyse tüm işlem yapının zemini üzerinde sağlanır. Yani sulu yerden ısıtma sistemi elde edilmesi veya elektrikli yerden ısıtma sistemi elde edilmesi için zeminde boru ya da ısıtma halılarının döşenmesi gerekir. Bu döşeme işlemlerinin tamamlanması sonrasında yerde yeniden pürüzsüz bir zemin elde etmesi için de rehau şap katkı maddesi kullanılabilir. 

Özel bir formül karışımı sayesinde üretilmiş olan rehau şap katkı maddesi bugün P DIN 18560 uyarınca çimento şap uygulaması içerisinde tereddütsüz olarak kullanılabilir. Temin edilen ürün, genellikle bir konut veya işletme içerisinde gerçekleştirilen yerden ısıtma sisteminin üst kaplamasını gerçekleştirmek açısından da yeterli oranı oluşturacaktır. 

Rehau Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Şap yani çimento, sulu veya elektrikli yerden ısıtma sistemlerinin tamamlanması sonrasında döşeme üzerinde mutlaka kullanılmalıdır. Çünkü gerçekleştirilen bu döşeme içerisinde elektrik kabloları ve su boruları bulunur ve bu parçalar hassasiyete sahip olarak mutlaka korunmalıdır. Bu korumayı sağlamak için de üst kısmını kapatacak ve güvenlik oluşturacak şekilde rehau şap katkı maddesi ile elde edilmiş şap betonu döşemesi yapılmalıdır.

Şap betonu, çimentonun standart olarak elde edilmesi sonrasında gerekli miktar su ve rehau şap katkı maddesi ürününün karıştırılması sayesinde elde edilir. Bu ürün ideal bir şekilde 10 kilogram miktar ile temin edildikten sonra her birim santimetre şap kalınlığı ve metrekare alan miktarı için 0,035 kilogram katkı maddesi kullanılabilir. 

Rehau Şap Katkı Maddesi Neden Kullanılmalıdır?

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin Türkiye'de ve dünyada en fazla bilinen en güçlü markalarından biri olan Rehau, bu konuda kullanılması gereken her malzeme açısından kendi üretimlerini gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda da rehau şap katkı maddesi yine bu ürünler içerisinde en önemli noktalardan birini oluşturmaktadır.

Normal koşullarda da tek başına çimento karışımı elde edilerek, şap uygulaması için kullanılabilir. Ama bu uygulama yüksek bir sağlamlık oluşturmadığında, çatlayan ve parçalanan şap düzenli bir yapının bozulmasına neden olacağı için rehau şap katkı maddesi daha güçlü bir çimento yapısı elde edilmesine yardımcı olur. Aslında bu madde, şap hammaddesini homojen bir hale getirirken, basınç dayanıklılığını arttırır ve ısı tekniği özelliklerinde de daha iyi sonuçlar elde edilmesini sağlar.  

Rehau Şap Katkı MaddesiRehau Şap Katkı Maddesi FiyatRehau Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiRehau Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatRehau Şap Katkısı FiyatlarıRehau Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Rehau Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıRehau 10kg Şap Katkı MaddesiRehau Zeminden Isıtma Şap SıvısıRehau Şap Katkısı kg Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr