Wavin Sabit Değer Ayar Seti

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Sabit Değer Ayar Seti

Wavin Sabit Değer Ayar Seti

Yerden ısıtma sistemleri eski sistem peteklerin yerine yeni kurulum ile uygulanabilmektedir. Bu uygulamada radyatör yerine sabit değer ayar seti kullanılmaktadır. Sabit değer ayar seti mekanizması sayesinde ısıtma sisteminin çalışması sağlanabilmektedir. Her ne kadar günümüzde yerden ısıtma sisteminin ısı kaynağı kombi ve güneş enerjisi olsa da belirli durumlarda bu değişebilmektedir. Sulu yerden ısıtma sisteminde son yıllarda oldukça talep gören petekler yerine yeni bir kurulum yapılması sabit değer ayar seti ile gerçekleştirilmektedir. Daha çok eski sisteme sahip binalarda tercih edilen bu sistem aracılığıyla sağlıklı bir ısınma sağlanabilir.

Wavin Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Kullanılır?

Wavin firması sabit değer ayar setini kendi fabrikalarında üretmektedir. Gerek kaliteli malzeme kullanımı gerekse dekoratif tasarımı ile dikkat çeken bir malzemedir. Sabit değer ayar seti diğer wavin marka ürünler ile kullanılmaktadır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan wavin ürünleri ile tam uyumluluk göstermektedir. Isıtma kollektörlerinin farklı çeşitleri ile kullanılabilmesine olanak sağlamaktadır. Wavin sabit değer ayar setinin kullanımı oldukça kolaydır. Radyatör yani eski sistem kullanılıyor ise sabit değer ayar seti ile bunun yerden ısıtma sistemine dönüştürülmesi sağlanmaktadır. Kombiden çıkan sıcak suyun bağlantısına eklenmektedir. Bu bağlantı eklenmesi sonrasında sıcaklıkların belirlenebilmesi ve debinin ayarlanması için kullanılır. Bu sayede petekli kalorifer sistemi sulu yerden ısıtma sistemi için uygun hale getirilebilir.

Hak enerji olarak sizlere verimli bir ısınma sağlayabilmeniz adına wavin sabit değer ayar setini sunmaktayız. Pilsa wavin markası tarafından üretilen bu ürün ile birlikte yerden ısıtma sisteminizi kusursuz bir şekilde tamamlayabilmekteyiz. Mekânınız için en uygun olan yerden ısıtma sistemini kurarken gerekli olması halinde sabit değer ayar setini de kullanmaktayız.


Wavin Sabit Değer Ayar SetiWavin Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar SetiWavin Sabit Değer Ayar Seti FiyatWavin Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar Seti Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Şehremini Mah, Ayık Fırın Sk. No:2
    Fatih/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr