Danfoss Yerden Isıtma Straforu

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Yerden Isıtma Straforu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Yerden Isıtma Straforu

Sulu yerden ısıtma sistemleri zemin üstü sistemler olmakla birlikte bu sistemlerin uygulanmasındaki en önemli alan elbette ki zemin alanıdır. Bu nedenle uygulamanın stabil, kaliteli ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için Danfoss markası tarafından en özel malzemelerden biri olarak Danfoss strafor ürünleri üretilmektedir. Bu straforlar, özel bir malzeme yapısıyla yine hassas bir fiziki özelliğe sahip olarak üretilmiş olmaları ile birlikte termal yalıtım gerçekleştirmek için kullanılmaktadır.

Danfoss Yerden Isıtma Straforu Yapısı Ve Özellikleri

Markanın BasicPlus serisi içerisinde özel şekilde üretmiş olduğu Danfoss yerden ısıtma köpüğü ürünleri, birer döşeme paneli olarak özel mantar başlı yapısıyla yalıtım katmanı sağlayabilmek için kullanılmaktadır. 16 milimetre kesit çapına sahip olan boruların düzenli bir şekilde döşenmesi için kullanılan ve sabitleme aralıkları sağlayan bu EPS paneller, sertliği ve esnekliği sayesinde döşeme sırasında da çok yüksek bir kolaylık sağlamaktadır.

Polietilen malzemenin sağladığı esnek yapısı sayesinde bu malzeme, üzerinde yürünebilecek ve ezilmeye karşı dayanıklı bir yapı oluşturduğu için yerden ısıtma sistemi sonrası dökülen şap betonu altında da hiçbir sorun oluşturmadan çok uzun ömürlü bir dayanıklılık sağlamaktadır. Her bir parçası 1 m2 boyutlara sahip olan bu ürünler, üzerinde döşenen boru sistemi ile birlikte yan yana gelen kalıplarında sorunsuz kanallar sağlayarak, yerden ısıtma boruları için en doğru zemin düzeneğini mümkün hale getirir. 

Danfoss Yerden Isıtma Yalıtım Levhası Kullanımı

Özel yapısı ile Danfoss yerden ısıtma yalıtım levhası kullanımı çok basit bir şekilde her parçanın bir araya getirilerek boşluksuz bileşimi sayesinde elde edilmektedir. Aslında BasicPlus serisi içerisinde sunulan bu yalıtım panelleri 11 milimetre veya 35 milimetre izolasyon tabakaları olarak tercih edilebilir.

Her iki seçimde de Danfoss yerden ısıtma köpüğü çok kolay bir döşeme imkanı sağlayarak, hiçbir ek malzeme gerekmeden birbirlerine kenarlarından tutunmakta ve güçlü bir zemin yalıtımı sağlayarak tesisat boruları için doğru yapıyı ortaya çıkarmaktadır. Uygulamada en önemli nokta Danfoss yerden ısıtma straforu için uygulama alanının boyutlarına göre yeterli miktarda adet ile yani metrekare adedi ile bu ürünlerin temin edilmesidir. 

Danfoss Yerden Isıtma Straforu FiyatıDanfoss Yerden Isıtma StraforuDanfoss Folyolu Yerden Isıtma StraforuDanfoss Folyolu StraforDanfoss StraforDanfoss Folyolu Strafor Fiyatları
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr