Rehau Kenar İzolasyon Bandı

  Ana sayfa > Rehau > Rehau Kenar İzolasyon Bandı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Kenar İzolasyon Bandı

Konforlu ısınmanın temel yöntemlerinden biri olarak son yıllarda çok sık tercih edilen sulu yerden ısıtma sistemlerinde, bir zemin döşemesi sağlanarak izolasyonlu bir çalışma elde edilir. Bu çalışma kapsamında öncelikle zeminde rehau yerden ısıtma straforu kaplaması sağlanır ve sonrasında üzerinde tesisat döşemesi yapılır. Bu işlem sırasında da izolasyon bandı önemli bir yere sahiptir.

Rehau kenar izolasyon bandı Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda en önemli malzemelerden biri olarak görülmektedir. Çünkü her ne kadar temel tesisat malzemelerinden biri olmasa da tesisatın sağlıklı ve konforlu bir şekilde çalışması için önemli bir yere sahiptir. Firmamız uygulama ve tedarikçi olarak Rehau markası tarafından üretken bu malzemeyi kullanıma sunmaktadır.

Rehau Kenar İzolasyon Bandı Nasıl Uygulanır?

Bir yapıda rehau yerden ısıtma uygulaması için öncelikle tesisat projesi hazırlanır. Tesisat projesine göre de kullanılacak her malzeme rehau tesisat malzemeleri arasından seçilir. Bu malzemeler arasında liste içerisinde kenar izolasyon bandı her zaman yer alır.

Zemin üzerinde tesisat uygulanması için öncelikle yerden ısıtma straforu kaplaması sağlanır. Strafor birbirinden hiç ayrılmayacak şekilde birleştirilerek uygulanırken, üst kısmında ise rehau pex boru kullanımı gerçekleştirilir. Fakat bu noktada zemin yalıtımının tam olarak elde edilmesi için kenarlarda da izolasyon işlemi sağlanmalıdır. İşte bu noktada duvar köşeleri ve kenarlarında rehau quality güvencesi ile izolasyon bandı kullanılır.

Straforların duvar ile birleştiği kenar alanlarda ve köşelerde kalan boşluklar için kullanılan bu bant, zeminden ısının dışarı kaçmasını engeller ve tam bir izolasyon oluşturur. Bu ayrıntı, sulu yerden ısıtma sistemleri veya elektrikli yerden ısıtma sistemlerinin istenilen tam konforlu ve ekonomik yapıyı elde etmesi için en önemli noktalardan birisidir.

Rehau Kenar İzolasyon Bandı Özellikleri

Özel bir şekilde rehau Almanya fabrikalarında üretilmiş olan bu kenar izolasyon bandı, Türkiye'de de firmamız tarafından satışa sunulmaktadır. Hak Enerji olarak Rehau bayileri arasında bulunmamız vasıtası ile hem kendi uygulamalarımızda hem de farklı işletmelerin uygulamaları için bu ürünleri sunmaktayız. Ürün temel olarak makara sayesinde elde edildiğinde farklı boy ölçüleri ile kullanım sağlanabilir.

Kalınlık ölçüleri değişmekle birlikte bant ürününün bir tarafında folyo ve bir tarafında yapışma şeritleri yer alır. Yüksek bir yapışma gücü sağlarken, hızlı bir şekilde montaj imkanı bulunmaktadır. Şap alanlarını sınırlandırmak açısından kullanılan bu bant, ayrıca dolgu profillerinin sağlam bir şekilde döşenmesi için de fayda sağlamaktadır. Sert köpük ile üretilen malzeme yerden ısıtma sistemleri rehau uygulamaları içerisinde mutlaka yerini almaktadır.

Rehau Kenar İzolasyon Bandı Fiyatları

Hak Enerji olarak rehau Türkiye ürün sunumlarını gerçekleştirdiğimiz kapsamda her uygulama için kenar izolasyon bandı temin edilmesini de her zaman öneriyoruz. Çünkü Rehau güvencesi ile uygulanan yerden ısıtma uygulamalarında bu ürün en güvenilir izolasyon imkanını ortaya çıkarmaktadır.

Ürün temin edilirken istenilen boyutlarda makara ile ürün seçimleri yapılarak, rehau fiyat listeleri sayesinde de ürün fiyatı belirlenir. Temel olarak marka tarafından rehau bayileri için her yıl güncel bir şekilde ürün ve uygulama fiyatları açısından bir liste gönderilmektedir. Bu kapsamda kenar izolasyon bandı açısından da rehau yerden ısıtma fiyat listesi içerisinde bulunan rakamlara göre ürün sunumu yapılmaktadır.

Kenar izolasyonu bandı temel olarak rehau ısıtma katalog ürünleri içerisinde bulunduğu için bu ürünlerde her zaman güncel fiyatlar ile satış yapılmaktadır. Gri renk ile uygulamada kullanılan bu bant, genellikle bir paket ile birlikte çok büyük bir alanda yapılacak sulu yerden ısıtma veya elektrikli yerden ısıtma uygulamaları için kenar izolasyonu sağlamak açısından yeterli olmaktadır.

Rehau Kenar İzalasyon BandıRehau Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıRehau Yapışkanlı Kenar BandıRehau 8mm*15cm Kenar BandıRehau Yapışkansız Kenar BandıRehau Kenar Bandı Metre FiyatıRehau Marka Kenar Yalıtım BandıRehau Marka Isı Yalıtım BandıRehau Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Rehau Marka Kenar BandıRehau Yalıtım Bandı FiyatlarıRehau Folyolu Kenar Bandı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr