Fraenkische Bağlantı Rekoru

  Ana sayfa > FRAENKISCHE > Fraenkische Bağlantı Rekoru

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Bağlantı Rekoru

Yerden ısıtma sistemlerinin temel parçası olan yerden ısıtma boruları ve kollektör birbirine bağlandığı andan itibaren artık su dolaşımı tesisat içerisinde sağlanabilir. Fakat fiziki yapı gereği kollektör boru bağlantısı çıkışı ile hazırlanmış halde olmasına rağmen yerden ısıtma boruları düz bir kesite sahiptir. Bu nedenle bu iki önemli parçanın birbirine sorunsuz bir şekilde bağlantı sağlaması için Fraenkische bağlantı rekoru kullanılır.

Fraenkische Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde 16x2 milimetre kesit özelliklerine sahip olan pex-a su boruları tercih edilirken, bu boruların bir araç vasıtasıyla kollektöre sıkı sıkıya bağlanması gerekmektedir. Bu nedenle marka sistem içerisinde pratik bir yapı ile kullanılması için nikelaj kaplı ve sağlam metal ile üretilmiş kollektör bağlantı rekoru sunmaktadır. 

Fraenkische bağlantı rekoru 3 parçalı bir mekanizma olmak ile birlikte ilk parça boru üzerine geçirilen somun parçasıdır. Daha sonra borunun iç kısmına gelerek borunun bağlanacak hale gelmesini sağlayan bir hortum ucu yer alır. Bu hortum ucu üzerine gelen yüzük, borunun hortum ucu ile birbirine sıkışmasını sağlar. Bu sayede kullanılan mekanizma yerden ısıtma borusunun artık kollektör bağlantısı ile uyumlu hale gelmesini sağlayacaktır.

Kollektör bağlantı rekoru bir yerden ısıtma sistemi içerisinde kaç adet kollektör boru bağlantısı geçirilecek ise bu sayıda temin edilmelidir. Fraenkische markası bu ürünü FF-THERM serisi dahilinde ¾” boyutlar ile üretmiştir ve nikelaj kaplama sayesinde dayanıklı bir ürün olarak kullanıma sunmuştur. 

Fraenkische Boru Bağlantı RekoruFraenkische Bağlantı RekoruFraenkische Marka Bağlantı RekoruFraenkische Bağlantı Rekoru Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr