Wavin Oda Termostatı

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Oda Termostatı

Wavin Oda Termostatı

Yerden ısıtma sisteminin hayatı kolaylaştıran bir ısınma çeşidi olması tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Birçok malzeme kullanılarak uygulanan yerden ısıtma sisteminde oda termostatı da kullanılmaktadır. Termostat ısıtma sistemine bağlı bir mekanizmadır. Bu mekanizma mekân için ideal sıcaklığın kolay bir şekilde belirlenmesine olanak sağlamaktadır. Sulu yerden ısıtma sistemlerinde tercih edilen oda termostatının kablolu ve kablosuz seçenekleri mevcuttur. Seçim tamamen kişinin bütçesi ve talebi üzerine yapılmaktadır.

Wavin oda termostatlarının otomatik ve analog seçenekleri de bulunmaktadır. Analog oda termostatları manuel şekilde kullanılmaktadır. Duvara montajı yapıldıktan sonra üzerinde bulunan düğmenin sağ ve sol tarafa çevrilmesi ile sıcaklık ayarı kolayca yapılabilir. Fakat otomatik oda termostatları analog termostatlara oranla çok daha fazla tercih edilmektedir. Dijital olarak da bilinen bu termostatlar üzerinde dokunmatik butonlar yer almaktadır. Dijital led göstergeye sahip olduklarından sıcaklığın kolayca görülmesi mümkündür. Ayrıca analog termostatlara oranla çok daha estetik bir görüntüye sahiptir. Plastik olarak üretimi yapılan wavin oda termostatı oldukça dayanıklıdır. Kaliteden ödün vermeyen wavin markasının üretimi olan termostat pratik bir sisteme sahiptir. Kullanım kolaylığı sunan dekoratif tasarımı ile ayrıca satın alınması da mümkündür.

Wavin Oda Termostatı Nasıl Seçilir?

Sulu yerden ısıtma sisteminin bir parçası olan oda termostatı bütçeye bağlı olarak tercih edilmektedir. Kişilerin talepleri dikkate alınarak uygun bir oda termostatı seçimi yapılmaktadır. Kablolu oda termostatları yerine kablosuz oda termostatları çok daha fazla kullanılmaktadır. Wavin oda termostatı 24 volt akım ile çalışmaktadır. Açıp kapama mekanizması bulunmaktadır. En düşük sıcaklık 10 en yüksek sıcaklık ise 30 derece olarak belirlenmiştir. Termostat ayarı bu değerlere uygun olarak yapılmaktadır. Hak enerji olarak wavin firmasının bayiliğini kusursuz bir şekilde yürütmekteyiz. Sizlerde wavin firması tarafından üretilen oda termostatlarını satın almak için bizlere ulaşabilirsiniz.


Wavin Oda TermostatıWavin Oda Termostatı MontajıWavin Oda Termostatı Kullanım KlavuzuWavin Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Wavin Oda Termostatı FiyatıWavin Oda Termostatı KullanımıWavin Kablosuz Oda TermostatıWavin Yerden Isıtma Oda TermostatıWavin Kablolu Oda TermostatıWavin Oda Termostatı FiyatlarıWavin Oda Termostatı AyarlamaWavin Bayi Oda Termostatı Sipariş
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr