Fraenkische Termostatik Vana

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Termostatik Vana

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Termostatik Vana

Normal koşullarda termostat bir sistem üzerinde yer alması ile birlikte sistemin ısısının dengelenmesini ve korunmasını sağlar. Örneğin bir ısıtma sistemini 40 derecede sabit olarak çalıştırmak istiyorsanız, termostat ısının sürekli bir şekilde 40 dereceye gelecek şekilde artmasını ve azalmasını sağlar. Sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılan Fraenkische termostatik vana ürünleri de hem vana hem de termostat özelliği ile bu işlevin yerine getirilmesi için kullanılır.

Termostatik vana, üzerinde bulunan termostat ölçüm özelliği ile birlikte suyun istenilen sıcaklığa gelecek kadar doğru miktar ile tesisata ulaşmasını sağlayan bir malzemedir. Temel olarak bir diğer ismi aktüatör ulan bu ürün, elektrik bağlantısı vasıtasıyla sisteme kollektör öncesinde sisteme dahil olur. Yani Fraenkische vana ürünleri kollektör öncesinde sistemde yer alması ile birlikte suyun termostat üzerinde belirlenen sıcaklığıyla kollektör bağlantısına ulaşmasını sağlar.

Fraenkische Termostatik Vana Yapısı Ve Özellikleri

Profitherm servisi içerisinde sunulan Fraenkische termostatik vana ürünleri, temel olarak elektrik bağlantısı vasıtasıyla 230 volt akım üzerinden çalışma sergiler. Dayanıklı bir yapıya sahip olması için özel malzeme ile üretilmiş bu termostat, oda termostatı ile bağlantılı bir şekilde çalışırken otomasyon sisteminin parçalarından birisidir. Çalışma sisteminde öncelikle oda termostatında bir sıcaklık derecesi belirtilir ve bu sinyal Fraenkische aktüatör üzerine ulaştığında, bu istenen dereceye göre kollektör devrelerinin ayarlanması sağlanır.

Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş ve görünür dış yapısında gayet estetik bir görüntüsü bulunan bu ürün, otomasyonun en önemli parçalarından biri olarak kullanılan parçadır. Bir paket halinde temin edildikten sonra genellikle oda termostatlarına bağlı bir şekilde bir veya birden fazla olarak kullanımı mümkün olmaktadır. Ürün en pratik yapısı ile Fraenkische aktüatör olarak tüm Fraenkische marka sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde uygulanacak otomasyon sistemine dahil olarak yer almalıdır. 

Fraenkische Termostatik VanaFraenkische Termostatik Vana FiyatFraenkische Uni Termostatik VanaFraenkische Uni Termostatik Vana FiyatıFraenkische Uni 24V Termostatik VanaFraenkische Termostatik Vana FiyatlarıFraenkische Yerden Isıtma Termostatik VanaFraenkische Aktüatör Vana FiyatlarıFraenkische Termostatik Vana MotoruFraenkische Yerden Isıtma Motorlu VanaFraenkische Aktüatör Vana SatışıFraenkische Termostatik Vana OtomasyonFraenkische Kollektör Vana MotoruFraenkische Marka Termostatik Vana
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr