Wavin Kontrol Paneli

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Kontrol Paneli

Wavin Kontrol Paneli Nedir?

Otomasyon siteminde ayrı bir parça olarak sunulan kontrol paneli yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan bir malzemedir. Günümüzde konforlu ısınmanın en çok talep gören sistemi olan yerden ısıtma sistemlerinde tüm malzemelerin birbiri ile uyumlu olması gereklidir. Kontrol paneli ısıtma sistemine tesisat bağlantısı yardımı ile eklenmektedir. Elektrik vasıtası ile sisteme dahil olan kontrol paneli mekâna uygun olarak tercih edilerek montajı yapılmaktadır.

Üzerinde harici bir sensor bulunmayan wavin kontrol paneli firma tarafından üretilmektedir. Yılların tecrübesi ile üretilen wavin kontrol paneli diğer wavin ürünleri ile tam uyumluluk göstermektedir. 230 V AC güç kaynağı ile çalışan kontrol paneli sıcaklık değerlerinde ki değişimin kolay bir şekilde anlaşılmasına yardımcı olur. Kontrol paneli tasarım detayları ile de dikkat çekmektedir. Taleplere göre farklı paket opsiyonu sağlanması ve sistem çözümüne olanak sağlaması sebebiyle wavin marka kontrol panelleri ilgi görmektedir. Yerden ısıtma sistemlerinin kontrol edilebilir olması ve kullanımının rahat olması için kontrol paneli kullanılmaktadır.

Kontrol Paneli Nasıl Seçilir?

Wavin kontrol paneli seçimi yapılırken bütçe ve mekâna uygulanan proje detaylarına bakılmaktadır. Tesisat bağlantısı ile uyumlu olması gereken kontrol panelinin giriş sayısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple sistem içerisinde kaç oda bulunduğuna bakılmaktadır. Oda sayısı ve termostat sayısını direkt olarak etkilediğinden kontrol paneli seçimini de ilgilendirmektedir. Basit anlatımı ile 6 termostat için 6 girişi bulunan kontrol panelleri tercih edilir. Isınma ihtiyacının zahmetsiz bir şekilde giderilebilmesi için sulu yerden ısıtma sistemlerini tercih edebilirsiniz. Giriş sayısı tamamen sizin mekanınıza uygun olarak tercih edilen Wavin kontrol panellerine bizler aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Hak enerji olarak yürüttüğümüz wavin bayiliği ile sizlere günün her saatinde kesintisiz hizmet vermekteyiz.


Wavin Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıWavin Yerden Isıtma Kontrol PaneliWavin NEA-SMART Ana Kontrol PaneliWavin Kablolu Kontrol PaneliWavin Kontrol Paneli FiyatıWavin 24V Kontrol PaneliWavin 6 Kanallı Kontrol PaneliWavin 10 Kanallı Kontrol PaneliWavin Kontrol Ünitesi FiyatlarıWavin Sıcaklık Kontrol PaneliKablosuz Kontrol Paneli Wavin Marka
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr