Danfoss Kollektör

  Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Kollektör

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss Kollektör

Yerden ısıtma sisteminin en önemli parçası olan kollektör, sıcak su kaynağından aldığı suyu boru tesisatlarına dağıtan ve boru tesisatından gelen soğuk suyu tekrar sıcak su kaynağına ulaştıran dağıtım ve toplama noktasıdır. Tesisat içerisindeki en önemli fiziki parça olan Danfoss kollektör parçası, mutlak bir şekilde sistemde boru tesisatı sayısına bağlı olarak doğru ağız sayısıyla seçilerek temin edilmelidir.

Danfoss Kollektör Yapısı Ve Özellikleri

Çekirdekli yapısı ile üretilmiş olan Danfoss kollektör ürünleri, döşemeden ısıtma sistemi için 2 ile 12 arasında ağız sayısı ile tercih edilebilir. Ürün pirinç veya çelik gibi farklı malzemeler ile üretilmiş olmakla birlikte 1 inç bağlantıya uygun bir şekilde kullanılabilecek kapsamda hem aktüatör hem de sabit değer ayar seti ile uygun bir şekilde kullanılabilir.

Bugün yerden ısıtma sistemlerinde en fazla tercih edilen ürünler arasında Danfoss debi ayarlı kollektör parçaları yer almaktadır. Bu ürünler üzerinde bulunan debimetre sayesinde istenilen boru hattına istenilen farklı hacim ile suyun gönderilmesini sağlar. Ayrıca aktuatörlü vana ile bağlantılı şekilde kullanılabilecek ve 16x2 milimetre boru kesitleri ile uyumlu bağlantı sağlayacak bu kollektörler, sistemdeki hata oranını en düşük orana çekecek şekilde maksimum hassasiyet ile kullanılabilecek ayarlamalar sağlamaktadır.

Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü Nasıl Kullanılır? 

Tek başına veya bir sabit değer ayar seti yani karışım pompası bağlantısı ile birlikte sıcak su kaynağına bağlanabilecek ve yan kısmında isteğe bağlı hava ventilleri ile montaj yapılabilecek Danfoss yerden ısıtma kollektörü ön ayarlı yapısı ile birlikte debimetreli olarak kullanılabilir. Bu parça yüksek kaliteli pirinç malzemesi sayesinde montaj sırasında kolaylık sağlarken, doğru kurulduğu noktada sorunsuz bir şekilde ön ayar gerçekleştirilmesi ile yıllarca sorun çıkarmadan kullanıma devam edilebilir.

Montaj işleminde zemindeki yerden ısıtma boruları ile bağlantısı gerçekleştirilirken, bağlantı rekorları kullanıldığında geliş ve gidiş boruları ile tesisatın tüm bağlantı toplanma noktasını oluşturan Danfoss kollektör en ideal kullanım tercihine bağlı olarak oda sayısına göre temin edilmelidir. Bu özel manifold parçaları sadece pirinç değil paslanmaz çelik ile üretilmiş olarak da tercih edilebileceği gibi bağlantı ağzı sayısının doğru seçilmesi, daha kolay ve pratik bir kullanım sağlayacaktır. 

Danfoss KollektörDanfoss Kollektör FiyatıDanfoss Kollektör Fiyat ListesiDanfoss Kollektör AyarıDanfoss Kollektör Hava AlmaDanfoss Kollektör ÖlçüleriDanfoss Yerden Isıtma KollektörüDanfoss Yerden Isıtma Kollektörü FiyatDanfoss Kollektör FiyatlarıDanfoss Ayarlı Kollektörİstanbul Danfoss KollektörDanfoss Kollektör SatışıDanfoss Kollektör Satış NoktasıDanfoss Marka KollektörDanfoss Isıtma KollektörüDanfoss Ayarlı ManifoldDanfoss Manifold Fiyatları
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr