Wavin Şap Katkı Maddesi

  Ana sayfa > Wavin Malzeme > Wavin Şap Katkı Maddesi

Wavin Şap Katkı Maddesi

Şap dökme işlemi yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan bir işlemdir. Şap, yapı çalışmalarında kullanılan bir üründür. Düz beton dökme işlemi olan şap zemin yalıtımı sağlayabilmektedir. Bu sebeple özellikle yerden ısıtma sistemlerinde büyük bir öneme sahiptir. Yalıtımın tam anlamıyla gerçekleştirilebilmesi için şap malzemesine ihtiyaç duyulmaktadır. Betonun güçlendirilebilmesi ve ısı yalıtımı sağlanabilmesi için wavin şap katkı maddesi tercih edilmektedir.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin de kullanılan şap strafor kaplaması, kenar izolasyon bandı ve boru döşemesi ardından gerçekleştirilmektedir. Zemin işleminin tamamlanması ile üst kısma şap dökülmektedir. Şap işlemi sırasında eklenen şap katkı maddesi sayesinde daha iyi bir sonuç alınmaktadır. Şapa eklenen bu katkı malzemesi zeminin daha güçlü ve dayanıklı olmasına olanak sağlamaktadır.

Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Yerden ısıtma sistemini oluşturan birçok parça mevcuttur. Strafor, boru döşemesi ve kollektör uygulaması bu parçaların başında gelir. Zemine döşenen strafor ve boru uygulaması sonrasında şap dökülmektedir. Dökülen şapın uygun dayanıklılığa sahip olabilmesi için şap katkı maddesi kullanılmaktadır. Hazırlanan şap betonunun içerisine uygun miktarda eklenen şap katkı maddesi sayesinde beton dayanıklılığı arttırılmaktadır. Bu işlem alanında uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Hangi ölçülerde kullanılacağına mekân projesine bakılarak karar verilmektedir. Kullanılan şap katkı maddesi sayesinde gerek borular gerekse strafor korunmuş olur. Aynı zamanda ısı yalıtımı görevi üstlendiğinden oldukça önemlidir.

Şap Katkı Maddesi Yararlı Mıdır?

Şap katkı maddesi şap uygulamasının daha dayanıklı ve güçlü olmasına olanak sağlamaktadır. Kullanılan bu madde beton harcı içerisine eklenmektedir. Üretiminde oldukça hassas davranılarak birçok teste tabi tutulmaktadır. Sağlığa zarar verebilecek içeriklerden sakınılmaktadır. Wavin şap katkı maddesi içerisinde sağlığa zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmamaktadır. Bu katkı maddesi yalnızca şap betonunun güçlendirilmesi amacıyla kullanılmaktadır.


Wavin Şap Katkı MaddesiWavin Şap Katkı Maddesi FiyatWavin Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiWavin Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatWavin Şap Katkısı FiyatlarıWavin Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Wavin Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıWavin 10kg Şap Katkı MaddesiWavin Zeminden Isıtma Şap SıvısıWavin Şap Katkısı kg Fiyatı
  • Yerden Isıtma istanbul Alttan Isıtma Zemin Isıtma Sistemleri

  •   Avrupa Yakası Adresimiz: Demirciler Sitesi 3. Yl No:45 Seyitnizam, 34015
    Zeytinburnu/İSTANBUL
  •   Anadolu Yakası Adresimiz: Dumlupınar Mh. Özen Sk A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence
    Kadıköy/İSTANBUL
  •   0212 812 61 94
  •   0507 261 00 00
  •   info@yerdenisitma.org

Hak Enerji yerden ısıtma sistemleri sektörünün lider firmasıdır. yerden ısıtma borusu , yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kollektörü , yerden ısıtma oda termostatı gibi birçok malzemeyi firmamızdan alabilirsiniz. Alanında en fazla Yerden ısıtma uygulaması yapan firmayız. Fırsat; ücretsiz projelendirme hizmeti için Hemen Arayın. www.yerdenisitma.org Hak Enerji mülküdür. www.hakenerji.com.tr